FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
A sta je sa Sejom Boyem, nigdje ga nema?
-
- Kontakt:
Imaš pravo jednom pogađati
Nije se pokazao na treningu.
placen 30 miliona eura, Jedino dobro je sto je dobio ugovor na 4 godine sa "smijesnom" platom o 3 miliona eura. Recimo Zaragoza je dobio 5 (6) godina ugovor sa platom od 6,6 miliona eura i to vec predstavlja problema. Sreca ove godine je otisao na posudbu. Valjda tamo proigra.
-
- Kontakt:
Ulmu bi lako mogli utrpati 5-6 komada , kako je krenulo 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boey je povrijedjen.
Muller kao u najboljim danima, ne posustaje.
Muller kao u najboljim danima, ne posustaje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Miler najbolji, Pavlovic nagori
Gledam na poluvremenu golove sa superkupa iz 2013 protiv Chelsea. Ne mogu doći sebi da je 11 godina prošlo, oni golovi i oni igrači. Gece riberi martinez boa alaba lam nojer... hazard, ramires šurle tores murinjo, to je kao san koji je jučer bio.
Inače upamekano igrom dosta liči na bou, to sam tek sada zapazio
Inače upamekano igrom dosta liči na bou, to sam tek sada zapazio
-
- Kontakt:
Uzasan, nepovezan fudbal.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Olise odmah asistencija. Coman vjerovatno kupio ostanak ovim golom.
I igrači, Tel nije u dvije sezone unaprijedio dribling 1%, Musiala petlja li ga petlja, Pavlović grozan iako ima nešto i do kolege iz veze pored kojeg svako izgleda loše, guzonja igra rukom u svojih 16 metara, klaun fest.
-
- Kontakt:
Dobro si uocio Tela i Musialu. Bas lose djeluju kod Kompanya. Vezni red Kimmich-Pavlovic je prespor. Ne moze to funkcionisati.
Nije ga dzaba Nagelsmann sutnuo iz reprezentacije. A prije kod tabletasa imao zagarantovano mjesto u prvih 11.Dilah je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:33Radi protiv svakog trenera (i selektora) a to niko ne voli i otjeraće ga, ako moźe, pa makar bio i Harry KaneOmerbavarac je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:52Koliko god Goretzka bio tvrdoglav i nepoželjan u trenutnom rosteru, malo je zalosno da ga ovako odbace.
Nije on toliko los igrac koliko ga se zele rijesiti zbog previsoke plate.
Goretzka je konacno dobio racun za svoje ponasanje.
Ok utakmica, nista wow, ali korektno.
Muller na iskustvo, 2 gola + asist, igrac utakmice, ostali osrednje. Olise ce biti osvjezenje, s tim da mi je ostala malo nejasna pozicija na terenu, i trebat ce neke stvari takticki da popravi, al bice on dobar.
I na kraju, iako transfer rok jos nije gotov pa nas mozda nekim cudom iznenade, ali ova odbrambena linija mi nikako ne ulijeva sigurnost, moze to proc protiv Ulma pa i vecine bundesligasa, ali protiv onih najboljih ce to biti suplje i klimavo.
Muller na iskustvo, 2 gola + asist, igrac utakmice, ostali osrednje. Olise ce biti osvjezenje, s tim da mi je ostala malo nejasna pozicija na terenu, i trebat ce neke stvari takticki da popravi, al bice on dobar.
I na kraju, iako transfer rok jos nije gotov pa nas mozda nekim cudom iznenade, ali ova odbrambena linija mi nikako ne ulijeva sigurnost, moze to proc protiv Ulma pa i vecine bundesligasa, ali protiv onih najboljih ce to biti suplje i klimavo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ulm nije mjerilo ali je meni ovo dosta korektno bilo pogotovo ako uzmemo u obzir da su pripreme jos uvijek u toku, da dosta igraca nije uhvatilo pravu formu i na kraju se samo sjetim utakmica kupa u ranijim godinama kada smo se znali itekako muciti u prvom kolu.
Ovo je veceras bila cista rutina.
Ovo je veceras bila cista rutina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma rutina, glupo je ovdje bilo sta negativno reci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavaracmujo
- Kontakt:
A jel ima neko statistiku koliko je odigro a koliko bio povrijedjen, meni djeluje 1 utakmica 1 povreda.
- farinelli123
- Kontakt:
Nismo bili losi, naprotiv ok partija. Vidi se da nam nedostaju desni bek / veznjak. Sejo i Stanisa nisu za to.
Napred smo dobri. Kejn bi ove sezone mogao da ima dosta (pre)asistencija a manje golova nego sto je navikao.
Napred smo dobri. Kejn bi ove sezone mogao da ima dosta (pre)asistencija a manje golova nego sto je navikao.
•
Zirkzee zabio gol u prvoj utakmici prvenstva, jedan komentar s kojim se dosta njih složilo: Mazraoui was superb. It's one of the best debut performances I've seen.
Je, a onda će zbog problema sa očima izostat 20 utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.