Ma to sam odma rekao cim se pocinjao spomo jat da nije realno njega dovest,paklen igrac u svakom smislu. Samo podrzat ekipu i Zekica,mir je izuzetno bitan bez pompe ikakve,puno je ubleha koje jedva cekaju da se desi bilo sta lose.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nek pljune Mirva milion pa nek pucamosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 23:09Ma to sam odma rekao cim se pocinjao spomo jat da nije realno njega dovest,paklen igrac u svakom smislu. Samo podrzat ekipu i Zekica,mir je izuzetno bitan bez pompe ikakve,puno je ubleha koje jedva cekaju da se desi bilo sta lose.
- LegendKiller
- Kontakt:
Piši ljudi kako nam je Vico uzeo neke titule i grupne faze a mi u Evropi ispadali od moldavskih konobara i gruzijski polufudbalera
Imam osjećaj da se već pravi alibi i za ovu sezonu, opet kriv vico najlakše reći.

Imam osjećaj da se već pravi alibi i za ovu sezonu, opet kriv vico najlakše reći.
Nikakve veze ovo nema. Ne pravi se alibi, nego prije bih rekao da se govori kako jeste.LegendKiller je napisao/la: ↑17 avg 2024, 23:16Piši ljudi kako nam je Vico uzeo neke titule i grupne faze a mi u Evropi ispadali od moldavskih konobara i gruzijski polufudbalera![]()
SBBKBB...
Ostavite se prošlosti. Sta bi bilo da nas sudija nije zakinuo u Banjaluci i da smo pobijedili...ne bi ništa bilo. Ljudi nas hladno uzmu u Sarajevu kad je najpotrebnije. U posljednih 7 utakmica na Koševu 3 pobjede Borca, 3 remija i samo jedna pisljiva pobjeda Sarajeva. Na Koševu nije bilo neke krađe.
Sta kaze, da sudije nisu stitile Zrinjski ne bi možda bili prvaci i to u sezonama kada su izdominirali u odnosu na drugoplasirane 20+ bodova a u odnosu na FK Sarajevo 77 bodova.
Eto bas je bilo potrebe da ih sudije toliko guraju.
Mislim stvarno.
Sve dok budemo gledali tako, nikada nećemo biti prvaci.
Borac nije uzeo titulu kada smo imali +12 na zimskoj pauzi zahvaljujući sudijama nego prije svega zahvaljujući nama. Mi smo im predali titulu katastrofalnom igrom i rezultatima. Uz to ljudi te ubili na Koševu 0:2 u utakmici koja je prelomila u njihovu korist.
Zaključak.
Gledati naprijed i boriti se za titulu do zadnjeg kola jer imamo kvalitet za to. Ove manje ekipe samarati kao sto je to bilo protiv Slobode i Sloge.
Na vrijeme vršiti javni pritisak na sudije i "VAR", a već se kasni. To je trebalo učiniti odmah nakon Sloge (penal nad Kjeremehom i bezbroj prekršaja) a ne čekati kiks neki pa onda. Tada je kasno.
Sto vise pritiska medijskog, u tom će sudije biti pod većom lupom i koliko toliko bolje suditi.
Itd.
Pobijediti u naredne 3 tekme kod kuće GOSKa, Posušje i Radnik i kao lider krenuti u seriju težih utakmica. Vrh tabele je najbolji motiv za borbu, energiju, kvalitetniju igru, pobjednički mentalitet.
Kad čujem da ne treba nabijati pritisak...ovo ono.
Kakav pritisak protiv GOSKa...Radnika...Zrinjskog u gostima...mislim stvarno.
Samo red, rad i disciplina...i dobar motivator za prilike kakve vladaju u FK Sarajevo. Ako to nije Zekic, ne znam ko jeste.
Ostavite se prošlosti. Sta bi bilo da nas sudija nije zakinuo u Banjaluci i da smo pobijedili...ne bi ništa bilo. Ljudi nas hladno uzmu u Sarajevu kad je najpotrebnije. U posljednih 7 utakmica na Koševu 3 pobjede Borca, 3 remija i samo jedna pisljiva pobjeda Sarajeva. Na Koševu nije bilo neke krađe.
Sta kaze, da sudije nisu stitile Zrinjski ne bi možda bili prvaci i to u sezonama kada su izdominirali u odnosu na drugoplasirane 20+ bodova a u odnosu na FK Sarajevo 77 bodova.
Mislim stvarno.
Borac nije uzeo titulu kada smo imali +12 na zimskoj pauzi zahvaljujući sudijama nego prije svega zahvaljujući nama. Mi smo im predali titulu katastrofalnom igrom i rezultatima. Uz to ljudi te ubili na Koševu 0:2 u utakmici koja je prelomila u njihovu korist.
Zaključak.
Gledati naprijed i boriti se za titulu do zadnjeg kola jer imamo kvalitet za to. Ove manje ekipe samarati kao sto je to bilo protiv Slobode i Sloge.
Na vrijeme vršiti javni pritisak na sudije i "VAR", a već se kasni. To je trebalo učiniti odmah nakon Sloge (penal nad Kjeremehom i bezbroj prekršaja) a ne čekati kiks neki pa onda. Tada je kasno.
Sto vise pritiska medijskog, u tom će sudije biti pod većom lupom i koliko toliko bolje suditi.
Itd.
Pobijediti u naredne 3 tekme kod kuće GOSKa, Posušje i Radnik i kao lider krenuti u seriju težih utakmica. Vrh tabele je najbolji motiv za borbu, energiju, kvalitetniju igru, pobjednički mentalitet.
Samo red, rad i disciplina...i dobar motivator za prilike kakve vladaju u FK Sarajevo. Ako to nije Zekic, ne znam ko jeste.
Tipični Bosnjo mentalitet, kad ga yebu na početku se buni, kasnije pomalo opravdava to sto ga yebu.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dvije pobjede na otvaranju prvenstva, malo VAR-a, malo teren i sve je top. Borac i Zrinja zasluženo dominiraju a to sto mi ne mozemo meda je do nas, i samo do nas. Nimalo do Vice, sudija, prodanih bošnjačkih glasova, lakrdija itd
Bošnje...

-
- Kontakt:
Ma kakvi to.
Nego su svi ostali bošnjački klubovi u svim navedenim sportovima neorganizovani.
Kako ste slijepi pored očiju, to je nevjerovatno

Dečko ti si kod očiju slijep.hurem je napisao/la: ↑17 avg 2024, 23:39SBBKBB...
Mislim stvarno.
Zaključak.
Itd.
U Europi svako može kiksati i ispasti od slabijeg te zato postoji milion i jedan primjer. U Europi pored kvalie moraš imati i bar malo sreće, bar do grupa.
Strašno je poražavajuće kako se brzo zaboravlja žestoko tlačenje. Zamisli osjećaj kada umjesto uigravanja ekipu pripremaš na način bezkontaktne igre. Zamisli kada ne možeš iz kola u kolo povezati 5 pasova da te ne presiječe. Kada ubiju volju i život u tebi onda dalje ne računaj na rezultate i onda neko kaže do nas je. Mijenjanje pravila o strancima u 5 do 12, a kada si skoro završio sa prelaznim rokom shodno trenutnom pravilu je posebna priča. Slanje na tuđi teren i izgradnja tvog travnjaka u trajanju toliko dugom da se može napraviti Ajfelov toranj, dok druga povlaštena ekipa igra Bog zna koliko utakmica na domaćem terenu je posebna priča. Kažnjavanje kluba na osnovu navijača po 5 puta strožijim pravilima je posebna priča, izdrkavanje da prostiš parekselans. Ali zato molim te, malo ubaciš VARa tobože izmišljena topla voda, popravi travnjake pogurala UEFA, ubaci Barbareza da navijači svršavaju ali naravno kada si uništio i R od repke. Ma samo nek ne puca i ako navedene stvari bi uradio bilo ko da je na poziciji jer se smatraju sasvim normalne u današnje vrijeme.
Ne branim ja nas jer imali smo i mi mnogo grešaka, ali vjeruj mi da se primjenio na nas sistem "samo me ne diraj" prekucali bi igricu davno.
Neki komentari idu do te mjere da se hvali i podržava Vicko i to je za povratiti, ali još u insanima postoji nešto jače što stvara komplekse i ubija hijene, a to se zove"NEMA NAZAD"
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kvota sa 1.15 skočila na 1.56 hm
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Nevjerojatno da smo došli do tog stadija nekakve mržnje prema upravi da smo počeli opravdavati ovaj cirkus i pakao oko suđenja i saveza. Mujo i Haso nivo inteligencije. I treba nas k****i na svakom koraku.
Ljubuski i Grude su u rukometu zasluženo prvi godinama, Dodikovci u kosarci isto, iako se Bosna pojacala, a Igokea ofalila, mozda Bosna mogne nesto ove godine u kosarci, za odbojku ne znam kakva je situacija, kako god okrenes ovo je bruka vidjetiajdohordas je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:43Ma kakvi to.
Nego su svi ostali bošnjački klubovi u svim navedenim sportovima neorganizovani.
Kako ste slijepi pored očiju, to je nevjerovatno![]()
Nažalost ali na iskrenu žalost moram priznati da jesmo narod sa niskim nivoem inteligencije te nerijetko, odnosno u većini slučajeva smatramo da je tuđe ****. bolje. Kasirka u Bingu vidno izmorena će se smješkati arapima, a ti kada prolaziš bez obzira što je tvoj račun 7 puta teži dobit ćeš smrknuće. Konobari će skakutati oko stolova stranaca dok će prema tebi za stolom pored primjeniti tretman kao da si duh i ne postojiš i ako vrlo vjerojatno stranac će nasloniti karticu, a ti ćeš ostaviti bakšiš. Prija će napuniti 10 Zetri zaredom, iz manjeg entiteta mnoge tendere će dobiti u federaciji i ako na drugu stranu ti ne možeš ni šibicu prodati. Takvih je primjera more, a sve je to slika i prilika našeg mentaliteta. Pogubni smo za sebe jer ne vidimo dalje od nosa. PozzNeSamSafetee je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:59Nevjerojatno da smo došli do tog stadija nekakve mržnje prema upravi da smo počeli opravdavati ovaj cirkus i pakao oko suđenja i saveza. Mujo i Haso nivo inteligencije. I treba nas k****i na svakom koraku.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hamza ostaje
Osim ako neko ne ponudi min. 500k € ilitiga milion maraka.
Prosle sezone je trebalo da ga „puste“ u Medinu ali Simon rekao stop. A sad traze puno para…
Prosle sezone je trebalo da ga „puste“ u Medinu ali Simon rekao stop. A sad traze puno para…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hoce li se igrati sa Zrinjskim
-
- Kontakt:
Dovoljno ti je vidjeti ovaj forum i muka ti bude. Ograniceni u svakom pogledu,poslije rata 20 dana ko da nista nije bilo evo sad opet nastavljaju da hebu na svim poljima. Musemic danas je ukazao na ono sto pricamo medjutim takvi su rijetki. Prica se o nekakvom fudbalu kojeg zadnje dvije sezone nema jer se znalo ko mora biti prvak,do tada cemo gledat faulove kao protiv Borca na Kosevu gdje nam svirnu faul jer je duh neki bio pored naseg igraca,gledacemo mesara Hereru kako krvnicki udara igrace bez da mu zuti pokaze dok u evropi dobije crveni odma itdAmcho1 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 01:11Nažalost ali na iskrenu žalost moram priznati da jesmo narod sa niskim nivoem inteligencije te nerijetko, odnosno u većini slučajeva smatramo da je tuđe ****. bolje. Kasirka u Bingu vidno izmorena će se smješkati arapima, a ti kada prolaziš bez obzira što je tvoj račun 7 puta teži dobit ćeš smrknuće. Konobari će skakutati oko stolova stranaca dok će prema tebi za stolom pored primjeniti tretman kao da si duh i ne postojiš i ako vrlo vjerojatno stranac će nasloniti karticu, a ti ćeš ostaviti bakšiš. Prija će napuniti 10 Zetri zaredom, iz manjeg entiteta mnoge tendere će dobiti u federaciji i ako na drugu stranu ti ne možeš ni šibicu prodati. Takvih je primjera more, a sve je to slika i prilika našeg mentaliteta. Pogubni smo za sebe jer ne vidimo dalje od nosa. PozzNeSamSafetee je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:59Nevjerojatno da smo došli do tog stadija nekakve mržnje prema upravi da smo počeli opravdavati ovaj cirkus i pakao oko suđenja i saveza. Mujo i Haso nivo inteligencije. I treba nas k****i na svakom koraku.
Utakmica sutra, a piše se o svemu više nego o utakmici.
Kakav sastav očekivate, rezultat, hoće li biti još dolazaka, odlazaka? Hajmo malo o nama pričati, pustite savez.
Rockov
Čelik Mujkić Soldo
Beganović Bubanja Đorđević Jović
Guliashvili
Kyeremeh Čataković
Kakav sastav očekivate, rezultat, hoće li biti još dolazaka, odlazaka? Hajmo malo o nama pričati, pustite savez.
Rockov
Čelik Mujkić Soldo
Beganović Bubanja Đorđević Jović
Guliashvili
Kyeremeh Čataković
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Za njega ako neko da 50 milja treba ga odnijeti na ledjima. Pl je njemu plafonmuhamedhulk je napisao/la: ↑18 avg 2024, 01:15Hamza ostaje