FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://www.klix.ba/….vijesti/bih/djeca ... /240815165
S obzirom da je kod naseg doma, red je ispostovati
Samo tacku obrisite prije rijeci “vijesti”
S obzirom da je kod naseg doma, red je ispostovati
Samo tacku obrisite prije rijeci “vijesti”
Imam osjecaj, da bi ovaj Mulahusejnovic kod nas zabio nekih 15 - ak golova za onu polusezonu, samo da mu je omogucen kontinuitet nastupa u špicu.Feđa ga nakon prve dvije utakmice (dao 1 gol) klupirao i tad mu se maltene završio mandat u Sarajevu.
Takva smo sredina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hoce zrinjski da odgodi sad protiv radnika,znaci ipak ne mogu protiv nas odgoditi bez nase saglasnosti
A da procitas pravilnik i vidis da imaju pravo odgoditi 2 utakmice, tacnije proslu i ovu protiv nas ako zele ?! Ili nemate sta pljuvati pa izmisljate ?!
P.S. Klub nisu "zapalili" ni chetnici u ratu pa necete ni vas par za rad svog interesa ili interesa nekog mahalca na kojeg slajfate machora !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
ajdohordas
- Kontakt:
Odakle su chetalji iskopali ovog Carolinu
Dobar igrač pravo
Dobar igrač pravo
Zrinjski na Guimares, Borac ako ispadne ide na Helsinki.Usput Wisla satire Trnavu
Preko Avde Cosica, zastupnika. On je bio posrednik i u dolasku Herere, i sad Caroline. Inace ima zanimljivih igraca ali i konekcija. Ne eksponira se toliko ali dobar posao radi.ajdohordas je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:40Odakle su chetalji iskopali ovog Carolinu
Dobar igrač pravo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ma mi ako ne uzmemo titulu ove sezone trebamo se ugasit. Hocemo li ikad docekag grupnu fazu
Sa največom mržnjom i gađenjem, kao i ja, navijaj da Borac prođe veceras. To je pola obavljenog posla na putu do titule, ostalo je do nas i do Mirvica, da dovede jos dva pojačanja do kraja augusta.
Niko nama nije kriv za ispadanja od raznoraznih egzoticnih ekipa... Zasluzeno Odose cetalji u grupe, a bgm i zrinjski nije daleko...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hoce li se sta mijenjati da tim drzavnim koeficijentom, eco drugu godinu u nizu cemo imati predstavnika u grupi, a jos plus Zrinjski plejof, daj bar da se krece od drugog pretkola KL
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sace Vico da stima umjesto 25 fulova bice 50,kad ti protiv Sloge svirne 25 protiv Borca ce biti 50
Jel nam svirnuo protiv slovana kojeg trpa drugoligas? Zna li se stamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:12Sace Vico da stima umjesto 25 fulova bice 50,kad ti protiv Sloge svirne 25 protiv Borca ce biti 50
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ljudi veze nemaju mislim na igru,jedina tekma koju su nesto odigrali je ova nocas,na Farskim Otocima kao amateri mrtvi igrali. Ovaj Savic je dobar igrac.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Napapijri, OzmoodPinglewood, Riziko i 34 gosta.