FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
65
32%

Ukupno glasova: 205

scholsey
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scholsey » 16 avg 2024, 11:14

Obavezno sad jedno 2-3 dana kukati i dumati šta bi bilo kad bi bilo. Ni slučajno ne popuštajte.. samo im treba davati razloga da nas gledaju sa visine, ismijavaju i štaveć.

Ušli su u grupu isključivo jer su prvaci, i tačka. Prvaci su jer su pokrali ligaško takmičenje, i tačka. Sva priča i počinje i završava tu.

Prestanite se ofirati. Shvatite da tom patetikom ne brukate samo sebe, nego i nas ostale, i klub, i još svašta nešto.
The saddest thing in life is wasted talent.

SarajevoNG
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoNG » 16 avg 2024, 11:17

malibega je napisao/la:
16 avg 2024, 11:09
Je bo vas ba jadni bojac.. sram vas bilo... Jedva dočekali pljuvači da pišu kao ne gura se bojac

Šta se bolan ne gura, sad iz glave mogu da nabrojim 10 preofirnih kradja protiv svakog kluba iz lige

Pa prvih 5 utakmica prošle sezone igrali kuci svi im mjenjali domaćinstvo, sloga juniore izvela, nama ofsajd 5m ne sviraju, Igmanu sviraju ofsajd na njihovoj polovici,

Je.o vas borac

Više volim drugu ligu da igramo nego da mi štele kao njima!

I da, ne sjećam se kad sam fulao tekmu na Koševu, a vi pljuvači jel vidite prognozu zakucate se za fotelju..

Uhljebi
Pa evo samo vidis ko im sudi za vikend i sve vam jasno bude. Znaci ne trebamo dublje u dubiozu ici... :bow:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 avg 2024, 11:17

SamoDaKazeem je napisao/la:
16 avg 2024, 10:36
slika
slika

Suština svega.Ali je uvijek neko drugi kriv.
Kakve ovo veze ima sa nama? Mi investitora imamo 10 godina, niko nam nije kriv što nismo u stanju da napravimo klub. Još kad se dodaju dešavanja u ligi imamo ovo što imamo, odnosno nemamo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 11:17

scholsey je napisao/la:
16 avg 2024, 11:14
Obavezno sad jedno 2-3 dana kukati i dumati šta bi bilo kad bi bilo. Ni slučajno ne popuštajte.. samo im treba davati razloga da nas gledaju sa visine, ismijavaju i štaveć.

Ušli su u grupu isključivo jer su prvaci, i tačka. Prvaci su jer su pokrali ligaško takmičenje, i tačka. Sva priča i počinje i završava tu.

Prestanite se ofirati. Shvatite da tom patetikom ne brukate samo sebe, nego i nas ostale, i klub, i još svašta nešto.
Meni je glupo pisati o (ne)uspjesima drugih klubova na temi Sarajeva.
Svime se mi više bavimo nego svojim klubom.
I to nešto govori.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2024, 11:18

_weella_ je napisao/la:
15 avg 2024, 23:50
Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.

Dva kluba u grupnoj fazi, 7-8 timova dobilo terene, par timova dobilo značajna infrastrukturna ulaganja, VAR zaživio…

Ko je nama kriv što je Bošnjo proklet pa se ne zna dogovoriti i izbaciti jedan klub od interesa da bude na crti
Borcu i Zrinjskom, nego svako gleda da ušićari marku za sebe, da zavali komšiju… Ko je nama kriv što je Mirvić naivan pa ga svako navlači kako stigne i prodaje maglu.

To što se gura sve što nema veze sa državom (klubovi koji igraju Evropu nigdje grb BiH ne nose), reprezentacija nikad gora, ali klupski fudbal je doživio ekspanziju i državni koeficijent nikad bolji nije bio…

Kad doðe neko neutralan koga realno boli k. za klubove iz glavnog grada i neke historije, nema šta prigovoriti.
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 avg 2024, 11:18

zagorski je napisao/la:
16 avg 2024, 11:05
slika
slika

To je to!
Ne znamo raditi, znamo samo palamuditi.
Mi od gotovog pravimo veresiju,a da od nicega pravimo nesto je nemoguca misija, tako nam je u svemu od politike do sporta.
To je to!
A mi i dalje kukamo...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2024, 11:20

slika
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 avg 2024, 11:22

Ovi katolici i pravoslaavci su se ispucali sa trofejima za ove dvije godine, sada kako u nasoj drzavi ide, red je da neko iz ove bosnjacke komponente bude, a tu smo mi prvi :bih:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2024, 11:24

Čuj bošnjačka komponenta i korpus, imam osjećaj da sam na forumu stranke

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 16 avg 2024, 11:24

Shategabri je napisao/la:
16 avg 2024, 11:17
scholsey je napisao/la:

I to nešto govori.
Naravno da ti je glupo, jer si normalan lik.

Ove žalopojke i neko preuveličavanje tuđeg uspjeha su jadne. Vjeruj da mi je za bremede kako to ne kontaju.. bar ovi stariji.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 16 avg 2024, 11:27

scholsey je napisao/la:

+100 :salut: :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 avg 2024, 11:31

Jb.majku pojedinci ovdje kao da nisu pratili desavanje u ligi. Niti da su pratili hronilogiju i tendenciju studijskih "gresaka". Nevjerovatno.
- FKS -

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 avg 2024, 11:31

scholsey je napisao/la:
16 avg 2024, 11:24
16 avg 2024, 11:17
scholsey je napisao/la:

I to nešto govori.
Naravno da ti je glupo, jer si normalan lik.

Ove žalopojke i neko preuveličavanje tuđeg uspjeha su jadne. Vjeruj da mi je za bremede kako to ne kontaju.. bar ovi stariji.
Postalo dio mentaliteta.
To ti je ono kao da sad odeš, bašte pune, likovi seru nema posla, vidi stanja u državi, a on drži novi iPhone na stolu, obučen markirano, al eto, treba nešto srat jer svi seru.
Tako i ovo, lakše je tražiti izgovore i pisati o (ne)uspjesima drugih, gdje ćeš ti biti kriv.
Šuti i radi, vidiš gdje si, kako koja sezona, mi sve niže na tabeli.
Koševo Zapad

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2024, 11:32

get a room :mrgreen:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 16 avg 2024, 11:32

scholsey je napisao/la:

Aferim, 5/5 postova mi se svidja :kafa:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 16 avg 2024, 11:34

Surreal je napisao/la:
16 avg 2024, 11:32
get a room :mrgreen:
Vrati bolan Sidni umjesto ovog nedonoščeta

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 16 avg 2024, 11:44

16 avg 2024, 11:31
Postalo dio mentaliteta.
To ti je ono kao da sad odeš, bašte pune, likovi seru nema posla, vidi stanja u državi, a on drži novi iPhone na stolu, obučen markirano, al eto, treba nešto srat jer svi seru.
Tako i ovo, lakše je tražiti izgovore i pisati o (ne)uspjesima drugih, gdje ćeš ti biti kriv.
Šuti i radi, vidiš gdje si, kako koja sezona, mi sve niže na tabeli.
Nažalost tačno tako. Najtužnije što su sami sebe ubijedili da su životni luzeri i žive u ubjeđenju da se to ne može promijeniti (ono, tako Bog dao i to nam je, živi s tim).

@Surreal, ti mi se možeš obratiti samo na latinskom.. i sa Aubrey Plazom na profilnoj. :zviz:

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 16 avg 2024, 11:47

Zamo svi kako je doslo do tih "uspjeha" pa gdje je bio taj Borac do nije bilo vice druga liga nema se tu sta dalje pricati
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 avg 2024, 11:48

slika
slika

Tek u zadnjih dvije godine se u KS počelo ulagati u sport. Ove sezone velika očekivanja imam od FK Sarajevo i KK Bosna, RK Bosna se vratila u PL i u njoj pušu sada novi vjetrovi

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 avg 2024, 11:51

Samo i iskljucivo titula!
Nista drugo nas ne zanima i sve drugo je teski neupsjeh!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, izdzezveubrazil, Napapijri i 102 gosta.