Premijer liga BiH - aktuelno

H8Z7
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la H8Z7 » 17 avg 2024, 17:15

IsmirMirvic je napisao/la:
17 avg 2024, 16:48
brig je napisao/la:
17 avg 2024, 16:32
IsmirMirvic je napisao/la:
17 avg 2024, 16:24
Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
Kad su isli onoliko za onaj teren, kiseline i ostalo sto ne bi i ovo. Nabrajaju se igrači virozni koji ne igraju svakako radi ozljede a uz to isti ti igrači uredno šetaju gradom "virozni". Široki je prosle sezone izlazio u susret i prije je, od Želje, Zrinjskog itd i sam upadne u problem posle. Bili smo u naletu, odgodimo, pa ih dočekamo bez pola ekipe, ozljede i kartoni. Uz to ne moze se mjeriti ovo i korona. Ono su bile posebne okolnosti i čak tada smo igrali sa 13 igrača (Sarajevo, mislim cak 2x), sa juniorima (TC) itd. A kad je Velež odgodio u kupu opet je ŠB bio desetkovan i bez treninga.
Postoje li ikakvi dokazi da ti igraci "setaju gradom"? U doba smartphohnes, niko ih nije uslikao? Ne mozemo se oslanjati na glasine bez dokaza.
Ovo je ogroman propust od strane saveza. Situacije kao ova moraju biti pravilnikom određene. U slučaju bolesti X broja igrača klub ima utakmica se neće odigrati. Prije donošenja odluke o odlaganju utakmice, igrači koji su bolesni moraju proći medicinski pregled od minimum 3 doktora kako bi imali tačan uvid u zdravstveno stanje igrača. Ako su igrači lažirali bolest moraju biti kažnjeni kao i klub za koji nastupaju.

Mislim da se ovako nešto mora uvesti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 avg 2024, 17:18

club21 je napisao/la:
17 avg 2024, 16:01
Ako ga iskoristite za tribinu i krov ne moze bolje biti. Onda se vrijedi pretrpiti ovu godinu samo da ne ispadnete iz lige. Dobili bi bas moderan evropski stadion medu najljepsim u Bosni nasoj. Ako je to i cilj pa zato rezanje troskova onda cilj opravdava sredstvo.
Isti su ko vi. :rol:

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 17 avg 2024, 17:21

fks74 je napisao/la:
17 avg 2024, 17:18
club21 je napisao/la:
17 avg 2024, 16:01
Ako ga iskoristite za tribinu i krov ne moze bolje biti. Onda se vrijedi pretrpiti ovu godinu samo da ne ispadnete iz lige. Dobili bi bas moderan evropski stadion medu najljepsim u Bosni nasoj. Ako je to i cilj pa zato rezanje troskova onda cilj opravdava sredstvo.
Isti su ko vi. :rol:
Jel ovo oni spominju neko ispadanje iz lige? :rol:
04.10.2009 !

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 17 avg 2024, 17:26

AVNOJ je napisao/la:
17 avg 2024, 16:56
Velež, prvo su sebe lagali skoro cijelu godinu da su rezultati plod jako dobe igre i organizacije a stvarni razlog je bio u katastrofalnoj sezoni Sarajeva i zeljezničara.
Kad im je onaj cuger rekao i dao pet igrača i to imenom i prezimenom koji mu trebaju da bi ponovio treće mjesto iz prošle sezone oni ga "patosirali" i logično je da je doživio "emotivno pražnjenje" jer je znao da ga čeka ova situacija i poniženja koja priređuju svojim navijačima.
Uostalom, od uprave koja u toku sezone priča o nekim milionima i budžetu sa narednu ništa drugo nije bilo ni za očekivati tako da ova situacija ne treba nikoga da čudi.
Nema sta, uhvaceni su u lazi vise puta, prolaze kroz probleme itd. sve tacno, ali zasto bi ovo slagali? Sto bi sami sebi izbijali bodove? Nisu sigurno isli na blef ocekujuci da im Siroki izadje u susret, nije niko toliko lud. Prije ce biti da im je stvarno van stroja veliki broj igraca.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 avg 2024, 17:51

AVNOJ je napisao/la:
Velež, prvo su sebe lagali skoro cijelu godinu da su rezultati plod jako dobe igre i organizacije a stvarni razlog je bio u katastrofalnoj sezoni Sarajeva i zeljezničara.
Kad im je onaj cuger rekao i dao pet igrača i to imenom i prezimenom koji mu trebaju da bi ponovio treće mjesto iz prošle sezone oni ga "patosirali" i logično je da je doživio "emotivno pražnjenje" jer je znao da ga čeka ova situacija i poniženja koja priređuju svojim navijačima.
Uostalom, od uprave koja u toku sezone priča o nekim milionima i budžetu sa narednu ništa drugo nije bilo ni za očekivati tako da ova situacija ne treba nikoga da čudi.
Plod jako dobre igre itekako, s prosjecnim igracima, Velez je igrao izuzetno lijep fudbal. To ne mozes osporiti ako imalo razumijes to. A i ako si bio na Kosevu kad ste nas fino pokrali za onaj penal, izgledali smo kao Barcelona protiv vas.

Stvari su otisle u krivom smjeru zbog nekih vanfudbalskih okolnosti i ni zbog cega drugog. Veze nemas sta pricas, mogu te uputiti od pocetka do kraja gdje je pocelo da puca, ali nema potrebe ni smisla.

Nemoj pretjerano gubiti san oko toga. Nego gledaj da svojim trenerima ne dajes pogrdne nadimke za pocetak, da vas ne bi i to ove godine sjebalo. Postavili ste cilj prosle godine Evropu, izasli ste u istu, kako je sezona katastrofalna? I dalje mislis da ste bh. Dinamo?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 17 avg 2024, 17:52

Da je listica pristala na ove mucke od strane tzv veleza, doveli bi u pitanje regularnost prvenstva

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 17 avg 2024, 18:00

Bumbaclat je napisao/la:
17 avg 2024, 17:26
AVNOJ je napisao/la:
Nema sta, uhvaceni su u lazi vise puta, prolaze kroz probleme itd. sve tacno, ali zasto bi ovo slagali? Sto bi sami sebi izbijali bodove? Nisu sigurno isli na blef ocekujuci da im Siroki izadje u susret, nije niko toliko lud. Prije ce biti da im je stvarno van stroja veliki broj igraca.
Pa i Zeljinih 5 ima stomacnih tegoba, izvor virusa je isti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2024, 18:04

Gabrijel Boban,kakav gol :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Herson

Post Postao/la Herson » 17 avg 2024, 18:08

Kaljanac je gostujući u emisiji na Areni potvrdio da nije bilo elementa za penal i da se jasno vidi da lopta igrača pogađa u kuk. Zar još iko vjeruje u priču o krađi i nesviranom penalu za Velež?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 avg 2024, 18:10

Jbt koliko je neobicno vidjer var u nasoj ligi :rol:
=\_1921_/=

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 17 avg 2024, 18:11

Ja ne bih bio siguran da je ovo penal bio, nisam mogao uociti ruku ali hajde valjda sudija zna bolje.

Koliko je spor var dragi boze :facepalm:
04.10.2009 !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2024, 18:14

Kakav je ovo Var sa jednom kamerom?Ljudi iz jednog ugla svaku situaciju prikazuju,qurcu ovo ne valja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 avg 2024, 18:15

Vala jedina mana oko VARa je sto treba jos kamera, jbt covjeku prikazali onu situaciju samo iz jednog ugla, koji je jako tezak, jedva da se i vidi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 avg 2024, 18:16

Herson je napisao/la:
17 avg 2024, 18:08
Kaljanac je gostujući u emisiji na Areni potvrdio da nije bilo elementa za penal i da se jasno vidi da lopta igrača pogađa u kuk. Zar još iko vjeruje u priču o krađi i nesviranom penalu za Velež?
Imao je pola ugla da pogleda. Nadamo se da cemo ove godine imati vise uglova kod ovakvih situacija, pa cemo moci diskutovati. Za mene cisti penal ali eto, poenta je da smo vas nadigrali zestoko tu utaknicu.

I kako je katastrofalna sezona ona u kojoj ste ispunili postavljeni cilj? Sahranit ce vas nerealna ocekivanja i trip da morate biti prvaci jer ste Sarajevo. Vidite da ne morate ni blizu biti.

Edit: vidim ipak da cemo imati jedan ugao i kod VARa. Amaterizam teski.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 17 avg 2024, 18:17

Bas lijep gol Bobana, majstor je.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 17 avg 2024, 18:17

Addo1922 je napisao/la:
17 avg 2024, 18:00
Bumbaclat je napisao/la:
17 avg 2024, 17:26
AVNOJ je napisao/la:
Pa i Zeljinih 5 ima stomacnih tegoba, izvor virusa je isti.
To i kazem, iako nisu petorica nego par njih, koliko ja znam, ali nebitno.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 avg 2024, 18:18

Aduka87 je napisao/la:
17 avg 2024, 18:15
Vala jedina mana oko VARa je sto treba jos kamera, jbt covjeku prikazali onu situaciju samo iz jednog ugla, koji je jako tezak, jedva da se i vidi.
Ako nista uvest ko u kosarci..ako ne vidis 100% da je odluka drugacija, ostaje ona sa terena
=\_1921_/=

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 avg 2024, 18:23

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 avg 2024, 18:14
Kakav je ovo Var sa jednom kamerom?Ljudi iz jednog ugla svaku situaciju prikazuju,qurcu ovo ne valja
Taman za manipulacija 😁

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 17 avg 2024, 18:27

Posusje radi fin posao, nadam se da ce regularnost ove sezone i odlazak vice aBd privuci vise navijaca na svim utakmicama

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 avg 2024, 18:30

bvsic je napisao/la:
17 avg 2024, 18:27
Posusje radi fin posao, nadam se da ce regularnost ove sezone i odlazak vice aBd privuci vise navijaca na svim utakmicama
Dobija Vico jos jedan mandat. Hrvati su prepustili to mjesto Srbinu, a dobili su druge povlastice. Pisao je ja mislim Virto o tome.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.