Statistika je kao bikini, valjda je to jasno.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 00:27Sta si ti gledao pa Al Jabber nije igrao defanzivu? Dvocifren broj presjecenih lopti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 avg 2024, 23:45Ja ne znam je li Ćorić slijep, ili je njemu ovo stvarno zadovoljavajuće?
Ofanzivno ok, zabio si 3 gola. A i to je nerealno sud dati jer si igrao protiv odron Igmana, ali nema veze, 3 gola su 3 gola.
Pod prvo, ljudima ne igra 3-4 igrača odbranu, nego se šetaju.
Prvi Boljević nema nikakve solidarnosti i ne vraća se da pomogne Galiću.
Čuveni Al Jaber se neće nigdje naigrati ako bude defanzivno igrao kao što je to večeras bilo. Sve ok, dobar pas, solidno igru prati, eto i šut je pokazao kakav ima, ali iole ozbiljna ekipa bi iskoristila što Radovac i Al Jaber ne igraju defanzivu. O Hirošu da ne pričam, boliqurac teški.
Pod ne igraju defanzivu sam smatrao da je to daleko bilo od kvalitetnog, jer u suprotnom ne bi imali ozbiljnih problema kad Igman priđe na 30-35 metara od gola( koje oni nisu znali iskoristiti koliko god ste se “nudili” ).
Ako mi ne bude mrsko, vratit ću meč pa izvući situacije.
Svakako da je Jaber daleko najbolji veznjak ekipe( i od boljih u ligi ), ali bolje je da radite sa njim, nego da ga tapšete po ramenima i šuti mu se na neke mane. Bit će korisnije po vas kada ga budete prodavali, a i njemu će pomoći za ubuduće.