Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Juventus expected XI against Como (4-1-4-1):
Di Gregorio
Danilo, Gatti, Bremer, Cambiaso
Thuram
Weah, Locatelli, Luiz, Yildiz
Vlahovic
[@SkySport] #Juventus
Di Gregorio
Danilo, Gatti, Bremer, Cambiaso
Thuram
Weah, Locatelli, Luiz, Yildiz
Vlahovic
[@SkySport] #Juventus
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imamo ukupno 14 igrača tako da nije teško pogoditi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo izgleda sad se malo otvorilo ovo oko Kopmeinersa i Gonzaleza. Problem je sto nasi posluju sa Italijanskom ciganijom koja koristi svaku priliku da nam napakosti. Nece da prodaju dok ne dovedu i hoce da izmuzu svaki milion.
Mislim da bi ova seljadija iz Atalante cak sada poslala Koepmeinersa na tribine nego prodala ako ne nadju zamjenu. Imaju komplekse da bi prije ostali bez para kao onda nekada kada Lotito nije zelio 70 za Milinkovic Savica pa na kraju dobio od Al Hilala 40.
Mislim da bi ova seljadija iz Atalante cak sada poslala Koepmeinersa na tribine nego prodala ako ne nadju zamjenu. Imaju komplekse da bi prije ostali bez para kao onda nekada kada Lotito nije zelio 70 za Milinkovic Savica pa na kraju dobio od Al Hilala 40.
Gudmundsson ide definitivno u Viole tako da nam po svim prilikama nazalost dolazi Nico Lopez. Oruzana pljačka Juventusa.
Gledao sam danas usporedbe Conceisao-a, Soulea i njega i prvi je drastično bolji i pri tome ima 21 godinu.
Generalno je deprimirajuci Juventusov fetis da trosi pare u mediokritetskoj seriji A, daje pare konkurenciji i zaobilazi mnogo bolja tržišta. Pomalo je bolesno i dokaz velikog neznanja npr da potpuno ignorisu godinama španske igrače. Nije im bilo dovoljno ni pozitivno iskustvo s Nandom i Moratom.
Gledao sam danas usporedbe Conceisao-a, Soulea i njega i prvi je drastično bolji i pri tome ima 21 godinu.
Generalno je deprimirajuci Juventusov fetis da trosi pare u mediokritetskoj seriji A, daje pare konkurenciji i zaobilazi mnogo bolja tržišta. Pomalo je bolesno i dokaz velikog neznanja npr da potpuno ignorisu godinama španske igrače. Nije im bilo dovoljno ni pozitivno iskustvo s Nandom i Moratom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo positive talkstuzlak1987 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:32Evo izgleda sad se malo otvorilo ovo oko Kopmeinersa i Gonzaleza. Problem je sto nasi posluju sa Italijanskom ciganijom koja koristi svaku priliku da nam napakosti. Nece da prodaju dok ne dovedu i hoce da izmuzu svaki milion.
Izgleda da će završiti Samardžića tako da bi nama Kopmajners trebao doći uskoro, nadam se već za vikend
MANIJACI JUG 1987
Tako i dođe, nažalost.
Dodati još Koopa, Gonzalez i ovaj iz Porta...eventualno neko kao Kalulu i to je to do januara. Ako uspije završiti ovu četvoricu, moglo bi se nekako biti u top 4 i nadati se da nećemo puno bodovno kasniti do januara jer će sigurno trebati vremena da se to sve uigra...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Otjerase chiesu i woya ko cuke , zanimljiva desavanja u klubu zadnjih dana...
Ovo u vezi Chiesu bas nema smisla , Ali eto
The position of Weston #McKennie at Juventus can change! The American has had a dialogue with new coach Thiago #Motta and is now open to signing a renewal with Juventus, possibly under the conditions proposed by the club previously. He could be reinstated into the clubs project for 2024-2024 (@GiovaAlbanese )

The position of Weston #McKennie at Juventus can change! The American has had a dialogue with new coach Thiago #Motta and is now open to signing a renewal with Juventus, possibly under the conditions proposed by the club previously. He could be reinstated into the clubs project for 2024-2024 (@GiovaAlbanese )
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treba nas spaliti ako nakon svega produžimo sa ovim g.ovnaromJ1897 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:17Ovo u vezi Chiesu bas nema smisla , Ali eto
![]()
MANIJACI JUG 1987
mislim da je situacija oko Chiese samo kulminirala nakon duzeg strpljenja od strane kluba, sto se kaze kada kap prelije casu posljedicu su sljedece,
ne znamo sta se desavalo u periodu tokom i poslije povrede,
ne znamo sta se desavalo u periodu tokom i poslije povrede,
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Tacno sam imao osjecaj da ce na kraju ovaj prezivjeti svega i postati bitan ..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:50Treba nas spaliti ako nakon svega produžimo sa ovim g.ovnaromJ1897 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:17Ovo u vezi Chiesu bas nema smisla , Ali eto
![]()
Amer je bolji od svih naših veznih koje trenutno imamo u ekipi. Koji levati vode ovaj klub to je nevjerovatno!!
- Burberry46
- Kontakt:
E ovo je cirkus.J1897 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:17Ovo u vezi Chiesu bas nema smisla , Ali eto
![]()
Ako moze ovaj onda i Chiesa moze ostati
1946
Da, ako pristane na smanjenje plate, sto ovaj vjerovatno nije htio, za razliku od amera koji je ocigledno skontao da ne moze dobiti to sto trazi, i uzece manju platu
A nije ni on neka pljačka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.