Mozda nacin, tezina suta, ali vrijednost ne. Ray Allen i Jordan, daleko veci sutevi.
Jedino ako misle na olimpijadu
Mozda nacin, tezina suta, ali vrijednost ne. Ray Allen i Jordan, daleko veci sutevi.
Ma nije nego ove nove generacije hoce nazor da naprave da je to nesto sto je najbolje ikad vidjeno. Dojadilo im da smo mi starohani vidjeli nesto bolje
Isto što ti kažeš da je ovo između Noleta i Alcaraza najbolji meč ikada u dva seta
to nije došlo od mene nego od njih dvojice i jako puno teniskih stručnjaka. osim toga đeš poredit američko ograničeno sranje sa mišljenjem stručnjaka iz cijelog svijeta. ameri kada je sport u pitanju ne vide dalje od svog nosario_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 08:33Isto što ti kažeš da je ovo između Noleta i Alcaraza najbolji meč ikada u dva seta![]()
Ma dobro i svijet je bio dosta slabiji '92, sad je dosta jaci, pa samo na ovom draftu (jest da je los draft bio ali nema veze) 3 igraca iz Francuske u top 6. No, bolji je i 2008 od ovog po meni, kad je Kobaja dosao da se igra, taj je bio redeem team, jer su izgubili 04, pa SP '06.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.