Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jbm mater svima gore navedenim vlastodržcima i stranakam, a posebno ovima u Novom Sarajevu što troše novac poreskih obveznika i favoriziraju samo jedan klub u Kantonu Sarajevo.
Leglo FKS navodno 3.000.000 KM od prodaje Buljubasica. Zasto dio tog novca ne proslijede za izgradnju krova na istoku?
Leglo FKS navodno 3.000.000 KM od prodaje Buljubasica. Zasto dio tog novca ne proslijede za izgradnju krova na istoku?
Nema mi ništa gore od toga.Devedesetka je napisao/la: ↑17 avg 2024, 14:43imal maloumnije price od ove gdje ko zivi odakle je i tako to

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zar stvarno ne postoji pravilnik prema kojem bi se u slučaju ovolikog broja odsutih igrača utakmica odgodila?
Da sam na mjestu trenera Veleža izašao bih tako da mi mi Mourinho i Simeone pozavidjeli.
Da sam na mjestu trenera Veleža izašao bih tako da mi mi Mourinho i Simeone pozavidjeli.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma vidi, i da natkriju tribinu, hladnoca je najveci problem. Da je natkriju, opet je hladno. Cak bi krov dao dodatnu dimenziju hladnoci jer bi duvalooo bas baaas na Kosevu. Jedino da natkriju i zazidaju i bocne strane tribine. Tako bi valjalo jedino za djecu...
Sve ostalo je rizik Bgm.
Najludja tema na dunjaluku. Od tog da su oni trebali biti Borac i Zrinski (politicji projekat dobili kamp, nelegalno npr) kako nemaju nikoga u savezu (Dzemidzic iz uprave FKS u savez evo skoro 10 godina. Koliko i traje "rat savezu"), prije njega rahmetli Begic bio, malo sto su dvije titule dobili za zelenim stolom sad nekakvim proracunima trebaju jos dva minimalno trofeja imati..
Sve ostalo je rizik Bgm.
Najludja tema na dunjaluku. Od tog da su oni trebali biti Borac i Zrinski (politicji projekat dobili kamp, nelegalno npr) kako nemaju nikoga u savezu (Dzemidzic iz uprave FKS u savez evo skoro 10 godina. Koliko i traje "rat savezu"), prije njega rahmetli Begic bio, malo sto su dvije titule dobili za zelenim stolom sad nekakvim proracunima trebaju jos dva minimalno trofeja imati..
Ne znam, ne razumijem se u to
Sjecam se da je Siroki zbog slicnih problems igrao s juniorima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 avg 2024, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prvi put full naša ekipa u Evropi

Ta je najjgora...Devedesetka je napisao/la: ↑17 avg 2024, 14:43imal maloumnije price od ove gdje ko zivi odakle je i tako to
A malo gora je i ta ko vise trosi od klubova

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Svaka cast listici sto nisu nasjeli na vrabcicke lazi
A velez odgodio kad su ubice bolovali od korone 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nevezano za rivalstvo ali ta prica nazalost prisutna sirom BiH medju novim generacijama
Misle da su vise vrijedni od nekog ko zivi lupam u Foci
Misle da su vise vrijedni od nekog ko zivi lupam u Foci
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 avg 2024, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I meni malo ova prica veleza smrdi. Ako su stvarno bolesni brz oporavak.
-
- Kontakt:
Jest lijepo biti glup,ovo pricaju sljedbenici Cere afere koji su ga zivotom branili. Kad ponavljate svoje lazi stalno nece to istina postati. Pasic je dugovao 500 milja,nije placao i mi smo njega isplatili mada nismo trebali plus njegove dugove vratili,sad opet ponavljaj do sudnjeg dana svoje lazi mozda ti neko i povjeruje. Brkovic zvani koverta i Greda Ajfel se nebi slozili ovo za titule za zelenim stolom sto rece Misimovic mi necemo titule kakve je Amaw osvajaozeljovolimte je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:20Ma vidi, i da natkriju tribinu, hladnoca je najveci problem. Da je natkriju, opet je hladno. Cak bi krov dao dodatnu dimenziju hladnoci jer bi duvalooo bas baaas na Kosevu. Jedino da natkriju i zazidaju i bocne strane tribine. Tako bi valjalo jedino za djecu...
Sve ostalo je rizik Bgm.
Naguzi njih politika dobro, ne mozes politickog uhljeba diretkno u klub uvesti nikako
Saradjivati nekako u redu, ali takve ljude uvesti da vode klub je greska velika
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kako nas naguzi Nodi brate moj. Mi cemo je na kraju syebat, iskoristiti za tribinu i otjerati iz kluba, vjeruj

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
U BiH je najteze uhljebe rastjeratikillafrommanilla je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:36Kako nas naguzi Nodi brate moj. Mi cemo je na kraju syebat, iskoristiti za tribinu i otjerati iz kluba, vjeruj![]()
Ne znam sta da ti kazem, kako mozete i znate vracajte onog Hasica
Neke stvari su isle sporije, ali je bilo sve po PS i rezultati kluba su bili dobri
Ovako imam osjecaj da ovi samo sad ulazu onoliko da ostanete u ligi i da ih vise nista ne interesuje
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Magareca gripa
-
- Kontakt:
Drago mi je da Lištičani neće da izađu u susret.Prijatelja nema u PL i sve je dokazano.Nije mi bilo jasno zašto je i Velež njima izašao u susret u Kupu prošle godine i još nas izbacili.PAMTI,VRATI i JAČOM MJEROM.A da je virus u pitanju jeste 100% pa valjda su validna doktorska uvjerenja,a neću da govorim da je u gradu virus ima 10 dana krenuo.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Sarajevo trazilo odgodu, tzv velez rekao NE, samo par mjeseci kasnije listica trazi odgodu, tzv velez pristaje. Sad im se to fino vracaMostarac1974 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:52Drago mi je da Lištičani neće da izađu u susret.Prijatelja nema u PL i sve je dokazano.Nije mi bilo jasno zašto je i Velež njima izašao u susret u Kupu prošle godine i još nas izbacili.PAMTI,VRATI i JAČOM MJEROM.A da je virus u pitanju jeste 100% pa valjda su validna doktorska uvjerenja,a neću da govorim da je u gradu virus ima 10 dana krenuo.