Jel nam svirnuo protiv slovana kojeg trpa drugoligas? Zna li se stamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:12Sace Vico da stima umjesto 25 fulova bice 50,kad ti protiv Sloge svirne 25 protiv Borca ce biti 50
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ljudi veze nemaju mislim na igru,jedina tekma koju su nesto odigrali je ova nocas,na Farskim Otocima kao amateri mrtvi igrali. Ovaj Savic je dobar igrac.
-
- Kontakt:
Prvak ko bude ima jako dobre šanse za grupnu fazu to je jasno. Ovo kad ides iz prvog kola baš teško. Ispadaju i puno bolje ekipe od nas ,nije lahko proći 4 kola do grupe.
-
- Kontakt:
Niko nema pojma,jedini smo mi klasa samo nas jebu velikani poput Spartaka.
Spustiti glavu i raditi,još puno posla je pred nama nismo favoriti ni u svojoj ligi,sreća pa je Zekić svjestan za razliku od navijača pa se ne qurči.
Spustiti glavu i raditi,još puno posla je pred nama nismo favoriti ni u svojoj ligi,sreća pa je Zekić svjestan za razliku od navijača pa se ne qurči.
Sta znaci kad igras Evropu kao prvak.
Zato Mirvic ako zeli bilo kakav rezultat u Evropi mora jednostavno uloziti i napasti titulu.
Zato Mirvic ako zeli bilo kakav rezultat u Evropi mora jednostavno uloziti i napasti titulu.
-
- Kontakt:
Dobro nijemac kad vec ucis i prilagodjavas se Njemackoj valjda si naucio da nije normalno da ti svirne 40 faulova,barem to ovdje kod mene je tako sta mislis? Ako ti treba edukacije da se priviknes mogu te uputiti. Nemoj se ti za slovake brinut oni na guzove,tvrdo prolaze malo po malo tj njihove ekipe koje sve isto igraju. Ti i tvoje poznavanje fudbala i ekipe kad ti svirne 35 faulova hahaPantelija je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:13Jel nam svirnuo protiv slovana kojeg trpa drugoligas? Zna li se stamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:12Sace Vico da stima umjesto 25 fulova bice 50,kad ti protiv Sloge svirne 25 protiv Borca ce biti 50
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 15 avg 2024, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ali ovaj hajduk je za izucavanja
Nas oduči od fudbala klub koji pred kraj produžetka zabi za penale protiv poljskog drugoligaša. Pomalo s tim najavama titule daleko smo mi još.
Nauci se bar pravopis osnovni neki.
Svaki post na forumu ti je vico, sudije i 34 faula.
Zaboravljas na kosevu kad nas nagaze, sudjenje perfektno.
Jel nama kriv iko sto evo opet imas trenera kako treba a kadar igracki ne?
Sto smo se pretrpali igracima? Ne.
Nista tu viconnije kriv kao ni ato smo prosle godine kasnili 20 i nešto bodova a u zadnje 3-4 godine 80. Moze on uzeti i ukrasti 7-10-12 bodova al ne moze koliko smo mi prosuli na kosevu i po raznim selima.
Izbacivale nas ekipe koje su slabije od ovih sto veceras borac izbaci. Da se ne lazemo. I ovo do sad sto igramo nije nikakva pljacka vec znanje iskljucivo trenera, i ako ne dodju jos bar dva igraca kvalitetna i taj dio koji zekic izvlaci 100% ce pasti a to mozes skontati iz svakog njegovog intervjua...
Na kraju, ode zrinjski u grupe preko jakih ekipa , ode evo i borac a mi kad cemo to samo Bog zna, a sve dok krivca budemo trazili negdje drugo sem u svojoj avliji nece na dobro moj Zagore
Nista tu viconnije kriv kao ni ato smo prosle godine kasnili 20 i nešto bodova a u zadnje 3-4 godine 80. Moze on uzeti i ukrasti 7-10-12 bodova al ne moze koliko smo mi prosuli na kosevu i po raznim selima.
Izbacivale nas ekipe koje su slabije od ovih sto veceras borac izbaci. Da se ne lazemo. I ovo do sad sto igramo nije nikakva pljacka vec znanje iskljucivo trenera, i ako ne dodju jos bar dva igraca kvalitetna i taj dio koji zekic izvlaci 100% ce pasti a to mozes skontati iz svakog njegovog intervjua...
Na kraju, ode zrinjski u grupe preko jakih ekipa , ode evo i borac a mi kad cemo to samo Bog zna, a sve dok krivca budemo trazili negdje drugo sem u svojoj avliji nece na dobro moj Zagore
-
- Kontakt:
Ne treba se praviti budala i prigovarat se Mirvicu za bilo sta, svi znaju kako je Borac titulu osvojio sa tim ako sad prodju u grupe mi je necemo osvojiti da dovedemo Messija i Ronalda u tandemu. To je jednostavno tako kada imas covjeka sto zari i pali u fubalu u ovoj drzavi. Sad ce im se osladiti grupna faza, klepit ce pofinu cifru i bukvalno ce se popisati kroz ligu ponovo kao i prosle godine.
Iskreno sam se nadao da ce ispasti iz evrope i da im dragi Bog vrati svu nepravdu koju su uradili prema citavoj ligi prosle sezone ali zrijeb ih je pomilovao i ne mogu da vjerujem da su bukvalno ribare dobili za prolaz dalje u EL tj vrlo vjerovatno grupe KL.
-
- Kontakt:
Ybt uvijek sam vjerovao da cemo mi biti prva ekipa koja ce igrati grupe Europe...
prvi smo igrali play off i uvijek smo nekako gurali daleko u odnosu na sve nase klubove.
U dvije godine dva nasa kluba odose a nas nigdje ccc
prvi smo igrali play off i uvijek smo nekako gurali daleko u odnosu na sve nase klubove.
-
- Kontakt:
Preko kojeg jakog tima Zrinjski je otisao u grupe? Ekipa nam je vrh,drugo je sto si ti sam sebi tezak. Ako ti treba da te naucim njemacki,svedski pravopis,gramatiku ili da ti nadjem neki normalan posao javi se slobodno,nemas smisla da tu radis neke lijeve poslove Halilovicu nas.Pantelija je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:24Nauci se bar pravopis osnovni neki.
Nikakve razloge nisam trazio nego ti pisem cinjenice,iza ova dva politicka projekta ti je HDZ,Covic,Dodik dok je iza nas niko,moras malo pocet gledati dalje od balkona. Sto se tice sudija spominjacu ih do sudnjeg dana.
Ukucas u trazilicu na forumu "kapitalci" izbaci postove Lucasa i Historicara.
Ukucas na fb "kapitalci" , izbaci na stranici FK Sarajeva Kukica i Ikica.
Sreca nemam instagram, STRAH ME I POMISLITI sta bi tamo nasao...
Ukucas na fb "kapitalci" , izbaci na stranici FK Sarajeva Kukica i Ikica.
Sreca nemam instagram, STRAH ME I POMISLITI sta bi tamo nasao...
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 15 avg 2024, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A sta ces ti meni naci muko mojamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:28Preko kojeg jakog tima Zrinjski je otisao u grupe? Ekipa nam je vrh,drugo je sto si ti sam sebi tezak. Ako ti treba da te naucim njemacki,svedski pravopis,gramatiku ili da ti nadjem neki normalan posao javi se slobodno,nemas smisla da tu radis neke lijeve poslove Halilovicu nas.Pantelija je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:24Nauci se bar pravopis osnovni neki.
Nikakve razloge nisam trazio nego ti pisem cinjenice,iza ova dva politicka projekta ti je HDZ,Covic,Dodik dok je iza nas niko,moras malo pocet gledati dalje od balkona. Sto se tice sudija spominjacu ih do sudnjeg dana.

Prelazni rok se baš odužio, valjda dovedemo igrače na tih par pozicija i završimo ga više. Što je najgore to pozicije nisu koje su od ljeta potrebne nego od prošle sezone, od prošle sezone mi nemamo kreativca u vezi, ako bi šta Hasić izmislili to bi i bilo. Ove godine što Guliashvili i Kyeremeh urade to smo i uradili, sad je došao Turkeš pa imamo nade i za prekide i centaršuteve. Ali nam očajnički treba taj kreativac u vezi i nije mi jasno sekunde kako ga do sada nismo doveli a godinu dana pišemo o njemu. Nevjerojatan propust.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Oces ti meni onda naci posto si ti high level ili da me naucis njemacku gramatiku? Da me spojis sa SabrinomPantelija je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:32A sta ces ti meni naci muko mojamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:28Preko kojeg jakog tima Zrinjski je otisao u grupe? Ekipa nam je vrh,drugo je sto si ti sam sebi tezak. Ako ti treba da te naucim njemacki,svedski pravopis,gramatiku ili da ti nadjem neki normalan posao javi se slobodno,nemas smisla da tu radis neke lijeve poslove Halilovicu nas.Pantelija je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:24Nauci se bar pravopis osnovni neki.
Nikakve razloge nisam trazio nego ti pisem cinjenice,iza ova dva politicka projekta ti je HDZ,Covic,Dodik dok je iza nas niko,moras malo pocet gledati dalje od balkona. Sto se tice sudija spominjacu ih do sudnjeg dana.![]()

30 godina od rata igraš, pokušavaš se domoći tih grupa, odigraš 50+ evropskih utakmica i ostaneš kratak. U godini kad si sve imao dočeka te Celtic u play offu
Oni tavore godinama na relaciji izmedju prve i druge lige, podignu se 3-4 godine uz jasno je kakve pomoći i šeme i domognu se grupe prije nas i to jedva protiv ovih hudnika sa Farskih Otoka.
I ko zna koliko puta ce je igrati prije nego mi dodjemo na red.
Hej živote pokvareni joysticku.
Oni tavore godinama na relaciji izmedju prve i druge lige, podignu se 3-4 godine uz jasno je kakve pomoći i šeme i domognu se grupe prije nas i to jedva protiv ovih hudnika sa Farskih Otoka.
I ko zna koliko puta ce je igrati prije nego mi dodjemo na red.
Hej živote pokvareni joysticku.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Drugačiji je sad format, zrinjski i borac to iskoristili i to je to.ajdohordas je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:26Ybt uvijek sam vjerovao da cemo mi biti prva ekipa koja ce igrati grupe Europe...
Nije vicko nista kriv, samo im je zavrsio titulu, ostalo su sami sve.
Za 3 godine ce preposteni bosnjo od vicka praviti heroja i slaviti ga, jer bosnjo ima sjecanje ko zlatna ribica...
Za 3 godine ce preposteni bosnjo od vicka praviti heroja i slaviti ga, jer bosnjo ima sjecanje ko zlatna ribica...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?: