RŠD Velež Mostar

Gr0hot
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Gr0hot » 15 avg 2024, 22:30

Kevelj je gad
Kevelj je smrad
Kevelj je stigao iz sela u grad
I zato ga mrzim jaaa …..3x smece jednom Kevelj 😂

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 16 avg 2024, 00:10

killafrommanilla je napisao/la:
15 avg 2024, 16:22
I posto znam da voli da osluskuje i cita forum, cisto da ga upozorim da ne pokušava kupiti sebi mir sa Njegomirovicem na Pecari. To je igranje s renomeom kluba i moze mu se samo vratiti direktno u facu i navuci jos veci gnjev ljudim

Pusti neka tvoj prelazni rok odredi rezultate, a rezultati tvoju sudbinu. Nemoj da prljas ime kluba.
Ako igrali kao protiv zelje i kupljenu nebi znali dobit.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 16 avg 2024, 08:22

Gledam sinoć utakmice dva preostala predstavnika naše zemlje u Europi. Uspješno su prošli prepreke i idu dalje.

Eh sada, mi smo na kraju prošle sezone bili odmah iza ova dva kluba po svemu i očekivali smo iskorak u novoj sezoni, a dobili smo ogromno razočarenje i trenutno smo nekoliko nivoa ispod njih. Zbog čega?

Kompleksi i ego. Te dvije riječi možda najbolje opisuju ono što nas gazi i vodi dole. Kompleks najbolje pokazuje slučaj kada uspješan poslovni čovjek sa završenom srednjom školom (nadam se pošteno?), čija firma sa 5 zaposlenih pravi oko 20 miliona KM godišnje, odluči da mu imidž među tim "gazdama" nije dobar, pa pokuša kupiti fakultetsku diplomu kako bi i on bio taj neki menadžer. Pošto je provaljen, odluči ošmekati sve koji su uključeni, kako bi sebe spasio optužnice. Ovaj potez opisuje i njegov karakter.

Pošto sam radio u našem privatnom sektoru, dobro sam upoznat sa ovdašnjim "gazdama" koji se u svojim firmama igraju bogova i pitaju se bukvalno za sve. Tu dolazimo do ega. Pravi vođa će se uvijek staviti u službu tima, jer se samo tako postižu ozbiljni rezultati. Ljudi ne kontaju da se sa raspodjelom odgovornosti radi bolji posao uz manje opterećenje. Ali ego to ne podnosi jer u svemu tome sam "JA" najbitniji.

Ono što dotični gospodin ne razumije je da Fubalski klub Velež Mostar nije privatna svojina i da je on tu jedan od mnogih koji treba da služe klubu. Od početka se stvorila priča da je ova Uprava kao jedan čovjek i da ako ide jedan, onda idu svi. Ova priča bukvalno služi kako bi se samo jedan čovjek zaštitio i kako bi izgledalo da nema rješenja ako odu ovi ljudi. Da je imalo pošten (da ga ne muči ego i kompleksi), rekao bi: Ljudi ovo što se dešava je do mene, ja ću se izmaknuti jer sam napravio problem, a vi nastavite. Toliko dugo smo isplivavali iz problema, napravili sistem koji je samo trebalo nadograđivati, ali je gospodin za kratko vrijeme sve vratio na početak. Možda nekome ne izgleda da smo trenutno u problemu jer nemamo dugova i radimo na infrastrukturi, ali ako se samo pogleda subotnja utakmica, stvari će biti puno jasnije.

Mi trenutno nismo na početku, nego smo u debelom minusu. Bukvalno sa novim trenerom počinjemo pripreme koje smo trebali početi u junu. Znači u sezoni kada ispadaju četiri ekipe, mi za konkurentima kasnimo 2-3 mjeseca. To bi nas moglo dobro koštati.

Možda sam malo previše patetičan, ali mislim da stvari gledam dosta realno i da je ovo stanje u kojem se nalazimo.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 16 avg 2024, 09:24

Ma ovakav covjek nikada nije smio postati predsjednik Veleza. Nego je iskoristio to sto nismo imali izbora u tom trenutku. A i dan danas na tu kartu igra, cim los potez - evo MI odosmo. Klosarcina.

Samo usmjeravati sve prema njemu, ni prema jednom drugom clanu UO. Nek' svi odu, ali cisto da zna da znamo da je on krivac za sve i da samo njega zelimo da otjeramo. Ko hoce da ide sa njim, nek ide. Ali sve usmjeriti protiv njega jer on je najveci rak ovog kluba.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 16 avg 2024, 10:58

16 avg 2024, 09:24
Ma ovakav covjek nikada nije smio postati predsjednik Veleza. Nego je iskoristio to sto nismo imali izbora u tom trenutku. A i dan danas na tu kartu igra, cim los potez - evo MI odosmo. Klosarcina.

Samo usmjeravati sve prema njemu, ni prema jednom drugom clanu UO. Nek' svi odu, ali cisto da zna da znamo da je on krivac za sve i da samo njega zelimo da otjeramo. Ko hoce da ide sa njim, nek ide. Ali sve usmjeriti protiv njega jer on je najveci rak ovog kluba.
100%

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 16 avg 2024, 11:14

A ne treba zivit u strahu da ce svi da se povuku pa na tu kartu da ga pusimo dalje. Ne zelim brate, ja licno sam spremniji za pogibiju nego u strahu, manipulaciji i nametanju da zivim.

Kevelj zvona itd out.

Anel nazad u omladinski pogon ili neki slicnog cv.a

Haskica vratit na teren da igra po poluvrijeme svake utakmice i tako ce zabit do desetak bitni golova. Nesto sto ovaj gruzijac ce sve i jednu da bude, kompletnu igral

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 16 avg 2024, 17:58

Iz Veleža su uputili dopis u FSBiH da traže odgodu utakmice jer je ekipu "poharao" virus.

Ipak, kako saznajemo iz krovne kuće bh. fudbala zahtjev je odbijen jer Široki Brijeg nije dao saglasnost za odgodu, a u Savezu su procijenili da Velež ima dovoljan broj zdravih igrača da se utakmica odigra.

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 16 avg 2024, 18:11

VictoriasFikret je napisao/la:
16 avg 2024, 17:58
Iz Veleža su uputili dopis u FSBiH da traže odgodu utakmice jer je ekipu "poharao" virus.

Ipak, kako saznajemo iz krovne kuće bh. fudbala zahtjev je odbijen jer Široki Brijeg nije dao saglasnost za odgodu, a u Savezu su procijenili da Velež ima dovoljan broj zdravih igrača da se utakmica odigra.
Zasto su uopste trazili odgod? Znas da ovi iz listice nece pristati na to a nisi borac iili zrinjski da te savez zastiti.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 16 avg 2024, 18:19

NK Široki Brijeg u ponedjeljak je zatražio odgodu utakmice osmine finala Kupa BiH protiv FK Velež koja se trebala igrati u srijedu u Mostaru.
Naime, Plavo-bijele je pokosio koronavirus i trenutno na raspolaganju imaju samo šest igrača iz seniorske momčadi.

Obavještavamo javnost da je odgođena utakmica 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine, koja je trebala biti odigrana u srijedu, 21. listopada 2020. godine.

Na molbu NK Široki Brijeg, zbog velikog broja igrača pozitivnih na virus Covid-19 u njihovom timu, FK Velež je suglasan za odgodu spomenute utakmice.

Klubovi su se složili oko novog termina odigravanja utakmice, a to je 14. studenog 2020. godine, u tijeku reprezentativne pauze. Službenu potvrdu termina donijet će Odbor za natjecanje NS BiH, poručili su iz mostarskog kluba.

Ovakav rasplet je prihvatio i Odbor za natjecanje NS BiH tako da je utakmica i službeno odgođena.
Taj nas merhametluk :tokralju:

Kada smo im u koroni izasli u susret a isto su mogli sa juniorima igrati. Sjecam se Tuzla City nije htjela a mi glumili gospodu pa nas jos kasnije izbacise u kupu u odgodjenoj kada su bili kompletni. Zahvalit se Sirokom podsjetiti ih na ovo i otici sa igracima koji su zdravi

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 16 avg 2024, 18:29

Skutorska posla :puke:

salmy

Post Postao/la salmy » 16 avg 2024, 18:33

Jel ono neko ranije komentarisao da je Kevelj dobar sa Vicom i da može svašta sredit u savezu. Eh eto mu prilike, ako je pravi džek, da svima "zapuši usta", ali iskreno sumnjam...Vidjet ćemo u nedelju abd šta će se desiti, a da su se u Širokom naložili da nas pobjede na Pecari, jesu bogami.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 16 avg 2024, 18:36

salmy je napisao/la:
16 avg 2024, 18:33

Jel ono neko ranije komentarisao da je Kevelj dobar sa Vicom i da može svašta sredit u savezu. Eh eto mu prilike, ako je pravi džek, da svima "zapuši usta", ali iskreno sumnjam...Vidjet ćemo u nedelju abd šta će se desiti, a da su se u Širokom naložili da nas pobjede na Pecari, jesu bogami.
Idemo prosiriti stomacni virus do Skutorije.. :urnebes:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 16 avg 2024, 19:14

E tako, kao sto rekoh, mit se pravi od "Kevelj pliva sa Vicom Zeljkovicem". Pliva ali kad Vici odgovara. Ja mislim da mu se Beus i Vico svaki dan po dva puta nasmiju kakav je levat to.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 16 avg 2024, 19:57

Tokom utakmice, Hrkać je imao problema sa kapitenskom trakom. Izgleda da nosi neku Kelme traku. Treba mu nabaviti Puma kapitensku traku.

slika
slika

slika

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2024, 20:51

16 avg 2024, 19:14
E tako, kao sto rekoh, mit se pravi od "Kevelj pliva sa Vicom Zeljkovicem". Pliva ali kad Vici odgovara. Ja mislim da mu se Beus i Vico svaki dan po dva puta nasmiju kakav je levat to.
Nije samo Kevelj kriv u ovome nego i krmak Niksic. Taj gdje prodje, tu trava ne raste.

Rekao sam Vam da ce Velezu skociti na nos njegova pomoc.

Sto prije Kevelj ode, ode i Niksic.

A u tisini se vec radi na tome. Toliko.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 avg 2024, 14:58

Jos petorica stomacni virus.. bez 13 igraca sutra

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 17 avg 2024, 15:01

Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 avg 2024, 14:58
Taman da vidimo našu djecu na djelu :opaopa:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 avg 2024, 15:04

Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 avg 2024, 14:58
Da imamo predsjednika sa kicmom, ne bi se ovo dogodilo, ali posto imamo kukavicu koja se dodvorava svima, glavni gubitnik je Velez.

Nema veze, ovo ce proci ali vise nema gostoprimstva prema listici. Vratit ce Vam se ovo brze nego sto mislite abd.

rodjeniii
Kontakt:

Post Postao/la rodjeniii » 17 avg 2024, 15:09

Izgleda i da smo bez trojice golmana, je li i onaj Spahija otišao iz juniora, ako jest ko nam je sutra na golu?

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 17 avg 2024, 15:37

Moguće da su zbog svojih navijača ostali ustrajani da se odigra meč. Prije toga je odnos dvaju klubova bio na top nivou.

I da smo kompletni bio bi upitan epilog, a ne ovako desetkovani.
Republika Bosna i Hercegovina

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.