BH klubovi u Evropi 24/25
- ASD
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Borac ima lijepo sastavljen kadar. Jedina loša tačka u kadru je Vranješ, koji se nije kretao ni kad je bio 5 godina mlađi, ali sreća pa je njegova minutaža na minimumu pa ne stigne sve upropastiti.
Ima li gdje da se pogledaju golovi Borca i Zrinjskog
To je i poenta gdje ste bili do prije 2 godineBoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:25Znao sam da će se neko uhvatiti Kupa UEFA i historije.NoDi80 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:10Edukuj se kaze se bosanskoherecegovacki kluboviBoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:15Neka bošnjački klubovi gledaju i uče. Sarajevo i Željezničar su imali sve uslove i predispozicije da budu dva najjača kluba u državi i da redovno igraju grupne faze međutim nesposobnost, nepotizam i mahala ih je dovela do toga da se trenutno nalaze svjetlosnim godinama iza Borca i Zrinjskog.
Drugo format je drugaciji
Trece Zeljeznicar ima 100 europskih utakmica Borac nema 30
Zeljenicar je igrao senaestinu finala danasnje lige prvaka, polufinale i dva puta cetvrfinale danasnje europa lige, dva puta polufinale mitropa kupa, osmina finala omladinske lige prvaka, 17 trofeja
I cetvrto ne osporavam uspjehe Zrinjskog i Borca niti bilo kojeg kluba, ali vi ne mozete vratiti vrijeme da te uspjehe postignete, a mi u buducnosti mozemo igrati te grupne faze
Tako da uzivaj u uspjeh i stipu se ZeljeznicaraKoga bolan briga šta je bilo prije 40 godina? Kakve koristi od toga? I Nottingham Forest je bio prvak Europe nekada. Hajmo sad nešto napraviti, od stare slave se ne živi.
Ne mozete vratiti historiju da napravite ono sto smo mi
Dok vi sto ste uradili nista nije nedostizno
Ali eto uzivajte u pobjedi i uspjehu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Borac će u ligi prvo kolo odigrati, nakon što ostali odigraju prvi krug.
Joj hoće vas navijači Ferenca sportski dočekati
Joj hoće vas navijači Ferenca sportski dočekati

Samo vi najavljujte dominacijeMogli je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:48Sarajevo ce da dominira ligom u narednim godinama. Te druge ne bi komentarisao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:15Neka bošnjački klubovi gledaju i uče. Sarajevo i Željezničar su imali sve uslove i predispozicije da budu dva najjača kluba u državi i da redovno igraju grupne faze međutim nesposobnost, nepotizam i mahala ih je dovela do toga da se trenutno nalaze svjetlosnim godinama iza Borca i Zrinjskog.![]()

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Borac u nedelju igra protiv Slobode.avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:33Borac će u ligi prvo kolo odigrati, nakon što ostali odigraju prvi krug.
Joj hoće vas navijači Ferenca sportski dočekati![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj Bjelorusije a nekad im Bate bio redovan u LPBoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:47Stanje sa koeficijentima nakon odigranog trećeg pretkola.
Borac nije ni bez sansi protiv Ferenc
eventualni ulazak u EL bi im donio jos vise novca i 8 utakmica za razliku od 6 u Konf
dobra stvar da oba bh kluba igraju revanse na svom terenu
Don't believe the hype.
Bravo osmerostruki šampione, volimo te! 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Samo objektivno.Lynx je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:34Samo vi najavljujte dominacijeMogli je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:48Sarajevo ce da dominira ligom u narednim godinama. Te druge ne bi komentarisao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:15Neka bošnjački klubovi gledaju i uče. Sarajevo i Željezničar su imali sve uslove i predispozicije da budu dva najjača kluba u državi i da redovno igraju grupne faze međutim nesposobnost, nepotizam i mahala ih je dovela do toga da se trenutno nalaze svjetlosnim godinama iza Borca i Zrinjskog.![]()
![]()
![]()
![]()

Partizan 
Vojvodina
Rijeka
Osijek
Hajduk
FK Borac
HSK Zrinjski
Prejako svega mi
Vojvodina
Rijeka
Osijek
Hajduk
FK Borac
HSK Zrinjski
Prejako svega mi
-
- Kontakt:
Velike čestitke Borcu i Zrinjskom na prolazu. Velika stvar za naš fudbal.
NK Zrinjski i FK Borac, Vi ste ponos bosanskohercegovačkog nogometa

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke Borcu i Zrinjskom, odlični rezultati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mojne mi vise price da smo i mi igrali Evropu i polufinale.Ja sam licno te tekme gledo na Grbavici ali kakve koristi od toga.Hocu i sad da gledam Zelju u Evropi a ne da se sjecam nekada sta je bilo.Nekad sam mogo 2 puta a sad mjesecno 2 zavisi koji je mjesec.
.Hocu Zelju u Evropi da se vidi puna Grbavica i atmosfera.Dosta mi je Igmana Goska i ostale buranije.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Kralju ajde molim te nađi europske utakmice Zrinjskog u zadnjih 15 godina, pogledaj koliko je tu utakmica bilo i prebroji koliko je puta Zrinjski ispao od slabijeg protivnika. Evo da ti pomognem, samo jednom protiv Shiraka prije 9 godina. Svaki drugi put kada je nekoga trebao izbaciti, ga je izbacio. Pogledaj sada od koga su ispadali ostali klubovi iz BiH, i kakvih je tu sramota bilo. Doslovno svaki klub se više puta obrukao, a nitko nije odigrao više europskih utakmica od Zrinjskog. Pogledaj i koliko puta je Zrinjskog netko razbio puno razlike u tom periodu. A nije da nismo igrali protiv puno jačih protivnika (Aston Villa, AZ, Malmo, Utrecht, Ludogorets, Legia, Braga, Odense, Apoel...). Često se ovdje na forumu znaju spominjati Dudelange i Partizan, ali to je bilo prije 20 godina, tada nam je liga bila u takvom stanju da bi ekipa koja pobijedi 2-3 gostujuce utakmice postala prvak. Od tada je Zrinjski jedini ozbiljan klub u europskim natjecanjima konstantno.fanatik19 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:47Sta je to Zrinjski kao prvak uradio svih ovih godina spektakularno? Jednom su prosli 1. Kolo kvalifikacija Lige prvaka kao i Borac, igrali su prosle godine konferencijsku ligu kao prvak. Okej, jedini uspjevaju u slabijim takmicenjima u kontinuitetu proci nekad par kola za razliku od drugih, ali Borac je sad napravio isto sto i oni kao prvaci i sva prica dajte Zrinjskom titulu, nepravedna liga i sl. Pada u vodu. Apsolutno mi je svejedno ko od njih uspije u Evropi jer su oba kluba politicki projekti ali samo bolestan covjek moze zelit klubovima kojima pored grba stoji BiH da ispadaju u 1. Kolima. Kojeg ce nam qrca liga ikako onda?
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- Beduin
- Kontakt:
Ipak je napredak ocit u nasem fudbalu, prezimiti u Evropi 2 godine za redom je vrhunska stvar za nas koeficijent i budzet klubovima. Samo da nastave u tom smjeru.
Cestitke za oba kluba. Ako i Zrinjski odradi kako znaju i mogu to ce biti ozbiljna prica za nasu ligu.
Bas je velika steta za Sarajevo, prokockali su finu priliku da i oni naprave nesto vise, jer znamo da mogu i imaju odlican tim. Valjda i oni nastave se razvijati kao sto rade u zadnje vrijeme pa da iskoriste visok koeficijent i jos vise poguraju nasu ligu.
Cestitke za oba kluba. Ako i Zrinjski odradi kako znaju i mogu to ce biti ozbiljna prica za nasu ligu.
Bas je velika steta za Sarajevo, prokockali su finu priliku da i oni naprave nesto vise, jer znamo da mogu i imaju odlican tim. Valjda i oni nastave se razvijati kao sto rade u zadnje vrijeme pa da iskoriste visok koeficijent i jos vise poguraju nasu ligu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da, pobrkao sam sa Rijekom koja igra Plej Of za LK sa Olimpijom.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:03Osijek ispao.
svaka čast Borcu i Zrinjskom. Sarajevo je solidno odigrao ali su trebali morali proći Spartak. Velež se obrukao. A ovaj uspjeh, za nas u BiH jeste, je pod svega pomalo. UEFA uvea takmičenje za sirotinju, skračivanje lige, prvaljenje stadiona i tome slično.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46 i 24 gosta.