FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odes u Banjaluku, daju 2/3 crvena, dignu ti svaki drugi napad ofsajd, svirne ti 40 faulova, priznaju neregularan gol... znaci ubije ti svaki moral za fudbalom i zelju za takmicenjem.
Ubiju meni moral i zelju za gledanjem kao navijacu a pogotovo igracima i strucnom stabu kad vide sta se sve radi...
pritom uzmes u obzir da se pojedini klubovi Borcu sklone zarad sitnih interesa pa upisu bodove i prije sezone protiv njih...
I onda dodje neko ovdje i kaze nije Vico kriv sto ti imas 20 bodova zaostatka, nego mi nismo pravi, do nas je....
Znači po nekoj teoriji koja se moze izvuci iz vasih postova dodjes do stava ovakvog...
"ko nas yebe kad smo losi, nek nam sviraju po 40 faulova i priznaju neregularne golove iz ofsajda"
Tako to pojedini ovdje žele predstaviti.
Ubiju meni moral i zelju za gledanjem kao navijacu a pogotovo igracima i strucnom stabu kad vide sta se sve radi...
pritom uzmes u obzir da se pojedini klubovi Borcu sklone zarad sitnih interesa pa upisu bodove i prije sezone protiv njih...
I onda dodje neko ovdje i kaze nije Vico kriv sto ti imas 20 bodova zaostatka, nego mi nismo pravi, do nas je....
Znači po nekoj teoriji koja se moze izvuci iz vasih postova dodjes do stava ovakvog...
"ko nas yebe kad smo losi, nek nam sviraju po 40 faulova i priznaju neregularne golove iz ofsajda"
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Prestanite trolati i braniti shreka!ajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:54Odes u Banjaluku, daju 2/3 crvena, dignu ti svaki drugi napad ofsajd, svirne ti 40 faulova, priznaju neregularan gol... znaci ubije ti svaki moral za fudbalom i zelju za takmicenjem.
Znaci PRVO sredis stanje kod sebe, pa TEK ONDA mozes pricati o tim stvarima.
U nasem klubu trenutno apsolutno nista nije dobro i to je nas problem.
Mali boljitak je dovodjenje ZZ, sve ostalo je KATASTROFA i to je ono cime bi se trebali baviti.
Ovdje su neki postali veci mitomani od prekodrinskih cetalja i plavih mitomana
-
- Kontakt:
Pa evo ja tebe pitam, ako smo mi losi, onda nam smiju svirnuti 40 prekida i priznati gol iz ofsajda ?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:59Prestanite trolati i braniti shreka!ajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:54Odes u Banjaluku, daju 2/3 crvena, dignu ti svaki drugi napad ofsajd, svirne ti 40 faulova, priznaju neregularan gol... znaci ubije ti svaki moral za fudbalom i zelju za takmicenjem.
Mali boljitak je dovodjenje ZZ, sve ostalo je KATASTROFA i to je ono cime bi se trebali baviti.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Smiju i trebaju kad pizde iz kluba cackaju mecku preko medija a ne rade nista da zastite klub ili poprave stanje u istomajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:10Pa evo ja tebe pitam, ako smo mi losi, onda nam smiju svirnuti 40 prekida i priznati gol iz ofsajda ?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:59Prestanite trolati i braniti shreka!ajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:54Odes u Banjaluku, daju 2/3 crvena, dignu ti svaki drugi napad ofsajd, svirne ti 40 faulova, priznaju neregularan gol... znaci ubije ti svaki moral za fudbalom i zelju za takmicenjem.
Do da smo 1:2 izgubili na Koševu od Borca, umjesto 0:2, vjerovatno bi uzeli tad titulu. Ili da smo kasnjje kupili bodove protiv Tuzle na Tušnju.Kao da niko tada u klubu nije imao pojma, koliko je titula značila.vedinjo98 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 18:13Pa realno mi smo na pocetku proljeca 21' imali korektno sudjenje. Protiv Zelje su onda mogli njima priznati onaj mali ofsajd, pa i protiv Zrinjskog na Kosevu crveni kartoni i poprilicno sudjenje u nasu korist. Tek kad su vidjeli da smo katastrofa i da nam se Borac priblizio pocelo je sakacenje nas pored redovnog guranja Borca.napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 17:28Kralju sad se ne prica o terenima nego frajer govori "imali bismo MINIMALNO DVIJE TITULE VISE, A SAMIM TIM I GRUPNE FAZE". Kako brate, kad smo 3 sezone bili cetvrti? Kasnili po 20+ bodova za prvim. Rekao bi covjek da smo tri godine zaredom gubili titule u zadnjem kolu ili na gol razliku.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:33
A ti Napoleon i tebi slicni, jel zaista opravdavate Vicu da je on sve uradio bas za nogomet u BiH i da nije uticao na sudije u zadnje 2-3 sezone, najvise prosle, tj otkad je tu?
VAR i trava bi se uradila i da je moja baba bila tu a ne Vico.
A ovo za grupnu fazu je takodje glupost. Istina da je lakse uci u grupe kad si prvak ali i tako ti moras izbacit minimum dva protivnika u Evropi - sto smo mi zadnji put uspjeli u sezoni 20/21. A nije da nismo znali ispadat od ribara u prvoj utakmici. Tako da, titula ti i dalje ne garantuje nista, samo ti daje mnogo laksi put, al i tako moras odigrat 4 dobre utakmice da bi se dokopao grupe.
Da smo ostali bar na +10 ne bi nas ni dirali. Krivi su Nam i svi ostali redom sto smo se doveli u situaciju da izgubimo titulu na kojoj su nam vec svi unaprijed cestitali.
-
- Kontakt:
Ja se referiram na tvoje i ostale postove od danas i jucer gdje branite Vicu i to da smo mi „samo“ trebali biti organizovani, biti dobri i pobijediti Borac kod kuce i u BL nakon ocigledne kradje u obje utakmice + jos kradja sa ostalim srpskim i hrvatskim ekipama. I ti se podsmjehujes kao mi smo samo sebi krivi sto nismo 10 puta jaci od sviju da ih sataremo pa da nam sudije ne mogu nista. Stvarno ste nerealni.napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 17:28Kralju sad se ne prica o terenima nego frajer govori "imali bismo MINIMALNO DVIJE TITULE VISE, A SAMIM TIM I GRUPNE FAZE". Kako brate, kad smo 3 sezone bili cetvrti? Kasnili po 20+ bodova za prvim. Rekao bi covjek da smo tri godine zaredom gubili titule u zadnjem kolu ili na gol razliku.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:33A ti Napoleon i tebi slicni, jel zaista opravdavate Vicu da je on sve uradio bas za nogomet u BiH i da nije uticao na sudije u zadnje 2-3 sezone, najvise prosle, tj otkad je tu?napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 14:53
Ne, nego broj titula koje bismo osvojili da nije zlog Vice
VAR i trava bi se uradila i da je moja baba bila tu a ne Vico.
A ovo za grupnu fazu je takodje glupost. Istina da je lakse uci u grupe kad si prvak ali i tako ti moras izbacit minimum dva protivnika u Evropi - sto smo mi zadnji put uspjeli u sezoni 20/21. A nije da nismo znali ispadat od ribara u prvoj utakmici. Tako da, titula ti i dalje ne garantuje nista, samo ti daje mnogo laksi put, al i tako moras odigrat 4 dobre utakmice da bi se dokopao grupe.
Nismo naravno mogli uzeti titulu jer jesmo bili slabi i u klubu i na terenu, ali ne mozes zanemariti cinjenicu da su nas pokrali na 10-15 utakmica. To je direktnih 20-25 bodova.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
J.bo majku, kada se uhvatite za nešto 5 dana pišete o tome. 

-
- Kontakt:
Upravo to hocu da dokazem ovim nasim zavijacimaajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:46Nismo baš najbolji bili zadnjih par godina, ali pun mi je qrac i pravljenja Juventusa od tog Zrinjskog godinama unazad od strane naših navijača.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- siroliver69
- Kontakt:
Ljudi uzeli dvije titule zaredom + 1 kup, ukupno 47 bodova prednosti ispred drugog (koliko ispred nas, gadi mi se računati) i izborili grupnu fazu KL gdje se nisu obrukali. Sta je to drugo, nego Juventus za naše prilike. Ne znam što je teško priznati, da se trebamo ugledati na njih po mnogo cemu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:57Upravo to hocu da dokazem ovim nasim zavijacimaajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:46Nismo baš najbolji bili zadnjih par godina, ali pun mi je qrac i pravljenja Juventusa od tog Zrinjskog godinama unazad od strane naših navijača.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako ti je mrsko računati bodovnu prednost, nek ti ne bude mrsko pronaći podatak na koliko su oni utakmica osteceni/pokradeni za taj period koji si naveo.Lucas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:29Ljudi uzeli dvije titule zaredom + 1 kup, ukupno 47 bodova prednosti ispred drugog (koliko ispred nas, gadi mi se računati) i izborili grupnu fazu KL gdje se nisu obrukali. Sta je to drugo, nego Juventus za naše prilike. Ne znam što je teško priznati, da se trebamo ugledati na njih po mnogo cemu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:57Upravo to hocu da dokazem ovim nasim zavijacimaajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:46Nismo baš najbolji bili zadnjih par godina, ali pun mi je qrac i pravljenja Juventusa od tog Zrinjskog godinama unazad od strane naših navijača.
+100Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:35Koliko god prale ove nebitne diskusije, bolje je nego ona euforija![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bili su toliko dominantni, da ih sudije maltene nisu ni mogle oštetiti. Odu u Banja Luku i hladno 0:3.ajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:38Ako ti je mrsko računati bodovnu prednost, nek ti ne bude mrsko pronaći podatak na koliko su oni utakmica osteceni/pokradeni za taj period koji si naveo.Lucas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:29Ljudi uzeli dvije titule zaredom + 1 kup, ukupno 47 bodova prednosti ispred drugog (koliko ispred nas, gadi mi se računati) i izborili grupnu fazu KL gdje se nisu obrukali. Sta je to drugo, nego Juventus za naše prilike. Ne znam što je teško priznati, da se trebamo ugledati na njih po mnogo cemu.
-
- Kontakt:
Ne možemo to konstatovati na takav način.Lucas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:47Bili su toliko dominantni, da ih sudije maltene nisu ni mogle oštetiti. Odu u Banja Luku i hladno 0:3.ajdohordas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:38Ako ti je mrsko računati bodovnu prednost, nek ti ne bude mrsko pronaći podatak na koliko su oni utakmica osteceni/pokradeni za taj period koji si naveo.Lucas je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:29
Ljudi uzeli dvije titule zaredom + 1 kup, ukupno 47 bodova prednosti ispred drugog (koliko ispred nas, gadi mi se računati) i izborili grupnu fazu KL gdje se nisu obrukali. Sta je to drugo, nego Juventus za naše prilike. Ne znam što je teško priznati, da se trebamo ugledati na njih po mnogo cemu.
Njih sudije nisu dirale, pa su mogli uspostavit kakav takav sistem, uvezati kakve takve rezultate. Izgradit pobjednički mentalitet i samopouzdanje.
Pisao sam u prethodnom postu, kako ces ti izgradit bilo sta kad ti u Banjaluci svirne 40 faulova, digne 10 ofsajda, podijeli 2 crvena kartona i sta sve ne... da se ne vracamo sada.
Kako ti znas da mi isto ne bi uzeli 0:3 da smo imali fer sudjenje ?
Da se razumijemo ja ne pokusavam opravdati lose rezultate naseg kluba zbog kojekakvih cirkusa, stoji i ono sto je Duska pisao treba srediti vlastite redove svakako.
Ali ne mogu da razumijem stavove pojedinaca ovdje...
"Loši smo pa nek nas yebu sta ima veze"
Jel se to ne smije na pošten način biti loš ?
Porazno mi je to sto su se mnogi pomirili sa ovakvim lakrdijama već odavno kao da je to nesto normalno, i shodno tome se komentarise, daju misljenja, formiraju stavovi itd itd.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Midrazija i veceras odlicna utakmica.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC