Suština svega.Ali je uvijek neko drugi kriv.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Drze i pustaju da pise ovaj retard jos? Juce je prizivao gasenje kluba staru mu ugasim.Pendulum je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:26I onda se fol čudi što mu ljudi "prizivaju" ban.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:18Pa on i navija za drugi klub. Valjda je to svakome jasno. Ovdje je samo po zadatku da glumi naseg navijaca. Da administracija radi svoj posao njega ne bi bilo na ovoj temi.![]()
Ja ne znam otkud to da se Borac guro i gura. Stvarno podmetanja i uvrede. Da nisi u politici, jer političko Sarajevo ika obicaj tako radit protiv svega sto dolazi iz RSaMaroon1946 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:39Gdje su sad oni sto su pisali Borac se gura uaaa Borac na silu hoce u Evropu? Ljudi usli u grupnu fazu prije nas..
Pa hajde, ugasi je lafcino.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:40Drze i pustaju da pise ovaj retard jos? Juce je prizivao gasenje kluba staru mu ugasim.Pendulum je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:26I onda se fol čudi što mu ljudi "prizivaju" ban.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:18
Pa on i navija za drugi klub. Valjda je to svakome jasno. Ovdje je samo po zadatku da glumi naseg navijaca. Da administracija radi svoj posao njega ne bi bilo na ovoj temi.![]()
Šta bolan ovo napisa? Je li moguće da ovako razmišljaš?Maroon1946 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:39Gdje su sad oni sto su pisali Borac se gura uaaa Borac na silu hoce u Evropu? Ljudi usli u grupnu fazu prije nas..
To je to!
Šta znači "mrtvi prosjek"? Borac kao nije mrtvi prosjek, nego oni su super, jaka ekipa, drmaju ligom k'o Dinamo?
Hocu javi se na pm valjda nije skupaTurkishAirlines je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:54Pa hajde, ugasi je lafcino.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:40Drze i pustaju da pise ovaj retard jos? Juce je prizivao gasenje kluba staru mu ugasim.
Ma cilj je ubistiti sve sto ima veze sa BH,naravno u tome im pomazu nasi u.srani politicari koji nikad nece javno podrzat neki klub u borbi protiv politickih projekata vec ce nas ukanaliti jos visehordasDoboj je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:11KK Bosna je uzela kup BiH prosle sezone. Ove godine Sarajevo prvak, KK Bosna prvak![]()
Pa evo samo vidis ko im sudi za vikend i sve vam jasno bude. Znaci ne trebamo dublje u dubiozu ici...malibega je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:09Je bo vas ba jadni bojac.. sram vas bilo... Jedva dočekali pljuvači da pišu kao ne gura se bojac
Šta se bolan ne gura, sad iz glave mogu da nabrojim 10 preofirnih kradja protiv svakog kluba iz lige
Pa prvih 5 utakmica prošle sezone igrali kuci svi im mjenjali domaćinstvo, sloga juniore izvela, nama ofsajd 5m ne sviraju, Igmanu sviraju ofsajd na njihovoj polovici,
Je.o vas borac
Više volim drugu ligu da igramo nego da mi štele kao njima!
I da, ne sjećam se kad sam fulao tekmu na Koševu, a vi pljuvači jel vidite prognozu zakucate se za fotelju..
Uhljebi
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Burberry46, Morpheus, ubipara i 17 gostiju.