FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Matanovic > Prcic
Fascinatno mi je da potez koji unaprijed znas da je propast i da nista dobro nece donijeti, po tebi je to dobar potez

Nama treba sve sto je suprotno od njega

Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 16 avg 2024, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jednostavno ima (uglavnom mlađe) raje koja misli da ako napišu "SVI NA KOŠEVO" tebi apsolutno prestaju svi problemi s dolaskom na utakmicu. Ne shvataju ljudi da pored nas par hiljada bolesnika ima masu raje koja jednostavno neće da kisne (što ja čak i razumijem, 30 godina od rata prošlo 5k se ne može natkriti), masi raje smeta termin jer rade pa ne žele cimanje, imaš i dosta ljudi sa strane koji gaze po 100+ km u jednom smjeru pa ako sutradan rade prvu realno yebani su. Dodaj na ovo i da neko ima porodicu, neku aktivnost tog dana koja se ne može odložiti, neko bolestan ili neko njegov bolestan, nekom kriza ako je sa strane pa mora uračunavati i lovu za gorivo i slično. Masa razloga koju pojedinci ne kontaju. Ima par hiljada bolesnika koji su uvijek tu, a ostali kad mogu/žele dolaze. Vrijeđati nekog što ne želi djecu dovoditi da kisnu je debilno, jednako onom psovanju jer neko ne ide na sjever.Tatamata1946 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:31Ma kisa je najveci problem. Ne mora cak ni padati, samo nek je najave odmah pola nas izmislja razloge za nedolazak. Ovi mladji se vade da nemaju kasno prevoz, skupe karte i slicno. Ovi sto dalje zive isto se vade kako je kasno i radni dan. Stariji kazu gosk nije atraktivan, kasno, radni dan i tako. Ja idem kad bi cuskije padale ali necu voditi djecu koje vodim u zadnje vrijeme kad je lijepo vrijeme. Vjerujem da mnogi tako ne vode djecu kad je kisa. Pa po toj logici bice manja posjeta nego protiv Slobode.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2024, 14:58Nisi stavio u jednačinu - protivnik GOŠK. Kiša ako bude padala, to odmah obara bar za 2 k. Ponedeljak je radni dan, imaju ljudi djecu, nervoznu ženu, rade prvu smjenu, a daleko putuju. I oni koji će izmisliti neki razlog da ne idu ili eto zato što dolazi GOŠK.
Čisto sumnjam da će biti više nego sa Slobodom.
Da nije najavljena kisa bilo bi kao protiv Slobode
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
De nas prosvijetli i odgovori - šta će nam?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jos jedno trolanje. Ne vjerujem da ima ista od Sanjina. Iskreno nebi ni volio da ima, ne sto je los igrac nego sto mislim da nam trebaju igraci sa vise zelje za daljnjim napretkom u karijeri, zeljni uspjeha.
U neku ruku sljediti primjer Hajduka je samoubistvo.
U neku ruku sljediti primjer Hajduka je samoubistvo.
Iskreno bolji Prcic nego Gojak, ako vec biramo pošto se je i ovaj drugi spominjao.
Znaci ko god dodje u Sarajevo na rucak i odmor povezuje sa nama
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Možeš misliti u kojim paralelnim univerzumima
živimo kad raja kažu “šta će nam Prcić?”
Inače konkurencija je Prcić - Bellingham - Bernardo Silva, pa je Prcic los.
Zadnja pojačanja u veznom Matanović, Ðorðević, Bubanja, za sve njih Prcić je majstor nad majstorima i premija. Iako vjerujem da je i za njega patka, može u Francuskoj uzimati 5x više para u bilo kojem klubu iz sredine.
Nama treba sigurnost u vezi, neko ko zna kreirati i probiti linije, da se malo ostali mogu gurnuti naprijed i opustiti i Prcić bi bio pravi pogodak.
S Prcicem Djordjevic bi proigrao dodatno, s više slobode jer kad kreiraš svaki pas je ključ i kad nisi klasa biraš siguricu prvom do sebe i tu nema kreacije.
Prcić bi bio pun pogodak s obzirom na iskustvo i kvalitet, preko 200 utakmica u Francuskoj ligi. Slali smo mi igrače tamo pa vidimo dokle dobace, u klubovima koji ispadaju igraju nikako ili malo.
Zadnja pojačanja u veznom Matanović, Ðorðević, Bubanja, za sve njih Prcić je majstor nad majstorima i premija. Iako vjerujem da je i za njega patka, može u Francuskoj uzimati 5x više para u bilo kojem klubu iz sredine.
Nama treba sigurnost u vezi, neko ko zna kreirati i probiti linije, da se malo ostali mogu gurnuti naprijed i opustiti i Prcić bi bio pravi pogodak.
S Prcicem Djordjevic bi proigrao dodatno, s više slobode jer kad kreiraš svaki pas je ključ i kad nisi klasa biraš siguricu prvom do sebe i tu nema kreacije.
Prcić bi bio pun pogodak s obzirom na iskustvo i kvalitet, preko 200 utakmica u Francuskoj ligi. Slali smo mi igrače tamo pa vidimo dokle dobace, u klubovima koji ispadaju igraju nikako ili malo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pohvala za osobu koja vodi društvene mreže, pa ni City nema ovako kvalitetne objave. Jaka najava za tekmu do bola 

Prcic je klasa za ovu ligu ali isto tako rizik jer dolazi bez utakmice godinu i po. Ako zaigra u kontinuitetu bez povreda onda top. Ako bude situacija jednu igra iduce dvije ne igra i tako u krug onda je to fula. Opet mislim da je ovo suplja. Jel ima jos neko info da potvrdi o spekulaciji da Catakovic ide u neki klub iz Saudijske Arabije?_weella_ je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:31Možeš misliti u kojim paralelnim univerzumima
Ma ja, sta ce Prcic?!
Nama trebaju samo trkači. Sta ce nam mozak (Prcic) na terenu?!
Nama trebaju samo trkači. Sta ce nam mozak (Prcic) na terenu?!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kako jadni korisnici foruma… samo sam usao da se uvjerim
Kompleksi nize vrijednosti uz to jos ofirno laganje i nipodostavanje “svog” kluba.
Ebo vas lige konferencije, igrali bi je jos 2014e da je ovako smetljari

Kompleksi nize vrijednosti uz to jos ofirno laganje i nipodostavanje “svog” kluba.
Ebo vas lige konferencije, igrali bi je jos 2014e da je ovako smetljari
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kako bi bilo dobro zavrsiti lokaciju stadiona Butmir i krenuti praviti sebi stadion. Kad moze Velez mogli bi i mi, i siguran sam da bi ga prije napravili nego sto bi Kosevo dobilo cat3. Neko ce reci da to nije to ako nije Kosevo, al koliko klibova na svijetu je otislo prema periferiji zbog prostora. Dole ga ima i za parking i za sve, kamp blizu, tramvaj ce proci na metar od lokacije, siroka cesta sa 4 trake. Gledam slike zapusten niko ni da ga pokosi. Kad bi se ukazao moderan stadion niko suze nebi pustio za ovom nasom komunistickom rusevinom.
Treba se detaljno razmisliti o Prciću. Dugo nije igrao, u kakvom je stanju, kakva mu je motivacija. Nije pitanje treba li nam Prcić ili ne. Nama treba neko u veznom ko će raditi nešto sa loptom. Ali se ne treba dovesti samo zato što je Prcić.
Do jučer smo imali Peneradnu, Vrančića, prije Sušića i sl.
Do jučer smo imali Peneradnu, Vrančića, prije Sušića i sl.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Prvić zna lopte ali mislim da je drugi Tino.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I da, sta ces drugo raditi ponedjeljkom 

- 1 9 4 6 -
Ivan Balta je još naš igrač je li tako, gledao sam ga dva kola u HNL-u pravo dobar bio iako nam ne treba taj tip igrača...
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amidzaa, benko21, Galantni, Grk1234, hadzibake, Haksss, Pena, perodeformero, Posejdon, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Varijantas8 i 85 gostiju.