BH klubovi u Evropi 24/25
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Cestitke Borcu.
Veliki rezultat i jos 8 utakmica u Evropi.
Svaka cast.
Veliki rezultat i jos 8 utakmica u Evropi.
Svaka cast.
- HemusHotel
- Kontakt:
A u isto vrijeme prepune ulice Banja Luke će slaviti istorijaki uspjeh Velikana iz Platonove.
Oh wait… Ali danas su igrali beogradski blizanci, tako da se slavlje svelo na manje okupljanje par snsd simpatizera po službenoj dužnosti.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?
Placi jace bosnjace!
Žao mi Dečića
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ma neće bolan, koga briga.
Da ste ostavilii jedan razlog da se navija za vas....al kako da ostavite kad ste prvenstveno u svrsi politike.
Uglavnom..nek se liga ne igra džaba, ima i ovdje kakvog takvog kvaliteta.
Veliki Mladen Žižović
Aj Borac!

Aj Borac!

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Avanti brate čestitam, uživajte u slavlju, pa i potući se za to mjesto u EL što da ne
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nisu svi, Zvezda LE sigurno, MOZDA bude LS. TSC LK sigurno a MOZDA bude LE. Partizan u Plejofu za LK. Dinamo kao Zvezda, sigurno LE a MOZDA bude i LS, ko im bese jos ostao, Osijek?
- feniksptica
- Kontakt:
Jos vidim tješe se svi s obje strane kao barem su to nasi klubovi iz BH uspjeli.
Vise nisu ni za Srbijance ni za Hrvate Bosanci sto im okupirase drzavu, nisu Hercegovci...nego njihovi.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Čestitke Borcu na prolazu.
Dajte pustite jednu poštenu ligu da se odigra pa makar ispali mi iz lige a Željezničar prvak.
Imamo mi finu ligu i, finih igrača i stadiona evo i Zrinjski i Borac napreduju daj da bude i fer liga pa nek je najbolji osvoji.
Dajte pustite jednu poštenu ligu da se odigra pa makar ispali mi iz lige a Željezničar prvak.
Imamo mi finu ligu i, finih igrača i stadiona evo i Zrinjski i Borac napreduju daj da bude i fer liga pa nek je najbolji osvoji.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nije to izgleda samo u fudbalu, da ne guglam, ali je li ijedan naš klub sampion drzave u nekom od ovih popularnijih sportova, a nesto nas ni u indvidualnim sportovima nema, to je za ozbiljnu analizu.
-
- Kontakt:
Osijek ispao.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Ova naša liga ima ogroman potencijal od publike,zanimljivosti, tereni ,mnogo derbija ,sad se ima i para,medijski dobro popracemo,nasi klubovi odlicno placaju ....ali ali alii ovo ali nas zeza a malo fali da bude bombona sve baš predispozicije ima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- invincible1921
- Kontakt:
Kad shvatis da su zeljo i sarajevo sportski kluobvi koji se bave ganjanjem lopte i pare od drzave dobiju iskljucivo radi toga i na takav nacin ih se i posamtra...Kajzer10 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:51To nije argument. Recimo da je politika u ovoj drzavi uslov za neki sportski rezultat. Pa neka se sarajevski klubovi tako postave jer takva je igra.invincible1921 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:43Nisu smijesne..poltika u takvom obimu ne bi trebala da stoji iza ikoga..a sto se tice sarajeva i zelje politika nema interes da stoji u takvom obimu iza navedemih klubova..al jbg ne kontate vi toKajzer10 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:40Borac nije svjetlosnim godinama ispred Sarajeva niti bilo koga. U normalnim uslovima bi bili drugi i ne bi se veceras ni pricalo o njima.
S druge strane, Zrinjski je debelo posramio sarajevske kvazi velikane. Zapravo komplet sarajevski sport jer su i u kosarci unazad 15 godina uspjesniji.
Price o Covicu, hdzu i nekom Izraelcu su smijesne. Neka stane politika i iza Sarajeva i super, izjednaceno je.
Ljudi imaju titula kao Sarajevo i Zeljo zajedno. Klub iza kojeg stoji pola grada od 100 hiljada stanovnika. Komplet USK sa 4 puta vecim brojem stanovnika od pola Mostara ne moze izbaciti premijerligasa u bilo kojem sportu. Onda kazu kriminal, a biti imun na kriminal u sportu je isto jedna vrsta sposobnosti i sportske kvalitete.
U kosarci dominira Igokea. U rukometu klub iz neke vecinski hrvatske poluopcine. A vi mozete o politici i uslovima.
Kad takodjer shvatis da je Zrinski sportsko krilo HDZ koji postoji da bi sirio ideju UZP i herceg bosne i prevashodno dobija pare za tu namjenu pa tek onda pod c ili mozda d za ganjanje lopte...
Kad shvatis da ono sto je tebi fudbal, njima je sredstvo, sto je tebi klub njima je dio stranke, sto je tebi navijac njima je paravojska, sto je tebi sport njima je politka..
Kad ovo sve shvatis a shvatices jednog dana ,kako stvari stoje puno prije nego mislis... onda mozemo diskutovat
Do tad sportski pozdrav

=\_1921_/=
Čestitke Lešinarima što su u inat svima otišli na utakmicu Borca, a ne Vojvodine. Respect!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fudbal - BoracSheyi je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:02Nije to izgleda samo u fudbalu, da ne guglam, ali je li ijedan naš klub sampion drzave u nekom od ovih popularnijih sportova, a nesto nas ni u indvidualnim sportovima nema, to je za ozbiljnu analizu.
Kosarka - Igokea
Rukomet - Izvidjac
Odbojka - Radnik Bijeljina
Futsal - Hercegovina Siroki Brijeg
Evo popularnijih sportova u BiH.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Probajte sjedeci fudbalmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:04Dokazani,presudjeni nastali na genocidu
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa koeficijentom sada? Moze li se dokuciti mjesto u EL?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Hvala, živ i zdrav bio, protiv Mađara je revijalna, ali ništa nije nemoguće
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lavcina, Rule_hz, VivaLaLiberta i 38 gostiju.