FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 16 avg 2024, 07:28

RollingPaper je napisao/la:
16 avg 2024, 07:07
Cuj Husara im posudjivo pare i davao premije. Odo se objesit na trgu. I to je normalno vama?

Na sta smo spali, ovo nije moguce. Ne vjerujem sta citam i sta ljudi pravdaju.

Ovo nisu istine.
Nemoj drug nije nicija do zore. Nece ni njima.

Da ponovim neminovno je da kao kokuzi budemo u raljama menadzera. Ali ovo je previse.
I iskreno ne sumnjam da je marka lose utrosena za njihovo vrijeme u Slobodi. Samo sto su spodobe, diktatori, samo oni vole Slobodu, arogantni, bezobrazni, seljacine i nesposobni.

Hoce da budemo kao Čelik - slavimo kad smanjimo dug za par hiljada dok nas sela guze. :sick:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2024, 07:41

16 avg 2024, 07:28
tuzlak1987 je napisao/la:
16 avg 2024, 07:21
16 avg 2024, 07:07
Cuj Husara im posudjivo pare i davao premije. Odo se objesit na trgu. I to je normalno vama?

Ako sam spao na to da je Husara zasluzan za titulu, nije to vise moj klub, eto vam klub igrajte se. Ne bih od njeg posudio kad bih umro od gladi.

Ovo je moj zadnji post na forumu ove sezone. Ne mogu da citam ove bljuvotine vise.

Fuj.
slika
Kako ono ide pjesma ona

“Tuzna prico moja
zivot sam ti dao
mislio sam da me volis
nikom nisam vjerovao…”
Nasu ljubav ne kupuju titule ali nase titule kupuje Husara :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 avg 2024, 09:38

Molim vas samo da smanjite vrijeđanje i psovanje forumašima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2024, 11:36

Jel nam Husara sredio i famozni kup juniora? Ili je samo za seniore angazovan?
-Beogradski sindikat

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 16 avg 2024, 12:38

Treba dat zemljiste stadiona bingu nek napravi veliki trzni centar i na vrhu stadion
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 avg 2024, 13:19

Kakvi sve "umovi" ovdje pisu, dobro je da je Sloboda uopste ziva, da je neki drugi klub dozivio sto Sloboda do sada bi se 100 puta ugasio.
Sloboda je moja nacija

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 avg 2024, 13:21

mirsonetz je napisao/la:
16 avg 2024, 12:38
Treba dat zemljiste stadiona bingu nek napravi veliki trzni centar i na vrhu stadion
A sto bi se dalo bingu a ne belamionixu il konzumu.

Letite svi za bingom, a covjek preko svojih firminredovan spinzor Slobodi i to je max sto on moze, kolko mu daju da ulazi u Slobodu.
Eto htio je Ditu pa smradovi iz GO odnosno SDPa otresose ko slinu, da bogda im Aid Berbic na cerkama lezo svima
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 avg 2024, 13:45

Kolike su sanse da u nedjelju izadje koliko toliko normalan sastav bez onolike djece? Je li kome zavrsena registracija?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 16 avg 2024, 15:41

Auh saopštenja ,tacno covjek ne zna sta bi rekao..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 16 avg 2024, 15:42

Jel ono Simon pisao saopstenje? 😅

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 16 avg 2024, 15:47

klasik je napisao/la:
16 avg 2024, 13:21
mirsonetz je napisao/la:
16 avg 2024, 12:38
A sto bi se dalo bingu a ne belamionixu il konzumu.

Letite svi za bingom, a covjek preko svojih firminredovan spinzor Slobodi i to je max sto on moze, kolko mu daju da ulazi u Slobodu.
Eto htio je Ditu pa smradovi iz GO odnosno SDPa otresose ko slinu, da bogda im Aid Berbic na cerkama lezo svima
Ne lupaj gluposti, htio je dati 100 000 i jednog igraca da placa, to je njegova ponuda bila
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 avg 2024, 15:51

Juniorski kup nije uspjeh vec je uspjeh prebaciti ih adekvatno u prvi tim a ne izbaciti na vjetrometinu kao protiv Posusja.
Prolazak u PL nije uspjeh vec je normalno za Slobodu kad je glavni konkurent Stupacnica iz Olova, uz to nam je Husara vanterenskim aktivnostima pomagao.

Investitor nama nikad nece doci dok se zakon ne uredi i to treba zaboraviti.

Ne obmanjujte javnost!!!!! Mi smo Sloboda iz Tuzle a ne Prokosovici uz cast tom klubu!
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 16 avg 2024, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
-Beogradski sindikat

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 avg 2024, 15:51

Ja sam sve ovo znao iz saopštenja i još nekih drugih stvari koje čak i nisu navedene ovde, znao sam i par imena investitora.
Saopštenje je ispravno ali opet ljudima neće otvoriti oči jer ne vide dalje od nosa, koje su to muke i koji problemi niko nije svjestan dok se ne uključi u iste, da mi milion neko ponudi ne bi to radio.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2024, 16:07

Doveli 15 igraca sa dvije lijeve po necijim direktivama i sada bi da idu. Ostanite do izbora da nova vecina bira skupstinu i nacin upravljanja. Nije fer da vasi opet biraju. Neka se odrze izbori pa kada dozivite fijasko onda neka novi konacno izvedu klub na zdrave noge tj. U privatizaciju.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 avg 2024, 16:34

Usput i previše je ovo teksta za polupismen narod.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 16 avg 2024, 16:48

Skojevska je napisao/la:
16 avg 2024, 16:34
:clap:

A i u principu nista novo nije receno, osim da ce se trazit pomoc od GV.
SLOBODA ILI NIŠTA

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 16:54

Skojevska je napisao/la:
:clap: :salut:
Sve si rekao.
Mozes mrzit il ne mrzit bilo koga ko vodi trenutno klub, al sve sto su naveli su cinjenice.
Imaju oni propusta i gluposti milion, al po mom kriteriju su puno vise dobra uradili nego sto su nastetili klubu.
A isto tako, garantujem cim hoces, pola ovih sto se ovdje javljaju i pisu, da klub preuzmu ljudi po njihovom cejfu i volji, tj koga oni prizeljkuju, opet ne bi pomogli klub tako sto bi kupili clansku/sezonsku/dres.
Svi kao znaju da bi neko preuzeo klub i uložio 3-4 miliona, a prvo oni ne mogu odvojit za svoj klub na godisnjem nivou 100KM.
I nemojte mi sad moliđ vas pricu "necu da dajem ovim ljudima pare".
Bio je azmir, senad, nema ko nije vodio klub, a ne znam da smo ikad premasili 1000 članova, kamoli sezonskih.
A znalo bit skoro 10 hiljada ljudi po utakimici.
Znaci 1000 ljudi maksimalno vole klub i pomazu na taj nacin, onih 9000 drka qrc i gleda moze li kako uci dzaba na stadion.
Volim tebe, više od sebe

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 avg 2024, 16:55

antisisoja1919 je napisao/la:
16 avg 2024, 16:54
Skojevska je napisao/la:
:clap: :salut:
Sve si rekao.
Mozes mrzit il ne mrzit bilo koga ko vodi trenutno klub, al sve sto su naveli su cinjenice.
Imaju oni propusta i gluposti milion, al po mom kriteriju su puno vise dobra uradili nego sto su nastetili klubu.
A isto tako, garantujem cim hoces, pola ovih sto se ovdje javljaju i pisu, da klub preuzmu ljudi po njihovom cejfu i volji, tj koga oni prizeljkuju, opet ne bi pomogli klub tako sto bi kupili clansku/sezonsku/dres.
Svi kao znaju da bi neko preuzeo klub i uložio 3-4 miliona, a prvo oni ne mogu odvojit za svoj klub na godisnjem nivou 100KM.
I nemojte mi sad moliđ vas pricu "necu da dajem ovim ljudima pare".
Bio je azmir, senad, nema ko nije vodio klub, a ne znam da smo ikad premasili 1000 članova, kamoli sezonskih.
A znalo bit skoro 10 hiljada ljudi po utakimici.
Znaci 1000 ljudi maksimalno vole klub i pomazu na taj nacin, onih 9000 drka qrc i gleda moze li kako uci dzaba na stadion.
Istina 100% !
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2024, 17:03

Sasvim realno saopstenje i mnogo toga stoji u njemu. Nije da vecinu toga i sami ne znamo i zalazemo se, svjesni silnih opstrukcija sa svih strana i kitobolje prema nasem gradu i klubu sa visih nivoa.
Ali oni kao uspjeh predstavljaju sastavljanje igrackog kadra, covjece dragi. Sto onda nisu objavili tako objektivno da su se spandjali sa najvecim levatom/menadzerom u drzavi, da su dozvolili sebi da od njega uzimaju pare i da im on zavrsava sudije u Federalnoj ligi pa kasnije ulazak slave kao najveci uspjeh? Mislim, normalno da se takve stvari nece objaviti u saopstenju, ali batali u startu pricu o objektivnosti i postenju, kad i taj sto je sastavljao saopstenje zna da je ovako kako pisem.

Ja im skidam kapu na borbi sa dugovima i vracanju istih, na moljakanju silnih privrednika na sponzorisanju kluba, svaka im cast na energiji i zelji. Takvo nesto (takva ekipa ljudi kao neki tijelo) bi bilo od ogromne koristi za Slobodu uz nekog incestitora kao predsjednika kluba, da zajednickim snagama se bore. Ovako to ne ide bez para i tu sve zavrsava.

Ja sam svakoj dosadasnjoj Upravi davao podrsku dok ne prodje neko vrijeme i vidim u kojem smjeru ide njihov rad i klub. Ali ovi ljudi su me jednostavno razocarali u startu onim "preuzimanjem" kluba i donosenjem odluka, striktnim zahtijevanjem da se ukine transa jednima a njima ne ukida, izbora predsjednika 5do12 iza zatvorenih vrata i slicno na svoju ruku.
A onda zabrana komentara na Fb, prozivanje navijaca i slicne bruke, totalno nepromisljeno. Posebno mi je krivo za odnos sa Husarom u ovom obimu, jer su se isti ti momci borili protiv Husarinog ulaska u klub ranije, znaju oni to dobro.

A mogu dosta toga dati kao Slobodasi i van ovih funkcija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 17:10

Beduin je napisao/la:
16 avg 2024, 17:03
Sasvim realno saopstenje i mnogo toga stoji u njemu. Nije da vecinu toga i sami ne znamo i zalazemo se, svjesni silnih opstrukcija sa svih strana i kitobolje prema nasem gradu i klubu sa visih nivoa.
Ali oni kao uspjeh predstavljaju sastavljanje igrackog kadra, covjece dragi. Sto onda nisu objavili tako objektivno da su se spandjali sa najvecim levatom/menadzerom u drzavi, da su dozvolili sebi da od njega uzimaju pare i da im on zavrsava sudije u Federalnoj ligi pa kasnije ulazak slave kao najveci uspjeh? Mislim, normalno da se takve stvari nece objaviti u saopstenju, ali batali u startu pricu o objektivnosti i postenju, kad i taj sto je sastavljao saopstenje zna da je ovako kako pisem.

Ja im skidam kapu na borbi sa dugovima i vracanju istih, na moljakanju silnih privrednika na sponzorisanju kluba, svaka im cast na energiji i zelji. Takvo nesto (takva ekipa ljudi kao neki tijelo) bi bilo od ogromne koristi za Slobodu uz nekog incestitora kao predsjednika kluba, da zajednickim snagama se bore. Ovako to ne ide bez para i tu sve zavrsava.

Ja sam svakoj dosadasnjoj Upravi davao podrsku dok ne prodje neko vrijeme i vidim u kojem smjeru ide njihov rad i klub. Ali ovi ljudi su me jednostavno razocarali u startu onim "preuzimanjem" kluba i donosenjem odluka, striktnim zahtijevanjem da se ukine transa jednima a njima ne ukida, izbora predsjednika 5do12 iza zatvorenih vrata i slicno na svoju ruku.
A onda zabrana komentara na Fb, prozivanje navijaca i slicne bruke, totalno nepromisljeno. Posebno mi je krivo za odnos sa Husarom u ovom obimu, jer su se isti ti momci borili protiv Husarinog ulaska u klub ranije, znaju oni to dobro.

A mogu dosta toga dati kao Slobodasi i van ovih funkcija.
Boldirani pasus otprilike je sve rekao.
Pogotovo zadnje dvije recenice, a i sam tako razmisljam.
Al ne moze bit investitor senad, koji je trosio samo pare od gradske transe, sve ih raz*ebo, a marke iz svog dzepa nije dao.
Jos je nabio poreznog duga i doveo u pitanje reprogram.
Al oni su ga postavili, tako da to njima na dusu.
Al ovi ljudi da se trude, trude se. Vise nego i neki koji raspolažu sa vise pare.
Ovaj rad sa dugorocnim planovima, uz nekog investitora sa pozitivnim i cistim ambicijama, bi nam za 2 godine donio trofej.
Jer onaj ko ima iskrene namjere nema problem da ga neko povremeno kontrolise, predlaze mu i daje neke konstruktivne ideje, a sve u korist kluba.
A onaj ko mesetari, pogotovo sa tudjim parama, njemu je problem kad ga neko kontrolise.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.