Premijer liga BiH - aktuelno
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zabise ga cetalji iz sumnjive situacije
Ne nosi bordo dres

Ovo nije gol. Lopta cijelim obimom mora preći liniju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
JestRedBlue je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:24Nema sta gledati var, automatski sudiji javlja na sat ako je gol. Znaci nije gol.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:22Ne znam gleda li var ovo ali je ili cijela prešla ili vrlo malo na liniji baš je teško reći. Mislim da je bila linija da je dirala al to je možda iz subjektivne želje.
Kad bi mi imali tu tehnologiju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Imamo fol i gol line tehnologiju?RedBlue je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:24Nema sta gledati var, automatski sudiji javlja na sat ako je gol. Znaci nije gol.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:22Ne znam gleda li var ovo ali je ili cijela prešla ili vrlo malo na liniji baš je teško reći. Mislim da je bila linija da je dirala al to je možda iz subjektivne želje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ja ne znam kako Al-Jaber ne igra u ligama petice
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Em nemamo te tehnologije em su ove kamere ko za qrac. Pa ne moze mutnije biti da se vidi linija, pikseli linije ko loptajurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:26Imamo fol i gol line tehnologiju?RedBlue je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:24Nema sta gledati var, automatski sudiji javlja na sat ako je gol. Znaci nije gol.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:22Ne znam gleda li var ovo ali je ili cijela prešla ili vrlo malo na liniji baš je teško reći. Mislim da je bila linija da je dirala al to je možda iz subjektivne želje.
-
- Kontakt:
Pa komentator reče da nemamo još gol liniju da sudiji javi. Yebes var bez togaRedBlue je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:24Nema sta gledati var, automatski sudiji javlja na sat ako je gol. Znaci nije gol.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:22Ne znam gleda li var ovo ali je ili cijela prešla ili vrlo malo na liniji baš je teško reći. Mislim da je bila linija da je dirala al to je možda iz subjektivne želje.
Rutinski 

Danas je već 13 igrača van stroja, možda do sutra još neko bude falio.brig je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:11Ne moze se uspoređivat odgoda Veleža u doba korone s ovim sad. Znamo kako je tada funkcioniralo. Široki je imao svega 6 igrača tada. Sarajevo i Tuzla nisu odgodili. Sarajevu isli sa 13 igrača od tog par juniora, Tuzli skoro juniori sve sa 2-3 seniora i Velez odgodio. Poslije isli Velezu također u nikakvom stanju bez treninga zbog korone.
Velež sad trazi odgađanje zbog izostanka 5-6 igrača i 2 člana strucnog. Znaci imaju jos preko 20 igrača na raspolaganju. Od tih kad je trazeno Hrkać je ozlijeđen bio i upitan vrlo vjer svakako.
Da sutra bude opravdan razlog ŠB bi odgodio i Veležu i ostalima. Iako realno ove odgode nemaju smisla opcenito. Sto od Europe, sto zamjene domaćinstva.
Potpisujem sutra prvi da se ni ŠB ne odgodi ako falilo igrača zbog viroze. Niti bi odgodio itko vrlo vjerojatno
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- feniksptica
- Kontakt:
A vi dokazite da grijesi i prodajte ga za vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma idu kone na titulu! 

Igmana cvajta uz gosk, slobodu i jos cetvrti ko ce biti vidjet cemo
Igmana cvajta uz gosk, slobodu i jos cetvrti ko ce biti vidjet cemo

04.10.2009 !
Jbgmozak je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:28Danas je već 13 igrača van stroja, možda do sutra još neko bude falio.brig je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:11Ne moze se uspoređivat odgoda Veleža u doba korone s ovim sad. Znamo kako je tada funkcioniralo. Široki je imao svega 6 igrača tada. Sarajevo i Tuzla nisu odgodili. Sarajevu isli sa 13 igrača od tog par juniora, Tuzli skoro juniori sve sa 2-3 seniora i Velez odgodio. Poslije isli Velezu također u nikakvom stanju bez treninga zbog korone.
Velež sad trazi odgađanje zbog izostanka 5-6 igrača i 2 člana strucnog. Znaci imaju jos preko 20 igrača na raspolaganju. Od tih kad je trazeno Hrkać je ozlijeđen bio i upitan vrlo vjer svakako.
Da sutra bude opravdan razlog ŠB bi odgodio i Veležu i ostalima. Iako realno ove odgode nemaju smisla opcenito. Sto od Europe, sto zamjene domaćinstva.
Potpisujem sutra prvi da se ni ŠB ne odgodi ako falilo igrača zbog viroze. Niti bi odgodio itko vrlo vjerojatno
Pisao sam u trenutku zahtjeva za odgodom nije bila takva brojka
- feniksptica
- Kontakt:
Ja kazem jedni od favorita za titulu ono se ljute
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TheTruth34
- Kontakt:
Nakon Mire Stevanovića najkvalitetniji igrač kojeg je naša liga vidjela.
Dobar Željezničar. Bilo bi ok da istrpe Ćorića i kad bude kriza, a i da fino nadograđuju ekipu, čisto da u Evropi budu konkurentniji, a ne kao prošle godine s nekom lažnom nadom. Uz ispravan rad do kraja ove godine i nadogradnju, ovo je skroz druga priča.
-
- Kontakt:
Taj četvrti je Radnik ili Slogascudetto89 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:29Ma idu kone na titulu!
Igmana cvajta uz gosk, slobodu i jos cetvrti ko ce biti vidjet cemo![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac, ristagrad i 31 gost.