Loš sarkazam.
Pogotovo za nekog ko navija za ekipu koja nije uopšte igrala Evropu ove sezone.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Loš sarkazam.
LP i EL su prebaceni na ligaski sistem, KL ostaje u istom formatu.scholsey je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:45U ovom novom ligaškom sistemu, vrlo lako se može i prezimiti u Evropi. Prvih 8 ide direktno u osminu finala, od 9 do 24 između sebe igraju playoff za ulazak u osminu. Vjerovatno će biti potrebno nekih 7-8 bodova za taj playoff, ili čak i manje.. mada će i gol razlika igrati veliku ulogu.
Prošlogodišnji Zrinjski bi vrlo vjerovatno to i uspio.
Uglavnom, raduje me što i klubovi iz moje države konačno nisu mimo svijeta, i što kao i ostali počinju koristiti prednosti sistema osmišljenog za države poput njih. Šteta jedino što to ne radi neko ko fakat igra fudbal (tad bih im i čestitao) - ali dobro, biće i to.
Nek i političari i njihovi hamali još malo oćejfe, svakako im to dođe kao neka labuđa pjesma.
hordasDoboj je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:09LP i EL su prebaceni na ligaski sistem, KL ostaje u istom formatu.
Cestitke bh. klubovima![]()

Do mene onda, negdje sam procitao da ce biti samo za LP i ELscholsey je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:16hordasDoboj je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:09LP i EL su prebaceni na ligaski sistem, KL ostaje u istom formatu.
![]()
Oni samo igraju više tekmi (8 naprema 6). Inače je sve isto.hordasDoboj je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:20Do mene onda, negdje sam procitao da ce biti samo za LP i ELscholsey je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:16hordasDoboj je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:09LP i EL su prebaceni na ligaski sistem, KL ostaje u istom formatu.
![]()
Netačno. HJK - Dečić su igrali konferencijsku ligu i pobjedio je HJK. Sada igraju HJK i Ki kojeg izbacio Borac. Provjeri ako ne vjeruješ.Zutti je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:25Borac bi išao na Dečić.Bistrik je napisao/la: ↑16 avg 2024, 10:16Vidiš nemora značiti. Da su ispali od faraona, Borac, teško bi bilo protiv HJK Helsinki.Zutti je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:45
Naravno da će biti. Pa sam sistem kvalifikacija je osmišljen za amatere poput nas. Budi prvak, imaj sreće da budeš nosioc u prvom pretkolu i 95% si u grupama lige konferencija. Teško je šta zayebati. Zrinjski ako sada udje u grupe, to je već uspjeh na kojem treba čestitati. Isto vrijedi za Borac ako izbori EL jer to znači da si ipak nešto odigrao, a ne preko ukradene titule, 10 poklapanja širom Evrope za koeficijent i dva prolaza ušao u grupe.
Pa Borac je mnogo dobro odigrao dvomeč sa Paokom, koji je duplo po sastavu jači od Ferencvaroša, a što se tiče Zrinjskog, krupan zalogaj jeste, ali ako su mogli biti u grupama egal sa Az-om ili Aston Villom, možda ako ponove takvu igru mogu se grupama nadatiMocvara1991 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:47Cestitke nasim klubovima. Nazalost, Vitoria i Ferencvaros su druga dimenzija u odnosu na sve dosadasnje protivnike i Zrinje i Borca. Ali bar imamo sigurno jedan klub u KL. A ako dodje do bilo kakvog iznenadjenja dobro nam doslo. Sretno.
Daj mu jos jednu sansu,do grupne faze ima jos dosta! Ako kiksne u prvenstvu bice otjeran prije prve utakmice u grupi
Negativno sam iznenadjen grckim klubovima u odnosu na proslu godinu. Aek ispao od amatera, Paok od Malmo - iako Malmo nije losa ekipa,ali generalno Paok je trebao da ih izbaci. Ali s obzirom kako su igrali bas protiv Borca,nije iznenadjenje. Iako mislim da su protiv Borca igrali bas onoliko koliko im treba. Ruku na srce Borac je imao puno srece s tim sto je za protivnika dobio ove Farane. Ne moze me niko ubijediti da je to ozbiljna ekipa, **** te Farska ostrva. Na dvije utakmice ja ne dajem ni 10 posto sanse ni Zrinjskom ni Borcu. Ferenc je prije sezonu,dvije, ako se dobro sjecam, na dvije utakmice izbacio i Dinamo.Lynx je napisao/la: ↑16 avg 2024, 12:01Pa Borac je mnogo dobro odigrao dvomeč sa Paokom, koji je duplo po sastavu jači od Ferencvaroša, a što se tiče Zrinjskog, krupan zalogaj jeste, ali ako su mogli biti u grupama egal sa Az-om ili Aston Villom, možda ako ponove takvu igru mogu se grupama nadatiMocvara1991 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:47Cestitke nasim klubovima. Nazalost, Vitoria i Ferencvaros su druga dimenzija u odnosu na sve dosadasnje protivnike i Zrinje i Borca. Ali bar imamo sigurno jedan klub u KL. A ako dodje do bilo kakvog iznenadjenja dobro nam doslo. Sretno.
Jedina razlika je da ce u Konferencijskoj biti 6 meceva sa 6 razlicitih protivnika a u EL i CL je taj broj 8hordasDoboj je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:20Do mene onda, negdje sam procitao da ce biti samo za LP i ELscholsey je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:16hordasDoboj je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:09LP i EL su prebaceni na ligaski sistem, KL ostaje u istom formatu.
![]()
![]()
Kojim slučajem dočekamo li grupnu u Zenici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.