Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 09:59

Nema sta, za PL sve top. Samo eto sto su sinoć pokrali Igmana al stas.

Nego danas trenutak istine. Da vidimo koliko ce Velezovaca zaista nedostajati :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 avg 2024, 10:15

roccosiffredi je napisao/la:
18 avg 2024, 01:48
Neka ozbiljnija ekipa veceras bi izmasakrirala ovog Zelju. Uzasni su nazad
Ma ne, odlični su. Napad na titulu ove godine :rol:

Objektivno, ko god ima prosječno fudbalsko znanje vidi kakve mane imaju. Loše pomjeranje, na momente užasno preuzimanje, vezni red ti ne trči, rupe po 30 metara u sredini, prilikom presinga totalno ne sinhronizovana kretnja ostatka ekipe osim ovih koji su u pressingu, desna strana se brani samo pomoću beka dok Boljević defanzivno ne postoji, branjenje da onemoguće stvaranje izolacije na boku loše, a nakon toga i branjenje centaršuta loše. Dosta stvari ima, mrsko mi kucati, a vidim i GiS je pisao analize, samo jbg, sad su ovi sa Grbavice šampioni pa su malo nerealni. Bili smo i mi masu puta na njihovom mjestu.

Ako ne koriguju gore navedeno čak i ekipe poput Posušja ili Širokog će to koristiti. Ovi drugi već jesu u prvom kolu, isto se ponavljalo u Mostaru, a onda i sinoć. Okej mi je da navijači to ne primjete, a i realno boli ih qurac, pobjeđuju i navijačima je to jedino bitno, ali da trener to ne želi riješiti... Očigledno vodi ekipu na način da ako pobijede dobiju tapšanje po ramenu i sve odlično bez ikakve prosječne analize i rješavanja problema. Obiti će se to Želji o glavu, biti će teška borba za Evropu, a imaju ekipu da to lagano obezbijede. Široki standardno u jesenjem dijelu sezone nekako skuplja bodove, kasnije će pasti, Velež je sam sebe syebao jednom, a izgleda i drugi put sa izborom trenera, a Posušje nema tu snagu da se pofajta za Evropu.

Živi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 18 avg 2024, 10:20, ukupno mijenjano 2 puta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 10:18

Al sto slagase za posjetu ?? Mislim sto prešutise na krivi navod. Kad se zna da su i za manje cifre prije reagovali.

Mislim realnih 10-11k je sasvim ok cifra. Al jok malo njima. To im u zadnje vrijeme jedina pobjeda pa da ne bude problema na kraju sezone.

Samo dokazuju da je sve oko njim mitomanija :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2024, 10:23

NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2024, 09:59
since1948 je napisao/la:
18 avg 2024, 08:50
Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
Odgadjati jedino u slucaju smrtnog slucaja u nekom klubu od trenutni uposlenika ne do Bog.To ima razloga sve ostalo je za piqketine i zatucano razmisljanje nimalo sportskog karaktera.To samo luzeri insistiraju,kakva viroza crna

Mozda bi konstatacija i stajala da Velez nije prije samo par mjeseci u kupu izasao Sirokom u susret zbog iste stvari i ispao u 1/4 kupa zbog toga.
Sraman, neljudski gest prije svega.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 avg 2024, 10:30

mostar_mo je napisao/la:
18 avg 2024, 10:23
since1948 je napisao/la:
Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
Odgadjati jedino u slucaju smrtnog slucaja u nekom klubu od trenutni uposlenika ne do Bog.To ima razloga sve ostalo je za piqketine i zatucano razmisljanje nimalo sportskog karaktera.To samo luzeri insistiraju,kakva viroza crna

Mozda bi konstatacija i stajala da Velez nije prije samo par mjeseci u kupu izasao Sirokom u susret zbog iste stvari i ispao u 1/4 kupa zbog toga.
Trabunjas
Kakvih par mjeseci
To je bilo 2020. godine. Čuj par mjeseci
I to je bilo zbog korone, a ŠB je imao samo 6 igrača tada.
Vi i sad s ovih ako cemo vjerovat 13 sto fale opet u kadru imate 20 igrača na raspolaganju.
I kad se posle igrala utakmica ta opet smo bili bez pola ekipe. Prosli srećom pukom samo.

Što ne kazes da vi niste u istoj situaciji htjeli odgodit Sarajevu? Jel to sraman gest?

Isto placipicke neke
Ako je itko fasovao radi tih stvari onda je to ŠB koji je 2x s juniorima igrao i sa svega 13 igrača kombinirano. I opet izasli i odigrali.
Zadnja izmjena: brig, dana/u 18 avg 2024, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.

haklamas
Kontakt:

Post Postao/la haklamas » 18 avg 2024, 10:32

Zutti je napisao/la:
18 avg 2024, 10:15
roccosiffredi je napisao/la:
18 avg 2024, 01:48
Neka ozbiljnija ekipa veceras bi izmasakrirala ovog Zelju. Uzasni su nazad
Ma ne, odlični su. Napad na titulu ove godine :rol:

Objektivno, ko god ima prosječno fudbalsko znanje vidi kakve mane imaju. Loše pomjeranje, na momente užasno preuzimanje, vezni red ti ne trči, rupe po 30 metara u sredini, prilikom presinga totalno ne sinhronizovana kretnja ostatka ekipe osim ovih koji su u pressingu, desna strana se brani samo pomoću beka dok Boljević defanzivno ne postoji, branjenje da onemoguće stvaranje izolacije na boku loše, a nakon toga i branjenje centaršuta loše. Dosta stvari ima, mrsko mi kucati, a vidim i GiS je pisao analize, samo jbg, sad su ovi sa Grbavice šampioni pa su malo nerealni. Bili smo i mi masu puta na njihovom mjestu.

Ako ne koriguju gore navedeno čak i ekipe poput Posušja ili Širokog će to koristiti. Ovi drugi već jesu u prvom kolu, isto se ponavljalo u Mostaru, a onda i sinoć. Okej mi je da navijači to ne primjete, a i realno boli ih qurac, pobjeđuju i navijačima je to jedino bitno, ali da trener to ne želi riješiti... Očigledno vodi ekipu na način da ako pobijede dobiju tapšanje po ramenu i sve odlično bez ikakve prosječne analize i rješavanja problema. Obiti će se to Želji o glavu, biti će teška borba za Evropu, a imaju ekipu da to lagano obezbijede. Široki standardno u jesenjem dijelu sezone nekako skuplja bodove, kasnije će pasti, Velež je sam sebe syebao jednom, a izgleda i drugi put sa izborom trenera, a Posušje nema tu snagu da se pofajta za Evropu.

Živi bili pa vidjeli.
Svaka čast, ovo se zove analiza. Možda je i pročitam, pitari su uvijek bili realni.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 avg 2024, 10:35

mostar_mo je napisao/la:
since1948 je napisao/la:

A koga boli qurac? Vi niste nama odgodili prije par sezona kad smo zbog Evrope trazili odgodu, jeli ste ****, qurcili se, mi na kraju koliko se sjećam ne dobismo tu utakmicu. Mislim da Lištici Simin Han nije izašao u susret ono jednom kad su s juniorima u Tz išli, sada oni vama nisu izašli. Svako gleda svoju guzicu, a za vas ne znam što kroz institucije saveza ne pokušate nešto, ipak je to vaš način rješavanja problema
haklamas je napisao/la:
18 avg 2024, 10:32

Svaka čast, ovo se zove analiza. Možda je i pročitam, pitari su uvijek bili realni.
:urnebes:
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 18 avg 2024, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 18 avg 2024, 10:36

Tekashi je napisao/la:
17 avg 2024, 23:44
Moram baciti alkohol. Spavao do 14:00 :roll:

Ja se od petka oporavljam.

Svaka čast plavima za posjetu bilo je sigurno 11+ protiv neatraktivnog Igmana.

Povuklo ih malo i naše sabijanje s posjetom u evropi kao što je nas ono uclanjivanje njih.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 avg 2024, 10:46

Zutti je napisao/la:
18 avg 2024, 10:35
mostar_mo je napisao/la:

A koga boli qurac? Vi niste nama odgodili prije par sezona kad smo zbog Evrope trazili odgodu, jeli ste ****, qurcili se, mi na kraju koliko se sjećam ne dobismo tu utakmicu. Mislim da Lištici Simin Han nije izašao u susret ono jednom kad su s juniorima u Tz išli, sada oni vama nisu izašli. Svako gleda svoju guzicu, a za vas ne znam što kroz institucije saveza ne pokušate nešto, ipak je to vaš način rješavanja problema
haklamas je napisao/la:
18 avg 2024, 10:32

:urnebes:
A jeste li vi izasli u susret Sirokom :mrgreen: sve legitimno, isto kao sto mi te godine kad smo odbili da vam odgodimo, nismo htjeli sebi nametnuti tempo sri sub s nikakvim rosterom.

Nema se ko sta ljutiti i na koga, a vi ste pomahnitali koliko se sjecam. Za mene sve legitimno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 avg 2024, 10:54

mostar_mo je napisao/la:
since1948 je napisao/la:

Pa sto ste?Valjda smo svi naucili da u ovoj ligi ne mozes imati prijatelja i da treba bit djubre u svakom segmentu.Ako te neko dobije na tvom terenu ili uradi neki dobar potez zasluzuje aplauz sve ostalo treba gledati iskljucivo interes svog kluba i svoji navijaca.Sto bi oni odgadjali utakmicu gdje ste vi u losoj formi bez trenera,a oni igraju na svom stadionu gdje je publika pozelila fudbal i imaju sigurica 3 boda i da su vam svi tu.Vi ste njima izasli u susret oni vama nece i to je to.Potpuno normalna odluka isto kao sto je normalno da Sarajevo izadje Velezu 100 puta u susret a Velez nije htjeo da odgodi 2020 kad smo igrali ligu prvaka protiv Dynamo Bresta.I nek niste i ne treba odgadjati utakmice ni radi evrope ni radi viroze.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 10:58

Svakako su trebali rjesenje tražit u institucijama Saveza. Ovako nema sanse.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 18 avg 2024, 11:01

Mitomanija i 13000

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 18 avg 2024, 11:02

Morgen19 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:01
Mitomanija i 13000
Ma malo se i oni šprdaju 11 je bilo sigurno ili mnogo blizu tome.

Koliko je zvanicno?

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 avg 2024, 11:11

svrakino1921 je napisao/la:
18 avg 2024, 08:06
Paromlinac je napisao/la:
18 avg 2024, 00:37
James1987 je napisao/la:
17 avg 2024, 23:30

Malo te vid zeza zato sutra lijepo kod oftamologa.
Kaze se oftalmolog.
Aaaaaa
Ne zna on to
On je Pitar s Kobilje Glave

Za njega je mjera okulist da napiše
Al on ne zna ni značenje te riječi
Švrakindolac, kad se već bavimo pravopisom ;)

Piše se ja bih.

Ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi. Potencijal se gradi od aorista pomoćnog glagola biti i radnog glagolskog pridjeva: ja bih bio, ti bi bio, on bi bio, mi bismo bili, vi biste bili, oni bi bili.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 avg 2024, 11:21

Odbrana pocinje od napadaca. Nasa vezna linija ukljucjuci i krila u tom smislu nije postojala. Jednistavno prelako su nam dolazili da nas izigraju.

Dobri su dok imamo posjed. Branjenje kao branjenje realno horor.

Ostalo svaka cast momcima, zasluzena pobjeda.
Samo nastavite, do prosjeka 10k po utakmici.
Pohvale za forumaša sa teme kona :salut:
Ili što bi @Orvel rekao, ja čisto navijački ovo gledam :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 avg 2024, 11:23

Devedesetka je napisao/la:
18 avg 2024, 11:02
Morgen19 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:01
Mitomanija i 13000
Ma malo se i oni šprdaju 11 je bilo sigurno ili mnogo blizu tome.

Koliko je zvanicno?
Zvanično je 13.
Znači nije bilo ni jedno mjesto prazno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 avg 2024, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 18 avg 2024, 11:23

Nakon ovog odbijanja odgode, i Velez treba svako odgadjanje odbijati pa makar protivnik imao samo 11 igraca u rosteru.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 avg 2024, 11:24

Addo1922 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:23
Nakon ovog odbijanja odgode, i Velez treba svako odgadjanje odbijati pa makar protivnik imao samo 11 igraca u rosteru.
Treba ukinuti odgađanje zauvijek. Igraš kako igraš. I to je to. Da ne dolazimo u ovakve situacije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 avg 2024, 11:30

Prva 3 se znaju,borba za 4 mjesto Zeljo i Siroki,sredina Posusje i Velež,ostalo borba za opstanak.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 avg 2024, 11:30

Realno posjeta u dolini sinoc cca 11.000 protiv Igmana.
Ostali klubovi protiv istog protivnika mogu skupiti max 4,5 hiljada i to na lavoru kada ne pada kiša, ostalim je plafon dvije milje.
Drugo, zar je realno da su pijačari nakupili ovoliko neprijatelja u ligi? Od kluba za kojeg su svi navijali u evropi prije par godina do toga da ga mrzi velika vecina (Igman i Posusje vjerovatno ne). To je bas za aplauza.
Trenutno su meni najodvratniji klub lige. Zovite sada politiku i premijera da urgirate, samo tako i znate. Ugaseni.
Mezimci vladajucih struktura, nebitno ko je na vlasti taj je i na stadionu u Vrapčićima.
I odgode treba ukinuti, od ovih za evropu pa ovih virusa te one pitarske sramote od prije dvije godine kada su odgodili derbi u Zenici da bi bilo vise gledalaca pa se igrao u trening centru a stvarni razlog bili su van forme, sa otjeranim Dudicem u rasulu.
Cirkus.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.