Pita Zile kad je strojenje da ponese aparaturu?
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
jesmo ih mi izbacili, ali to je bilo prije 10 godina. ovaj danasnji ferenc vrijedi 50+ miliona.Namibija je napisao/la: ↑16 avg 2024, 12:20Na Ferencvarosu je Dinamo popravljao gol razliku, a Zeljeznicar ga je izbacivao. U play offu Borac je mogao dobiti jedino RFS kao lakseg protivnika.
Zrinjski je znao iznenaditi, ocekujem da ce odigrati tvrdo protiv Vitorije, pa budemo vidjeli.
U kvalifikacijama ze KL, protivnici su manje vise na nivou nekadasnjih kvalifikacija za EL, Zrinjski je u dva dvomeca bio bolji i to u regularnom vremenu, apsolutno zasluzen play-off i protivnik s kojim takodjer moze igrati.
naravno da nisu nepobjedivi i da se ne treba niko predati unaprijed, ali ne treba ni pretjerivati.
U pravu si. Moja greška. Znam da su na penale išli, a mislio sam da je Dečić prošao, nisam ni provjeravao.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Haj ne rise gatibo.Evander je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:39Smjesno je citati zavist kod pojedinih forumasa, sto je neki klub prosao. Ono, ne mora ti biti drago, ali bar ne komentarisi nista, zanemari. Ovako, samo kompleksi izlaze na vidjelo.
Svako se treba truditi za sebe i nadati boljitku svoga kluba, ukazivati na vlastite nedostatke.
Najlakse je kukati, izgovore traziti i krivicu u nekom drugom. To je nacionalni sport neradnika i mahalasa.
- invincible1921
- Kontakt:
Niti sam zavistan niti kukam nesto..samo ih mrzim kao neprijatelje drzave, zelim im sve najgore i tjt..nista manje nista viseOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:11Haj ne rise gatibo.Evander je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:39Smjesno je citati zavist kod pojedinih forumasa, sto je neki klub prosao. Ono, ne mora ti biti drago, ali bar ne komentarisi nista, zanemari. Ovako, samo kompleksi izlaze na vidjelo.
Svako se treba truditi za sebe i nadati boljitku svoga kluba, ukazivati na vlastite nedostatke.
Najlakse je kukati, izgovore traziti i krivicu u nekom drugom. To je nacionalni sport neradnika i mahalasa.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ali sakrij malo tu zavist. Ispadas jadaninvincible1921 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:14Niti sam zavistan niti kukam nesto..samo ih mrzim kao neprijatelje drzave, zelim im sve najgore i tjt..nista manje nista viseOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:11Haj ne rise gatibo.Evander je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:39Smjesno je citati zavist kod pojedinih forumasa, sto je neki klub prosao. Ono, ne mora ti biti drago, ali bar ne komentarisi nista, zanemari. Ovako, samo kompleksi izlaze na vidjelo.
Najlakse je kukati, izgovore traziti i krivicu u nekom drugom. To je nacionalni sport neradnika i mahalasa.![]()
Vikingur (Island) protiv Santa Colome (Andora) za grupe konferencijske 

-
- Kontakt:
Moze li neko pojasniti ovaj novi sistem grupne faze? Kako ba 8 klubova u grupi, a 8 utakmica se igra, gubi mi se logika totalno.
Ovo sranje nikada nije trebalo pokretati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
BordoSaga2 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:30Moze li neko pojasniti ovaj novi sistem grupne faze? Kako ba 8 klubova u grupi, a 8 utakmica se igra, gubi mi se logika totalno.
The biggest change is to the group stage, which will become a single 36-team League stage. Each side faces six different teams (three at home, three away). The top eight overall advance directly to the round of 16; sides finishing from ninth to 24th will contest the knockout round play-offs, with the victors going through to the last 16. From then on it is a straight knockout.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kolko sam ja skonto nema grupa nego ce svi biti u jednoj grupi i prvih 8 ide dalje u osminu finala a od 9 do 24 ce igrati 16tinu finala i pobjednici idu u osminu u ligi prvaka i evropa ligi ce se igrati po 8 utakmica (4 na strani i 4 kuci), a u ligi konferencija po 6 utakmica (3 kuci i 3 na strani).BordoSaga2 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:30Moze li neko pojasniti ovaj novi sistem grupne faze? Kako ba 8 klubova u grupi, a 8 utakmica se igra, gubi mi se logika totalno.
Nadam se da nisam nesto pogrijesio.
-
- Kontakt:
36 klubova svi u jednoj ligi.Svaki klub ce igrati 8 utakmica,4 kuci 4 na strani i svaku protiv razliciti protivnika.Zrijeb ce odrediti protiv koga igraju ili nesto kompjuterski nisam siguran.BordoSaga2 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:30Moze li neko pojasniti ovaj novi sistem grupne faze? Kako ba 8 klubova u grupi, a 8 utakmica se igra, gubi mi se logika totalno.
Klubovi koji zauzmu mjesta 1-8 idu direktno u nok aut fazu,klubovi 9-24 igraju play off za nok aut fazu.Klubovi 25-36 ispadaju odma
I tako za sva 3 takmicenja koliko znam.Nema vise da neko iz lige prvaka moze zavrsiti nakon grupa u evropskoj ligi i toga
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 avg 2024, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Genijalno, 36 ekipa, a 8 utakmica (u kl 6)... Pa tragikomedijaCAZIN je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:34Kolko sam ja skonto nema grupa nego ce svi biti u jednoj grupi i prvih 8 ide dalje u osminu finala a od 9 do 24 ce igrati 16tinu finala i pobjednici idu u osminu u ligi prvaka i evropa ligi ce se igrati po 8 utakmica (4 na strani i 4 kuci), a u ligi konferencija po 6 utakmica (3 kuci i 3 na strani).BordoSaga2 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:30Moze li neko pojasniti ovaj novi sistem grupne faze? Kako ba 8 klubova u grupi, a 8 utakmica se igra, gubi mi se logika totalno.
Nadam se da nisam nesto pogrijesio.
Idi kukaj tetko. Jel i u zivotu tako kukas i ocekujes da ce ti nesto sa neba pasti? Svi ostali krivi, sto si ti fukara?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:11Haj ne rise gatibo.Evander je napisao/la: ↑16 avg 2024, 09:39Smjesno je citati zavist kod pojedinih forumasa, sto je neki klub prosao. Ono, ne mora ti biti drago, ali bar ne komentarisi nista, zanemari. Ovako, samo kompleksi izlaze na vidjelo.
- feniksptica
- Kontakt:
Evandere... bujrum na temu ba.
Sto si izraelski pičić
Sto si izraelski pičić
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Koeficijenti klubova
Zrinjski je u ovu sezonu usao sa koeficijentom 9.500, za iducu imaju minimalno 10.000 (ako ispadnu od Vitorie, ako prodju moze jos rasti. Zrinjskog zeza sezona kad su ostali bez Europe, 21/22. Ta sezona ce im se brisati za dvije sezone, iduce im se brise 2.000, pa onda one tamo 26/27 ta 0 iz 21/22)
Borac je u sezonu usao sa 5.500.. Iduce sezone ce imati minimalno 8.000. Ako rezultati u EL ili KL budu dobri, mogao bi koeficijent rasti i vise
Sarajevo je ove sezone imalo 6.500. Iduce ce imati 6.000
Ostali su jako jako loši..

Zrinjski je u ovu sezonu usao sa koeficijentom 9.500, za iducu imaju minimalno 10.000 (ako ispadnu od Vitorie, ako prodju moze jos rasti. Zrinjskog zeza sezona kad su ostali bez Europe, 21/22. Ta sezona ce im se brisati za dvije sezone, iduce im se brise 2.000, pa onda one tamo 26/27 ta 0 iz 21/22)
Borac je u sezonu usao sa 5.500.. Iduce sezone ce imati minimalno 8.000. Ako rezultati u EL ili KL budu dobri, mogao bi koeficijent rasti i vise

- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako se sad u grupi boduje,koliko donosi pobjeda koliko remi, jel svejedno igrali le ili lk sto se tice bodova,znam za lovu nije?BHfanaticos04 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:08Koeficijenti klubova
![]()
![]()
Nije realno ekipe ocjenjivati samo po imenu ili kakvi su bili prošlih godina.Ekipe se mjenjaju iz godine u godinu iz sezone u sezonu,cesti su usponi i padovi.Vittoria Guimaraes je jako dobra ekipa i koliko god ja htio drugačije šanse Zrinjskog su jako male.Mi se mozemo porediti možda sa Zurichom kojega su Portugalci laganini pregazili 5-0.Većima igrača im je vrijednosti između 1 i 4 miliona eura ali najveća vrijednost je sto nisu puno mijenjali ekipu od lani i uigrani su do bola.Prodali su samo jedno igrača i to u engleski Notingem.Sa druge strane Zrinja puno slabiji nego lani ,bez Bilbije,Jakovljevica i sad i Ćorluke.Nitko od novih nije pojačanje ,bar za sada ,treba im dati vremena ,ali za Portugalce nema vremena.svemalim1 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 13:14jesmo ih mi izbacili, ali to je bilo prije 10 godina. ovaj danasnji ferenc vrijedi 50+ miliona.Namibija je napisao/la: ↑16 avg 2024, 12:20Na Ferencvarosu je Dinamo popravljao gol razliku, a Zeljeznicar ga je izbacivao. U play offu Borac je mogao dobiti jedino RFS kao lakseg protivnika.
Zrinjski je znao iznenaditi, ocekujem da ce odigrati tvrdo protiv Vitorije, pa budemo vidjeli.
U kvalifikacijama ze KL, protivnici su manje vise na nivou nekadasnjih kvalifikacija za EL, Zrinjski je u dva dvomeca bio bolji i to u regularnom vremenu, apsolutno zasluzen play-off i protivnik s kojim takodjer moze igrati.
naravno da nisu nepobjedivi i da se ne treba niko predati unaprijed, ali ne treba ni pretjerivati.
Ono sto se nadam je da će nas i dalje nositi ovaj mentalitet ,želja i volja i Mara na golu koji radi čuda kad god zatreba.Možda nas malo i podcijene .
Igrali smo prije sa Portugal ima ,sa Bragom,i tamo izgubili 1-0 ,pokradeni jer su nam gol dali nakon igranja rukom samo tada nije bilo vara a u uzvratu nakon promašena dva zicera primili smo gol i gotova priča.Samo ovo je neki drugi Zrinja sa drugačijim mentalitetom.
Šanse su male ali nema predaje da je i Real sa druge strane ,Igraj do kraja.
Volim Mostar pa makar i vaki