Kakva nasa vojska kad ih vidis kako izgledaju kad se postroje kad im je neka vježba, jbt kao da je vojska izbjeglica a ne profesionalne oruzane snage neke drzave, jos otkako su im dozvolili nosenje brada isto kao kakvi statisti iz nekog niskobudžetnog filmaH8Z7 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 21:24Zašto? Zbog čega vojni rok treba biti obavezan?alan_kardec je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:4015 godina sam u vojsKi i mogu reći da je obavezan vojni rok potreban![]()
Ako misliš zbog discipline, ne bih baš rekao da nam je potreban. Pogledaj samo ove koji su bili u vojsci i kako žive. Bog zna kad su zadnji put vježbali, napravili krevet ujutro, većina ni jaje ne zna skuhati a kamoli šta više.
Po mom mišljenju važnije je uvesti redovan tjelesni odgoj i obavezu treniranja nekog sporta do 18 godine. Ako ljudi nisu stekli osnovne navike u životu tokom svog odrastanja kako će sada steći te iste navike?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Re: Re: Chat
https://www.tiktok.com/t/ZMrGVycPx/19vendetta87 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:52I meni cudno, mislio sam da je malo stariji covjekDamirT je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:42Dobar izbor pjesmeVensanKasel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:51Šta je ba ovo , Mostar samo 40 stepeni , slabo je to očekivao sam više ...
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
DamirT je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:42Dobar izbor pjesmeVensanKasel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:51Šta je ba ovo , Mostar samo 40 stepeni , slabo je to očekivao sam više ...
![]()
![]()
![]()

Ne treba tu puno obuke i demagogije , vidimo danas kako se brzo narodne vojske obuče kad je stani pani.
Treba imati švicarski sistem gdje nosiš pušku kuci i da svaki grad ima po milion granata
Treba imati švicarski sistem gdje nosiš pušku kuci i da svaki grad ima po milion granata
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- VensanKasel
- Kontakt:
37 godina , a za muziku može sve osim američkog hip hopa19vendetta87 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:52I meni cudno, mislio sam da je malo stariji covjekDamirT je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:42Dobar izbor pjesmeVensanKasel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:51Šta je ba ovo , Mostar samo 40 stepeni , slabo je to očekivao sam više ...
![]()
![]()
![]()
![]()

Neki dan gledao film o Andrei Bocelliju , legla mi opera pravo

Ide Boris Brejcha preko Sinana do Bocellija

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne jedan , nego obaBosniaBoston je napisao/la: ↑16 avg 2024, 19:09Impresivno je kako mu ovaj Blackberry još uvijek radi

Možda sljedeće godine promjenim privatni , ali poslovno mora Blackberry , nema greške

Šta misliš koji je android trenutno na njima ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bolje bi bilo da se sport kod nas totalno ukine. Nema smisla za ovakvo brukanje vise.

Mlade košarkašice BiH izgubile od Velike Britanije sa čak 71 poenom razlike
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakve su šanse da se nađe neki smještaj u Sa ovo dan-dva a da nije po 500-1000km?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo da pozdravim kljucanje teme Ruska invazija na Ukrajinu
Nadam se da ce sa tim zakljucavanjem otici par likova sa ovog foruma, da ih ne imenujem.

Nadam se da ce sa tim zakljucavanjem otici par likova sa ovog foruma, da ih ne imenujem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Aferim!
Tema postala navijačko prepucavanje između fanova 2 strane...
it's football day
Cim vidis da nam je Pudar najbolja sportistkinja, sve ti je jasno. Nekad bio Tuka, bio Teletovic. Smijesna smo mi nacija.
Jednostavno genetski zakinuta nacija. I glupa i nesposobna.Celestial je napisao/la: ↑17 avg 2024, 00:07Cim vidis da nam je Pudar najbolja sportistkinja, sve ti je jasno. Nekad bio Tuka, bio Teletovic. Smijesna smo mi nacija.
Više se odnosilo na fizičku aktivnost, zbog toga sam naveo sport.
Što je žalosnije mi nismo loši u sportu koliko nas koči mentalitet. Daj mi sad 4k eura ko će se znojiti za 40k.
Kad se doda nikakva ulaganja u sport tu smo gdje i jesmo. Što nas dovodi do zaključka da se trebamo intelektualno promijeniti, a to nas vodi do djece kako bi buduće generacije mogle ubirati plodove sadašnjih promjena. Sadašnje generacije teško da se mogu promijeniti, tako da nam primarni cilj trebaju biti djeca.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- numanumaye22
- Kontakt:
Neuspjeh u sportu ne treba da cudi kad nismo uspjesni ni bilo gdje drugo i kad se ne ulaze ni u sta zivo, sem u guzovace politicara.
Sport nema podrsku drzave, ni drugih grana jer je ona takva kakva jest.
Mesecini da smo dobri u cosplayunumanumaye22 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 01:15Neuspjeh u sportu ne treba da cudi kad nismo uspjesni ni bilo gdje drugo i kad se ne ulaze ni u sta zivo, sem u guzovace politicara.

Pa eto maloj Pudarki su dali kesa i ona uspjela da postane jasno losija sada nego kad joj je bilo petnaest. Vjerovatno se vise provodila i putovala nego je trenirala. Nasla kakvog ****. Mozemo je za koju godinu u politickim vodama ocekivati. Nema potrebe da drzava trosi na takve.H8Z7 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 01:04Više se odnosilo na fizičku aktivnost, zbog toga sam naveo sport.
Što je žalosnije mi nismo loši u sportu koliko nas koči mentalitet. Daj mi sad 4k eura ko će se znojiti za 40k.
Kad se doda nikakva ulaganja u sport tu smo gdje i jesmo. Što nas dovodi do zaključka da se trebamo intelektualno promijeniti, a to nas vodi do djece kako bi buduće generacije mogle ubirati plodove sadašnjih promjena. Sadašnje generacije teško da se mogu promijeniti, tako da nam primarni cilj trebaju biti djeca.

Trazi izvan gradskih opcina Vogosca, Ilidza..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 23:11Kakve su šanse da se nađe neki smještaj u Sa ovo dan-dva a da nije po 500-1000km?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH godišnje uveze preko 120 miliona KM vode, preko 110 miliona KM sira, oko 75 miliona KM kukuruza i sl.
Onda, izvoz mesa nam je barem 12 puta manji nego uvoz, pa deficit u trgovinskoj razmjeni mlijeka i mliječnih proizvoda je preko 100 miliona KM itd.
Da barem govorimo o kulturama i proizvodima koji nisu prisutni te nemaju tradiciju na našem podneblju, ali ovako narušavamo ugled i sistematski uništavamo domaću proizvodnju.
Čak imamo potencijala te uvjete za maslinarstvo.
Onda, izvoz mesa nam je barem 12 puta manji nego uvoz, pa deficit u trgovinskoj razmjeni mlijeka i mliječnih proizvoda je preko 100 miliona KM itd.
Da barem govorimo o kulturama i proizvodima koji nisu prisutni te nemaju tradiciju na našem podneblju, ali ovako narušavamo ugled i sistematski uništavamo domaću proizvodnju.
Čak imamo potencijala te uvjete za maslinarstvo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], JackW, relativizam, Rosicky i 14 gostiju.