Premijer liga BiH - aktuelno

RedBlue
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RedBlue » 18 avg 2024, 07:16

Joj jeste se digli, kako cemo vas rasuti niste svjesni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2024, 08:05

Uz svo dužno poštovanje prema tom klubu, ali ljudi koji vode Velež su lažovi i petljanci kakve ova liga odavno nije imala.

Čak i kladionice još uvijek drže Široki na 1,70. To bi već bilo izbačeno iz ponude ili bi kvota na Široki bila 1,05. :mrgreen:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 avg 2024, 08:06

Paromlinac je napisao/la:
18 avg 2024, 00:37
James1987 je napisao/la:
17 avg 2024, 23:30
svrakino1921 je napisao/la:
17 avg 2024, 23:16
slika

slika

slika

Čist gol

Ovo bih na Koševu u Banja Luci i pod Bijelim Brijegom priznali
Malo te vid zeza zato sutra lijepo kod oftamologa.
Kaze se oftalmolog.
Aaaaaa
Ne zna on to
On je Pitar s Kobilje Glave

Za njega je mjera okulist da napiše
Al on ne zna ni značenje te riječi

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 avg 2024, 08:20

slika

Sarajevo dobilo finansijsku podršku

Grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić sada već tradicionalno pruža finansijsku podršku svojevrsnim simbolima sarajevskog sporta!

Grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić sada već tradicionalno pruža finansijsku podršku svojevrsnim simbolima sarajevskog sporta!

„Nastavite biti najbolji ambasadori ovog grada i zemlje svojim sportskim duhom, fair play-om i novim titulama“, poručila je Karić.

Vrijednost danas potpisanog ugovora je 50.000 KM.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 avg 2024, 08:25

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 08:05
Uz svo dužno poštovanje prema tom klubu, ali ljudi koji vode Velež su lažovi i petljanci kakve ova liga odavno nije imala.

Čak i kladionice još uvijek drže Široki na 1,70. To bi već bilo izbačeno iz ponude ili bi kvota na Široki bila 1,05. :mrgreen:
Malo je rec da su lazovi, malo. To stida ni obraza nema sekunde. Mislim, znamo cija je ovo ideja da ne dodju na Pecaru, kao vid solidarnosti :rol:

Kao vid solidarnosti cemo ostaviti ekipu na cjedilu skroz :rol: Sve genijalne ideje jedne celave glave.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 18 avg 2024, 08:50

Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
SAMO ŠIROKI!

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 18 avg 2024, 08:55

DamirT je napisao/la:
17 avg 2024, 17:08
Pa ovdje Siroki nije prihvatio odgodu. Ne vjerujem da je do saveza. Kad je bila ova situacija za Siroki, morao je Velez da prihvati odgodu, sto su i uradili. Ne treba ovdje savez kriviti jer su ovi iz Sirokog ispali piccke.
Hvala ti jer ja sam iz nekog razloga na momenat zaboravio da je do klubova to. Dešava se. :mrgreen:

Riquelme1921 je napisao/la:
17 avg 2024, 19:28
Sjećam se tamo 2020-2021 tako nešto Široki je tražio odgodu protiv Sarajeva i nisu je dobili..došli sa 13 igrača na Koševo..realno sad ne bi bilo pošteno da velež dobije odgodu baš protiv tog Širokog..
Ako je to do klubova, nema tu pošteno ili nepošteno, ako si pristao to je tvoja odluka i nema tu nepravde ako nisi bio izložen nekom pritisku da to uradiš.

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 18 avg 2024, 09:09

since1948 je napisao/la:
18 avg 2024, 08:50
Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
Mislim da je Mrsa zasluzio raskid ugovora sa Velezom, a i vrijeme mu je da se vrati kuci :D

Ma pristali bi nasi na odgodu da je ovo bilo nekad u devetom mjesecu... Ovako, svecano ovih dana u Sirokom, dan grada, pun grad dijaspore, ulaznice odlicno idu, kad ce klub zaraditi ako nece sad :)

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 18 avg 2024, 09:36

curvanord je napisao/la:
18 avg 2024, 09:21
slika

slika
:rol:

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 18 avg 2024, 09:41

curvanord je napisao/la:
slika

slika
Dobro jutro dragi, kako smo igrali reci ti meni. Jesi li uspio analizirati vec sinoc ili si se zato probudio ranije ovog nedjeljnog jutra?

Sinoc je na Grbavici bilo OPET 10k+ (ako ne i 11 jer je samo dio A sektora ba jugu i zdenka na sjeveru ostao poluprazan) protiv Igmana iz Konjica.

Igra, posjeta, koreografija, atmosfera. Ispolji svoje frustracije na jednom od ovih pojmova jer ako si bar malo realan onda ne bi imao sta da kazes s obzirom za koji klub navijas i kad uporedis ova 4 pojma odozgo, sam mozes zakljuciti da ti rade kompleksi.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 18 avg 2024, 09:46

Orvel je napisao/la:
18 avg 2024, 09:41
curvanord je napisao/la:
slika

slika
Dobro jutro dragi, kako smo igrali reci ti meni. Jesi li uspio analizirati vec sinoc ili si se zato probudio ranije ovog nedjeljnog jutra?

Sinoc je na Grbavici bilo OPET 10k+ (ako ne i 11 jer je samo dio A sektora ba jugu i zdenka na sjeveru ostao poluprazan) protiv Igmana iz Konjica.

Igra, posjeta, koreografija, atmosfera. Ispolji svoje frustracije na jednom od ovih pojmova jer ako si bar malo realan onda ne bi imao sta da kazes s obzirom za koji klub navijas i kad uporedis ova 4 pojma odozgo, sam mozes zakljuciti da ti rade kompleksi.
Igra dobra, brojka dobra, koreografije na sjeveru i istoku dobre, koreografija na jugu tetris. Lijep pozdrav.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 avg 2024, 09:53

slika
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 avg 2024, 09:59

since1948 je napisao/la:
Odgadjati jedino u slucaju smrtnog slucaja u nekom klubu od trenutni uposlenika ne do Bog.To ima razloga sve ostalo je za piqketine i zatucano razmisljanje nimalo sportskog karaktera.To samo luzeri insistiraju,kakva viroza crna
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 avg 2024, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 09:59

Nema sta, za PL sve top. Samo eto sto su sinoć pokrali Igmana al stas.

Nego danas trenutak istine. Da vidimo koliko ce Velezovaca zaista nedostajati :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 avg 2024, 10:15

roccosiffredi je napisao/la:
18 avg 2024, 01:48
Neka ozbiljnija ekipa veceras bi izmasakrirala ovog Zelju. Uzasni su nazad
Ma ne, odlični su. Napad na titulu ove godine :rol:

Objektivno, ko god ima prosječno fudbalsko znanje vidi kakve mane imaju. Loše pomjeranje, na momente užasno preuzimanje, vezni red ti ne trči, rupe po 30 metara u sredini, prilikom presinga totalno ne sinhronizovana kretnja ostatka ekipe osim ovih koji su u pressingu, desna strana se brani samo pomoću beka dok Boljević defanzivno ne postoji, branjenje da onemoguće stvaranje izolacije na boku loše, a nakon toga i branjenje centaršuta loše. Dosta stvari ima, mrsko mi kucati, a vidim i GiS je pisao analize, samo jbg, sad su ovi sa Grbavice šampioni pa su malo nerealni. Bili smo i mi masu puta na njihovom mjestu.

Ako ne koriguju gore navedeno čak i ekipe poput Posušja ili Širokog će to koristiti. Ovi drugi već jesu u prvom kolu, isto se ponavljalo u Mostaru, a onda i sinoć. Okej mi je da navijači to ne primjete, a i realno boli ih qurac, pobjeđuju i navijačima je to jedino bitno, ali da trener to ne želi riješiti... Očigledno vodi ekipu na način da ako pobijede dobiju tapšanje po ramenu i sve odlično bez ikakve prosječne analize i rješavanja problema. Obiti će se to Želji o glavu, biti će teška borba za Evropu, a imaju ekipu da to lagano obezbijede. Široki standardno u jesenjem dijelu sezone nekako skuplja bodove, kasnije će pasti, Velež je sam sebe syebao jednom, a izgleda i drugi put sa izborom trenera, a Posušje nema tu snagu da se pofajta za Evropu.

Živi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 18 avg 2024, 10:20, ukupno mijenjano 2 puta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 10:18

Al sto slagase za posjetu ?? Mislim sto prešutise na krivi navod. Kad se zna da su i za manje cifre prije reagovali.

Mislim realnih 10-11k je sasvim ok cifra. Al jok malo njima. To im u zadnje vrijeme jedina pobjeda pa da ne bude problema na kraju sezone.

Samo dokazuju da je sve oko njim mitomanija :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2024, 10:23

NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2024, 09:59
since1948 je napisao/la:
Odgadjati jedino u slucaju smrtnog slucaja u nekom klubu od trenutni uposlenika ne do Bog.To ima razloga sve ostalo je za piqketine i zatucano razmisljanje nimalo sportskog karaktera.To samo luzeri insistiraju,kakva viroza crna

Mozda bi konstatacija i stajala da Velez nije prije samo par mjeseci u kupu izasao Sirokom u susret zbog iste stvari i ispao u 1/4 kupa zbog toga.
Sraman, neljudski gest prije svega.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 avg 2024, 10:30

mostar_mo je napisao/la:
18 avg 2024, 10:23
NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2024, 09:59
since1948 je napisao/la:

Mozda bi konstatacija i stajala da Velez nije prije samo par mjeseci u kupu izasao Sirokom u susret zbog iste stvari i ispao u 1/4 kupa zbog toga.
Sraman, neljudski gest prije svega.
Trabunjas
Kakvih par mjeseci
To je bilo 2020. godine. Čuj par mjeseci
I to je bilo zbog korone, a ŠB je imao samo 6 igrača tada.
Vi i sad s ovih ako cemo vjerovat 13 sto fale opet u kadru imate 20 igrača na raspolaganju.
I kad se posle igrala utakmica ta opet smo bili bez pola ekipe. Prosli srećom pukom samo.

Što ne kazes da vi niste u istoj situaciji htjeli odgodit Sarajevu? Jel to sraman gest?

Isto placipicke neke
Ako je itko fasovao radi tih stvari onda je to ŠB koji je 2x s juniorima igrao i sa svega 13 igrača kombinirano. I opet izasli i odigrali.
Zadnja izmjena: brig, dana/u 18 avg 2024, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.

haklamas
Kontakt:

Post Postao/la haklamas » 18 avg 2024, 10:32

Zutti je napisao/la:
18 avg 2024, 10:15
roccosiffredi je napisao/la:
18 avg 2024, 01:48
Neka ozbiljnija ekipa veceras bi izmasakrirala ovog Zelju. Uzasni su nazad
Ma ne, odlični su. Napad na titulu ove godine :rol:

Objektivno, ko god ima prosječno fudbalsko znanje vidi kakve mane imaju. Loše pomjeranje, na momente užasno preuzimanje, vezni red ti ne trči, rupe po 30 metara u sredini, prilikom presinga totalno ne sinhronizovana kretnja ostatka ekipe osim ovih koji su u pressingu, desna strana se brani samo pomoću beka dok Boljević defanzivno ne postoji, branjenje da onemoguće stvaranje izolacije na boku loše, a nakon toga i branjenje centaršuta loše. Dosta stvari ima, mrsko mi kucati, a vidim i GiS je pisao analize, samo jbg, sad su ovi sa Grbavice šampioni pa su malo nerealni. Bili smo i mi masu puta na njihovom mjestu.

Ako ne koriguju gore navedeno čak i ekipe poput Posušja ili Širokog će to koristiti. Ovi drugi već jesu u prvom kolu, isto se ponavljalo u Mostaru, a onda i sinoć. Okej mi je da navijači to ne primjete, a i realno boli ih qurac, pobjeđuju i navijačima je to jedino bitno, ali da trener to ne želi riješiti... Očigledno vodi ekipu na način da ako pobijede dobiju tapšanje po ramenu i sve odlično bez ikakve prosječne analize i rješavanja problema. Obiti će se to Želji o glavu, biti će teška borba za Evropu, a imaju ekipu da to lagano obezbijede. Široki standardno u jesenjem dijelu sezone nekako skuplja bodove, kasnije će pasti, Velež je sam sebe syebao jednom, a izgleda i drugi put sa izborom trenera, a Posušje nema tu snagu da se pofajta za Evropu.

Živi bili pa vidjeli.
Svaka čast, ovo se zove analiza. Možda je i pročitam, pitari su uvijek bili realni.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []