Veze ti sa fudbalom nemas ako ti je ovaj penal mozda.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Misli drug šta god hoćeš.. ali je sigurno možda.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:01Veze ti sa fudbalom nemas ako ti je ovaj penal mozda.
Preformulisaću, možda budem jasniji: Ne bi pogriješio da ga je svirnuo.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 17 avg 2024, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
Vidi sto nam je neko pametan, ne ureko se.Virtu4l je napisao/la: ↑17 avg 2024, 10:44Prisjetićemo se prošlosezonskog gostovanja samoprozvanih divova kod Sloge. Čist penal nije sviran za Slogu kod rezultata 1-0, igranje rukom na svega par metara od sudije,
Moramo se prisjetiti i objašnjenja koja su nam ponudili, a ona su bila "pa šta ako nije svirao, ljudi su nas svakako razvalili i nikad ne bi okrenuli", uglavnom su sva objašnjenja bila na taj kalup.
Ovaj penal, kao i onaj koji nije dosuđen Veležu na Koševu su dvije najveće prošlosezonske lakrdije, u rangu smiješnog ofsajda protiv Tuzle sezonu ranije kada je Šerbečić vraćao loptu golmanu, a igrač Tuzle presjekao da bi mu na kraju bio dosuđen ofsajd, bez obzira što je loptu dobio od protivnika.
Penal, nije penal. ZASTO SE VAR NIJE AKTIVIRAO je problem i pitanje. Mitomanu
VAR kod procjene penala se opet vraća na sudijsko uvjerenje. A znamo da sudijsko uvjerenje zavisi o tome kome ga treba ili ne treba svirati. Očiti penali i očita simuliranja trebala bi biti ok, sve ovo ostalo je upitno. Recimo da je borcu trebao ovaj penal nad Kjeremeh pa i ono guranje Guliašvilija mogao bi ih svirati a forumski stručnjaci i pokoja moralna vertikala bi pravdali to varom i procjenom.
Jedino gdje VAR ima potpuni smisao su ofsajdi al i to su upropastili nepostojanjem opsajd linija kod snimka gola a nekad se radi o centimetru. Znači vjeruj na riječ.
Crveni kartoni slično kao penali.....
Jedino gdje VAR ima potpuni smisao su ofsajdi al i to su upropastili nepostojanjem opsajd linija kod snimka gola a nekad se radi o centimetru. Znači vjeruj na riječ.
Crveni kartoni slično kao penali.....
Evo sad sam vratio higlight, i tebi ako je ovo penal imas problem sa ocima. Ruka uz tijelo potpunoVirtu4l je napisao/la: ↑17 avg 2024, 10:44Prisjetićemo se prošlosezonskog gostovanja samoprozvanih divova kod Sloge. Čist penal nije sviran za Slogu kod rezultata 1-0, igranje rukom na svega par metara od sudije,
Moramo se prisjetiti i objašnjenja koja su nam ponudili, a ona su bila "pa šta ako nije svirao, ljudi su nas svakako razvalili i nikad ne bi okrenuli", uglavnom su sva objašnjenja bila na taj kalup.
Ovaj penal, kao i onaj koji nije dosuđen Veležu na Koševu su dvije najveće prošlosezonske lakrdije, u rangu smiješnog ofsajda protiv Tuzle sezonu ranije kada je Šerbečić vraćao loptu golmanu, a igrač Tuzle presjekao da bi mu na kraju bio dosuđen ofsajd, bez obzira što je loptu dobio od protivnika.
3:00, stavis lijepo 0.25 i gledas
-
- Kontakt:

Kad se već podsjećamo. A ne treba klip jer se ta utakmica prikazuje po svijetu kao primjer najveće lakrdije suđenja ikad viđene.
Zarovio se i nije ništa našao hahahahahan
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne razumijem ovo guslanje pitara i da smo izgubili tu utakmicu protiv Sloge opet bi izborili opstanak.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Neće postaviti niko kad nam Zvijezda dade gol iz offsidea od 3 metra koji se vidi golim okom. Ali zato će ove 50:50 situacije se postavljat.
Sarajevo je oštećeno direktno 10 bodova i izbačeno iz kupa lakrdijom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sve na istoj utakmici.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:31Moramo se prisjetiti i utakmice Zeljeznicar Tuzla City kad 3 penala nisu svirali Tuzli. Sva tri čista ko suza. Na konto takve i 5 takvih izborili opstanak u ligi uz sklanjanje pojedinih ekipa u zadnjem dijelu prvenstva.
Kad se već podsjećamo. A ne treba klip jer se ta utakmica prikazuje po svijetu kao primjer najveće lakrdije suđenja ikad viđene.
Zarovio se i nije ništa našao hahahahahan

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Da se mene pita ja bih vas izbacio i iz lige nakon one lakrdije u kupu. Zvijezda vas je satrala tu utakmicu i bruka je spominjati tu utakmicu. Sto se tice gresaka sudija u vasu korist mozda ce ti KontraSvih izvuci vase lakrdije, a ima ih daleko vise nego sto su vas ostetili.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:51Neće postaviti niko kad nam Zvijezda dade gol iz offsidea od 3 metra koji se vidi golim okom. Ali zato će ove 50:50 situacije se postavljat.
Komenatar strucnjaka kamagre, virtuoza, vendete, da li je sve regularno?HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:56Sve na istoj utakmici.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:31Moramo se prisjetiti i utakmice Zeljeznicar Tuzla City kad 3 penala nisu svirali Tuzli. Sva tri čista ko suza. Na konto takve i 5 takvih izborili opstanak u ligi uz sklanjanje pojedinih ekipa u zadnjem dijelu prvenstva.
Zarovio se i nije ništa našao hahahahahan![]()
Da se tebe pita ti bi vama dao titulu nema veze što opstanak izboriste lakrdijama.Kamaga11 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:56Da se mene pita ja bih vas izbacio i iz lige nakon one lakrdije u kupu. Zvijezda vas je satrala tu utakmicu i bruka je spominjati tu utakmicu. Sto se tice gresaka sudija u vasu korist mozda ce ti KontraSvih izvuci vase lakrdije, a ima ih daleko vise nego sto su vas ostetili.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:51Neće postaviti niko kad nam Zvijezda dade gol iz offsidea od 3 metra koji se vidi golim okom. Ali zato će ove 50:50 situacije se postavljat.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Napisao sam par postova iznad o tim lakrdijama, a da nije tih lakrdija vi ne bi ni europu igrali.mnon46 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:01Da se tebe pita ti bi vama dao titulu nema veze što opstanak izboriste lakrdijama.Kamaga11 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:56Da se mene pita ja bih vas izbacio i iz lige nakon one lakrdije u kupu. Zvijezda vas je satrala tu utakmicu i bruka je spominjati tu utakmicu. Sto se tice gresaka sudija u vasu korist mozda ce ti KontraSvih izvuci vase lakrdije, a ima ih daleko vise nego sto su vas ostetili.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:51Neće postaviti niko kad nam Zvijezda dade gol iz offsidea od 3 metra koji se vidi golim okom. Ali zato će ove 50:50 situacije se postavljat.
Naravno da nije regularno, minimalno jedan penal, kao što ni naš gol protiv Veleža iz pretprošle sezone nije regularan.
Ja zaista ne mogu braniti neodbranjivo, to je razlika između vas i nas.
Ja zaista ne mogu braniti neodbranjivo, to je razlika između vas i nas.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamisli, imali bi više bodova nego što smo imali. Evo ti izvuci sve što misliš da je lakrdija u našu korist, a ja ću sve što je išlo kontra nas, ali da bi promijenilo ishod utakmice. Sad u glavi imam 3 ishoda gdje bi imali 5 bodova više.Kamaga11 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:04Napisao sam par postova iznad o tim lakrdijama, a da nije tih lakrdija vi ne bi ni europu igrali.mnon46 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:01Da se tebe pita ti bi vama dao titulu nema veze što opstanak izboriste lakrdijama.Kamaga11 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:56
Da se mene pita ja bih vas izbacio i iz lige nakon one lakrdije u kupu. Zvijezda vas je satrala tu utakmicu i bruka je spominjati tu utakmicu. Sto se tice gresaka sudija u vasu korist mozda ce ti KontraSvih izvuci vase lakrdije, a ima ih daleko vise nego sto su vas ostetili.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma protiv vas su svi to se slazem zato ste vi prvaci svemira. E cuj da bi promjenilo ishod utakmice, lakrdije su lakrdije.
-
- Kontakt:
Nema tu mozda, formulisanja i ostalog, ili jeste ili nije. Vrlo slicno ovome je vama svirano na kosevu protiv Slobode, ja ne bih svirao ni jedno ni drugo al kad se vec svira jednom, onda mora svaki put.scholsey je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:06Misli drug šta god hoćeš.. ali je sigurno možda.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:01Veze ti sa fudbalom nemas ako ti je ovaj penal mozda.
Preformulisaću, možda budem jasniji: Ne bi pogriješio da ga je svirnuo.
Vidiš da ne možeš, jer ih jema više u našu korist nego protiv. Ja ne sporim da se griješilo u našu korist, griješilo se u korist svake ekipe, ali više su nas sakatili nego što su nam pomagali.Kamaga11 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:08Ma protiv vas su svi to se slazem zato ste vi prvaci svemira. E cuj da bi promjenilo ishod utakmice, lakrdije su lakrdije.
Živ ti meni bio.
Ma nije da ne mogu nego mi je mrsko pravo da ti kazem. Ni ja ne sporim da su grijesili, ali kud i kamo vise su vas pogurali.mnon46 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:10Vidiš da ne možeš, jer ih jema više u našu korist nego protiv. Ja ne sporim da se griješilo u našu korist, griješilo se u korist svake ekipe, ali više su nas sakatili nego što su nam pomagali.
Živ ti meni bio.
Pa dobro, pošteno, tebi tvoje mišljenje meni mojeKamaga11 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:12Ma nije da ne mogu nego mi je mrsko pravo da ti kazem. Ni ja ne sporim da su grijesili, ali kud i kamo vise su vas pogurali.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.