English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Dva gola doktora Greenwooda danas 

Jest kretenčina, ali zna lopte.

- JayCatwright
- Kontakt:
Ja ne znam šta je West Ham radio na ovim pripremama, ko da su random 11 ljudi sa tribine spustili na teren.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
On je udaro svoju zenu, Giggs bratovu,bitna razlika.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:43Ništa manja kretenčina od Giggsa, Cantone ili Ferdinanda, ali je United pao pod pritiskom javnosti i medija i woke kulture, pa moraju gledati sendvičara u prvoj postavi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nije on samo udaro zenu, on je silovao zenu.L-Train je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:13On je udaro svoju zenu, Giggs bratovu,bitna razlika.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:43Ništa manja kretenčina od Giggsa, Cantone ili Ferdinanda, ali je United pao pod pritiskom javnosti i medija i woke kulture, pa moraju gledati sendvičara u prvoj postavi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- akisarajevo92
- Kontakt:
tesko je porediti to vrijeme i sad, tad su komentatori radili 3-4 prijenosa mjesecno dok ovi rade nenormalan broj, kod ovih sa Arene se moze osjetiti zasicenost isto kao sto je bilo na SK kad su oni prenosili vecinu ligaL-Train je napisao/la: ↑17 avg 2024, 18:58Slazem se,90% komenatora i na SK i na arenama je ocajno,ubijaju volju za gledanjem fudbala.DRHAUSE je napisao/la: ↑17 avg 2024, 18:56Najbolje komentatore za EPL smo imali kad je ista išla na BHT/FTV tandemu poslije rata, ovi naši uhljebi od komentatora nemaju znanje ali su vazda imali entuzijazam i ljubav prema sportu dok ovi na privatnim Srbijanskim kanalima nemaju ništa, ni glas ni znanje a pogotovo ne volju za životom.
evo ja sam se toliko prezasitio sportom tokom ljeta da uopste nemam osjecaj kao prije kad pocinje nova sezona, djeluje mi samo kao nastavak a ne pocetak necega
Don't believe the hype.
Zena se ne bi slozila sa tom konstatacijom.Brokula je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:01Nije on samo udaro zenu, on je silovao zenu.L-Train je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:13On je udaro svoju zenu, Giggs bratovu,bitna razlika.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:43
Ništa manja kretenčina od Giggsa, Cantone ili Ferdinanda, ali je United pao pod pritiskom javnosti i medija i woke kulture, pa moraju gledati sendvičara u prvoj postavi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma samo neke novotarije 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Polako izace to na top10 na kraju sezone.
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ni blizu Greenwood nije Giggsu i Ferdinandu. Prvi **** bratovu zenu, a drugi varao zenu dok je bila tesko bolesna i umirala. Uostalom ova mu je odlucila i ostati uz njega sto govori da je sve prenapuhano bilo. Decko samo nije imao srece da se sve desilo za vrijeme bolesne woke kulture.L-Train je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:13On je udaro svoju zenu, Giggs bratovu,bitna razlika.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:43Ništa manja kretenčina od Giggsa, Cantone ili Ferdinanda, ali je United pao pod pritiskom javnosti i medija i woke kulture, pa moraju gledati sendvičara u prvoj postavi.
Bas me zanima kako ce izgledati sutra protiv onog cirkusa. Pep se zajebava pa Rodria i Fodena tek prikljucio ekipi i vjerovatno nece igrati. Ne treba neozbiljno shvatiti sezonu jer je Arsenal jak i ako im pobjegnu moguce da luzerstvo kasnije nece doci do izrazaja jer nece biti tolikog pritiska.
Cijeli svijet je čuo šta je ona u tom trenutku mislila o tome.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Arena Srb ima najgore komentatore na svijetu.
Užasni su sto se tice znanja a valjda jedino u srbiji komentatori ne moraju imati neku normalnu boju glasa.Svaki prijenos je mrtav,sprovod.
Sjecam se kada grgic prenosi slabije tekme kao crystal palace i huddersfield pa ti prvih 5min imas osjecaj da covjek radi finale lige prvaka koliko unese zivosti u prijenos.
Užasni su sto se tice znanja a valjda jedino u srbiji komentatori ne moraju imati neku normalnu boju glasa.Svaki prijenos je mrtav,sprovod.
Sjecam se kada grgic prenosi slabije tekme kao crystal palace i huddersfield pa ti prvih 5min imas osjecaj da covjek radi finale lige prvaka koliko unese zivosti u prijenos.
Vidi ovih mrtvih debilcina. Nek vam neko sestru siluje pa da cujem ocete isto razmisljat.Mogli je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:14Ni blizu Greenwood nije Giggsu i Ferdinandu. Prvi **** bratovu zenu, a drugi varao zenu dok je bila tesko bolesna i umirala. Uostalom ova mu je odlucila i ostati uz njega sto govori da je sve prenapuhano bilo. Decko samo nije imao srece da se sve desilo za vrijeme bolesne woke kulture.L-Train je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:13On je udaro svoju zenu, Giggs bratovu,bitna razlika.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:43
Ništa manja kretenčina od Giggsa, Cantone ili Ferdinanda, ali je United pao pod pritiskom javnosti i medija i woke kulture, pa moraju gledati sendvičara u prvoj postavi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Maroon1946
- Kontakt:
Je li moguće da je ovaj iz Wolvesa davio Havertza i seksualno napastovao Jesusa i nije dobio žuti
Najbolja liga, najgore sudije na svijetu.

Najbolja liga, najgore sudije na svijetu.
Al dobro sta je sad u ovo slucaju njegova sestra uradila da joj zelis takvo zlo? Bolestan siLillard je napisao/la: ↑18 avg 2024, 09:09Vidi ovih mrtvih debilcina. Nek vam neko sestru siluje pa da cujem ocete isto razmisljat.Mogli je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:14Ni blizu Greenwood nije Giggsu i Ferdinandu. Prvi **** bratovu zenu, a drugi varao zenu dok je bila tesko bolesna i umirala. Uostalom ova mu je odlucila i ostati uz njega sto govori da je sve prenapuhano bilo. Decko samo nije imao srece da se sve desilo za vrijeme bolesne woke kulture.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.