To sam ja davno napisao...Borac je oduvijek bio drugoligaški klub (kad pricamo o ex-Yu)...par sezona su bili u prvoj ligi, ali oni su vazda bili klub Cvajte...cak su i u ovom jadnu od ove naše lige, bili cesto u Cvajti...nekoliko puta su ispadali.avlami97 je napisao/la:Spominjete Borac, ne znam zašto. FK Borac je uvijek bio klub koji se borio po raznim rangovima takmičenja u bivšoj Yugi. Čak u tri navrat su uspjeli da se plasiraju u Prvu ligu SFRJ i u ta tri navrata proveli 12-13 godina u društvu najboljih. Osvojio je čak i KUP bivše YUGE, kao drugoligaš i na tome mu treba čestitati. Jednostavno rečeno FK Borac je mali klub i u Bosanskohercegovačkim okvirima. Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, pa i Čelik su veći klubovi od Borca. Iskra iz Bugojna je jedne godine bila prvoligaš u bivšoj Jugi, a poslije nje dolazi Leotar koji je bio najstandardniji član druge lige bivše Yuge.
Upoređivati Borac sa Željom, u bilo kojem segmentu je nepromišljeno. Željo je gigant za Borca.
U Trebinje po tri boda. Željo je šampion.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zato smo zadnje 3 sezone u vrhu.I tako ce biti ubuduce,iznad svih. 
zato vam drugoligaski klub iz cvajte bjezi 8 bodova,izzo je napisao/la:To sam ja davno napisao...Borac je oduvijek bio drugoligaški klub (kad pricamo o ex-Yu)...par sezona su bili u prvoj ligi, ali oni su vazda bili klub Cvajte...cak su i u ovom jadnu od ove naše lige, bili cesto u Cvajti...nekoliko puta su ispadali.avlami97 je napisao/la:Spominjete Borac, ne znam zašto. FK Borac je uvijek bio klub koji se borio po raznim rangovima takmičenja u bivšoj Yugi. Čak u tri navrat su uspjeli da se plasiraju u Prvu ligu SFRJ i u ta tri navrata proveli 12-13 godina u društvu najboljih. Osvojio je čak i KUP bivše YUGE, kao drugoligaš i na tome mu treba čestitati. Jednostavno rečeno FK Borac je mali klub i u Bosanskohercegovačkim okvirima. Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, pa i Čelik su veći klubovi od Borca. Iskra iz Bugojna je jedne godine bila prvoligaš u bivšoj Jugi, a poslije nje dolazi Leotar koji je bio najstandardniji član druge lige bivše Yuge.
Upoređivati Borac sa Željom, u bilo kojem segmentu je nepromišljeno. Željo je gigant za Borca.
To je sad i ko zna kad opetluckyh je napisao/la: zato vam drugoligaski klub iz cvajte bjezi 8 bodova,
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I Brotnjo je nekad bio prvak države, a znamo gdje su sad i kakva je sudbina takvih klubova tipa Brotnjo,Borac,Posušje,Glasinac Sokolac itd....tako da se ne treba prviše zanositi trenutnim stanjem.luckyh je napisao/la:zato vam drugoligaski klub iz cvajte bjezi 8 bodova,izzo je napisao/la:To sam ja davno napisao...Borac je oduvijek bio drugoligaški klub (kad pricamo o ex-Yu)...par sezona su bili u prvoj ligi, ali oni su vazda bili klub Cvajte...cak su i u ovom jadnu od ove naše lige, bili cesto u Cvajti...nekoliko puta su ispadali.avlami97 je napisao/la:Spominjete Borac, ne znam zašto. FK Borac je uvijek bio klub koji se borio po raznim rangovima takmičenja u bivšoj Yugi. Čak u tri navrat su uspjeli da se plasiraju u Prvu ligu SFRJ i u ta tri navrata proveli 12-13 godina u društvu najboljih. Osvojio je čak i KUP bivše YUGE, kao drugoligaš i na tome mu treba čestitati. Jednostavno rečeno FK Borac je mali klub i u Bosanskohercegovačkim okvirima. Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, pa i Čelik su veći klubovi od Borca. Iskra iz Bugojna je jedne godine bila prvoligaš u bivšoj Jugi, a poslije nje dolazi Leotar koji je bio najstandardniji član druge lige bivše Yuge.
I Brotnjo je nekad bio prvak države, a znamo gdje su sad i kakva je sudbina takvih klubova tipa Brotnjo,Borac,Posušje,Glasinac Sokolac itd....tako da se ne treba prviše zanositi trenutnim stanjem.[/quote]
hehehe, vi baš ne možete bez Borca na temi o svom klubu, baš smo mali hehe, o pa kakva je sudbina Borca, sudbina je ta da će ove sezone postati Šampion, prošle godine osvojili kup, renovirali stadion koji zadovoljava najstrožije kriterije evrposkih takmičenja, stavljati borac u isti koš sa ovim klubovima je krajnje licimjerno, ali razumjem vas, nije vam lako ove sezone gledati onako lošu svoju ekipu, koja igra bezveze i ne zna gola dati! Zivio, i pustite se malo Borca, više kenjate o njemu i umanjujete njegove uspjehe, nego što pišete o svom klubu (ne svi!)!!!
hehehe, vi baš ne možete bez Borca na temi o svom klubu, baš smo mali hehe, o pa kakva je sudbina Borca, sudbina je ta da će ove sezone postati Šampion, prošle godine osvojili kup, renovirali stadion koji zadovoljava najstrožije kriterije evrposkih takmičenja, stavljati borac u isti koš sa ovim klubovima je krajnje licimjerno, ali razumjem vas, nije vam lako ove sezone gledati onako lošu svoju ekipu, koja igra bezveze i ne zna gola dati! Zivio, i pustite se malo Borca, više kenjate o njemu i umanjujete njegove uspjehe, nego što pišete o svom klubu (ne svi!)!!!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
hehehe, vi baš ne možete bez Borca na temi o svom klubu, baš smo mali hehe, o pa kakva je sudbina Borca, sudbina je ta da će ove sezone postati Šampion, prošle godine osvojili kup, renovirali stadion koji zadovoljava najstrožije kriterije evrposkih takmičenja, stavljati borac u isti koš sa ovim klubovima je krajnje licimjerno, ali razumjem vas, nije vam lako ove sezone gledati onako lošu svoju ekipu, koja igra bezveze i ne zna gola dati! Zivio, i pustite se malo Borca, više kenjate o njemu i umanjujete njegove uspjehe, nego što pišete o svom klubu (ne svi!)!!![/quote]nasborik je napisao/la:I Brotnjo je nekad bio prvak države, a znamo gdje su sad i kakva je sudbina takvih klubova tipa Brotnjo,Borac,Posušje,Glasinac Sokolac itd....tako da se ne treba prviše zanositi trenutnim stanjem.
Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.[/quote]
evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevu
evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevu
evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevu[/quote]luckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
Dobro vas je Šlager izdresirao, samo ponavljate jednu te istu pricu ko papagaji.
za pola sata vasi istrcavaju na teren u Trebinju,jednom lijepom gradu u Republici Srpskoj,kojeg na zalost koliko vidim vecina žestokih navijaca želje nece danas posjetiti.Da Bog da izduvate i danas... 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Potrci odmah u crkvu, pa se pomoli svetom Savi za to duvanjeVAM je napisao/la:za pola sata vasi istrcavaju na teren u Trebinju,jednom lijepom gradu u Republici Srpskoj,kojeg na zalost koliko vidim vecina žestokih navijaca želje nece danas posjetiti.Da Bog da izduvate i danas...
Dobro vas je Šlager izdresirao, samo ponavljate jednu te istu pricu ko papagaji.[/quote]izzo je napisao/la:evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevuluckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
izvini ja i neznam ko je on,ali hvala ti u svakom slucaju i cestitke najboljem timu selji,umjesto da glumis net huligana sto nisi u trebinje otisao.neda mama ? previse si mlad pa glumis hoola
ne zna on gdje se nalazi Trebinje,to do Ilidže otislo jednom na izlet i fajront.sta ce šibicari...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
jbt sta vas je nan nasoj temi , a sve neki huligani

Zadnja izmjena: miki 90, dana/u 02 apr 2011, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
a mišljenje je ko pakšu,svako ga imamiki 90 je napisao/la:željo je uvjek bio i bice jedan od najboljih klubova na ovim prostorima dok se za borac to ne moze reci ali trenutno ljudi igraju bolji fudbal sto pokazuje i stanje na tabeli ... iako uzmu titulu ove sezone msm da ce im to biti i zadnja za sledecih 15 godina ....![]()
![]()
moje misljenje
boli me **** bitno je da je zeljo ne osvoji vas najveci klub u bihmiki 90 je napisao/la:željo je uvjek bio i bice jedan od najboljih klubova na ovim prostorima dok se za borac to ne moze reci ali trenutno ljudi igraju bolji fudbal sto pokazuje i stanje na tabeli ... iako uzmu titulu ove sezone msm da ce im to biti i zadnja za sledecih 15 godina ....![]()
![]()
moje misljenje
Jesu humoristi ovi navijaci Borca, popularna gay skupina zvana lešinari...zbijaju šale,šege,pošalice i seoske dokočice na temi o Želji
majka ih pušta na gostovanja
pravi huligani troprstaši.
evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevu[/quote]luckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
Haj ba ohladi malo. Uporedi nase titule osvojenje kupove i super kupove sa vasim uspjesima pa izracunaj "temperaturu zraka"
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Haj ba ohladi malo. Uporedi nase titule osvojenje kupove i super kupove sa vasim uspjesima pa izracunaj "temperaturu zraka"zeljocity je napisao/la:evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevuluckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
uporedicemo sutra kad bude +11,dovidjenja net huligani 1 i 2,najjaci ste
uporedicemo sutra kad bude +11,dovidjenja net huligani 1 i 2,najjaci ste[/quote]ko nam kaze..."internet huligani",sto niste na gostovanju...**** sa nase teme lesine...luckyh je napisao/la:Haj ba ohladi malo. Uporedi nase titule osvojenje kupove i super kupove sa vasim uspjesima pa izracunaj "temperaturu zraka"zeljocity je napisao/la:evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevuluckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.![]()
Trenutno korisnika/ca: b00t, boki86, Hrasno15, Kajkutenjoyer, ljozeBavljuDoBagro, RaketaBN i 67 gostiju.