FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim idu dobro i clanske,moglo bi i ovo preci 10 milja brzo.Ako se rezultati potrefe dobro ove jeseni bi mogli imati prosjek gledalaca ko i clanova...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ima li ikakav štoper interesantan?
Gore smo popunjeni
Cvetanoski, Boljevic, Mircevski, Santos, Hiros, Dangubic, Lausevic, Krpic, Zubanovic
Gore smo popunjeni
Cvetanoski, Boljevic, Mircevski, Santos, Hiros, Dangubic, Lausevic, Krpic, Zubanovic
Vidjecemo za posjetu i prosjek kad krene Jug. Sutra 10 milja ocekujem.
Stoper - nadje @braco Dominika Oroza
Stoper - nadje @braco Dominika Oroza

-
- Kontakt:
Gledam spisak repke, ono je tuzno vidjeti.
Uvijek je Zeljo najvise "dao" igraca za repku. Sad su ostali Dzeko i Hajradinovic i Amir ako se dozove od povrede.
Eh to je prava slika ovog kluba.
Uvijek je Zeljo najvise "dao" igraca za repku. Sad su ostali Dzeko i Hajradinovic i Amir ako se dozove od povrede.
-
- Kontakt:
Pa evo Zolotić je bolji od 90% defanzivaca iz repke pa nije dobio poziv. **** repku samo Željo.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:07Gledam spisak repke, ono je tuzno vidjeti.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otkud tebi Santos u ekipi?avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:03Ima li ikakav štoper interesantan?
Gore smo popunjeni
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- avalPacidoroP
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:48Otkud tebi Santos u ekipi?avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:03Ima li ikakav štoper interesantan?
Gore smo popunjeni

mislim da su sanse za santosa negdje 20%, ne treba se previse nadati.
-
- Kontakt:
Pricao je Nedo da Santos stvarno ima zelju da se vrati kod nas, ali menadzer i plata predstavljaju problem.
Ako i bude dosao, to ce biti krajem transfer roka kad mu mi ostanemo jedina opcija.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
zato i kazem. male su sanse, jer sigurno ce dobiti dosta jace i zanimljivije ponude, ako vec nije.
-
- Kontakt:
Mislim da ga njegovi menadzeri malo procjenjuju. Nije se proslavio na Kipru , nit se naigrao, sumnjam da ce se otimati za njega. Nama bi valjao, al ima takvih igraca more sirom Europe sa boljom realizacijom i vecim fudbalskim IQ-om.
Dobili smo novog dialibu u vidu santosa. Sad ce se on spominjati svaki prelazni rok umjesto bubacara.
Molim FkZ tv da napravi neku reportazu po Konjicu,Hadzicima i jos par ovi gradova izvan Sarajevo sa mladim simpatizerima Zelje ima toga dosta i bilo bi lijepo a i promidzba bi bila ekstra...ovo govorim jer bas u ova dva grada boravim cesto pa vidim tu djecu recimo od 5 razreda pa nadalje i nevjerovatna je ta zaljubljenost.Samo ne znam da imamo rezultate jos, koje nismo imali godinama sta bi bilo...ovom prilikom ako neko cita od tih momaka nek razmisli o ideji...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Svani više 

A tek u Olovu...90 %raje navija za Zelju..segasega1 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:45Molim FkZ tv da napravi neku reportazu po Konjicu,Hadzicima i jos par ovi gradova izvan Sarajevo sa mladim simpatizerima Zelje ima toga dosta i bilo bi lijepo a i promidzba bi bila ekstra...ovo govorim jer bas u ova dva grada boravim cesto pa vidim tu djecu recimo od 5 razreda pa nadalje i nevjerovatna je ta zaljubljenost.Samo ne znam da imamo rezultate jos, koje nismo imali godinama sta bi bilo...ovom prilikom ako neko cita od tih momaka nek razmisli o ideji...
Pa o tome i pricam nevjerovatno koliko te samo mlade raje navija za Zelju po tim udaljenijim mjestima od Sarajeva...TM OLOVO je napisao/la: ↑16 avg 2024, 22:53A tek u Olovu...90 %raje navija za Zelju..segasega1 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:45Molim FkZ tv da napravi neku reportazu po Konjicu,Hadzicima i jos par ovi gradova izvan Sarajevo sa mladim simpatizerima Zelje ima toga dosta i bilo bi lijepo a i promidzba bi bila ekstra...ovo govorim jer bas u ova dva grada boravim cesto pa vidim tu djecu recimo od 5 razreda pa nadalje i nevjerovatna je ta zaljubljenost.Samo ne znam da imamo rezultate jos, koje nismo imali godinama sta bi bilo...ovom prilikom ako neko cita od tih momaka nek razmisli o ideji...
-
- Kontakt:
Ko je sutra out zbog viroze,zna li se šta s treninga danas ?
Sutra nam na Grbavicu dolazi Igman.
Evo nekoliko statistickih podataka.
Igman je jedna od rijetkih ekipa protiv koje nemamo pozitivan mesjusobni omjer. Imamo izjednacen omjer, po 2 pobjede, poraza i remija. Sve pobjede su ostvarene na domacim terenima i po jedan remi kuci i u gostima. Gol razlika je na strani Igmana 6:4. Nismo im zabili gol od zadnje utakmice igrane na Grbavici, a to je pocetak prosle sezone.
Igmana svakako ne treba podcijeniti jer su nam se znali pokazati kao nezgodan protivnik vise puta. Pitanje je i kakvi ce sastavi izaci zbog te pomenute viroze.
Ono sto mi je zanimljivo u ovom duelu jeste okrsaj dva trenera znalca. Iskustvo protiv nove skole. Oba trenera imaju prosjecan broj bodova po mecu cca 1.8. Husref je protiv nas izgubio u 8 od 33 utakmice i ima prosjek 1.5 bodova po mecu. Coric protiv Igmana ima prosjek 2 boda po tekmi, tj od 6 utakmica protiv njih i.a 2 pobjede, 2 poraza i 2 remija.
Husref sigurno zna postaviti ekipu protiv nas i to je pokazao nebrojeno puta. Ovog puta treba realno reci da je Igman napustilo dosta igraca a i ovi koji su ostali vec su dovoljno stari da nisu bas za 90 minuta "jakog" premijerligaskog intenziteta. Mi smo se fino pojacali i mogli bi imati u ovoj utakmici nekoliko asova sa klupe jer jos nisu spremni za vecu minutazu jer se nisu uklopili.
Igman u duel ulazi nakon poraza od Posusja i dodatno nisu igrali proslo kolo sto znaci da su imali sedmicu vise da poprave nedostatke i spreme se za utakmicu. Mi ulazimo u duel nakon poraza kuci od Sirokog (protiv kojeg nismo toliko lose izgledali koliko se ovdje kukalo) i nakon gostujuce pobjede (PREOKRETOM) protiv Veleza. Atmosfera u timu bi trebala biti na solidnom nivou, a ako dodamo fine poteze u i oko kluba, moze se reci da se slika postepeno popravlja na generalnom nivou sto navijaci znaju prepoznati.
Od 3 utakmice odigrane na Grbavici, jedna u 2022 i dvije u 2023 imamo ukupnu posjetu od cca 19k sto znaci da je prosjek oko 6500 po utakmici. Ne sumnjam da ce sutra biti bar 10k na stadionu i da cemo upravo mi biti ti koji ce upumpati dodatnu snagu igracima tako da slavimo zajedno na kraju.
SVI NA GRBAVICU!!!
Evo nekoliko statistickih podataka.
Igman je jedna od rijetkih ekipa protiv koje nemamo pozitivan mesjusobni omjer. Imamo izjednacen omjer, po 2 pobjede, poraza i remija. Sve pobjede su ostvarene na domacim terenima i po jedan remi kuci i u gostima. Gol razlika je na strani Igmana 6:4. Nismo im zabili gol od zadnje utakmice igrane na Grbavici, a to je pocetak prosle sezone.
Igmana svakako ne treba podcijeniti jer su nam se znali pokazati kao nezgodan protivnik vise puta. Pitanje je i kakvi ce sastavi izaci zbog te pomenute viroze.
Ono sto mi je zanimljivo u ovom duelu jeste okrsaj dva trenera znalca. Iskustvo protiv nove skole. Oba trenera imaju prosjecan broj bodova po mecu cca 1.8. Husref je protiv nas izgubio u 8 od 33 utakmice i ima prosjek 1.5 bodova po mecu. Coric protiv Igmana ima prosjek 2 boda po tekmi, tj od 6 utakmica protiv njih i.a 2 pobjede, 2 poraza i 2 remija.
Husref sigurno zna postaviti ekipu protiv nas i to je pokazao nebrojeno puta. Ovog puta treba realno reci da je Igman napustilo dosta igraca a i ovi koji su ostali vec su dovoljno stari da nisu bas za 90 minuta "jakog" premijerligaskog intenziteta. Mi smo se fino pojacali i mogli bi imati u ovoj utakmici nekoliko asova sa klupe jer jos nisu spremni za vecu minutazu jer se nisu uklopili.
Igman u duel ulazi nakon poraza od Posusja i dodatno nisu igrali proslo kolo sto znaci da su imali sedmicu vise da poprave nedostatke i spreme se za utakmicu. Mi ulazimo u duel nakon poraza kuci od Sirokog (protiv kojeg nismo toliko lose izgledali koliko se ovdje kukalo) i nakon gostujuce pobjede (PREOKRETOM) protiv Veleza. Atmosfera u timu bi trebala biti na solidnom nivou, a ako dodamo fine poteze u i oko kluba, moze se reci da se slika postepeno popravlja na generalnom nivou sto navijaci znaju prepoznati.
Od 3 utakmice odigrane na Grbavici, jedna u 2022 i dvije u 2023 imamo ukupnu posjetu od cca 19k sto znaci da je prosjek oko 6500 po utakmici. Ne sumnjam da ce sutra biti bar 10k na stadionu i da cemo upravo mi biti ti koji ce upumpati dodatnu snagu igracima tako da slavimo zajedno na kraju.
SVI NA GRBAVICU!!!
- MocMahale444
@Orvel halali mi, mislio sam da si jufka. Napisao si dabogda ispali zato sam pomislio, al ljut si bio sigurno poslije Sirokog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️