Baci joj foru da Dedic treba igrati na krilu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Baci joj foru da Dedic treba igrati na krilu
Hoće li ko sa mnom da je čekamo i drk, ovaj uzmemo autogram?Stiže li Emma Stone u Sarajevo? Holivudska zvijezda mogla bi prošetati crvenim tepihom
Ja od Superbada
Slažem se za 80-e, i meni su omiljeno muzičko razdoblje. Najbolja mainstream muzika je pravljena u periodu 1983-1991.denimb je napisao/la: ↑18 avg 2024, 02:38E 80te su za muziku bile i najkvalitetnije, nevjerovatan broj tih nekih hit pjesama, bendova, pjevaca, pjevacica...bas se tad pravila kvalitetna muzika.
Dolaze onda devedesete, jos ima kvalitet dosta, pocinje upotreba elektronike, ali bas su prenijeli dosta toga iz 80tih.
I onda ode sve u klinac...na danasnjem danu.
Ceca i sin Veljko?
Gdje si bio?
bas tako, obje ove noci, prosetas od SCC-a do Vjecne Vatre i zaljubis se na svakih 5-10 metara, kao da samo lijepe izlaze, ruzne se negdje sklonile, podrzavam
Preko dana po Bašćaršiji, navečer SL i Walter. Gori sve, svaka vam čast još jednom
Ne moraš se razumjeti u antidruštvene mreže , da bi znao da ti je Nigerijski princ poslao code , tvoje je samo tapnešfeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:02Ko se razumije u ove društvene mreze bolje.
Doslo mi isto obavještajne na Messengeru odmah.
Sad vidim i na Inst.
Promijenio sam šifru odmah
Je l ovo neko htio ući na profil ili je neka greska FBa odnosno METAe
![]()
Veljko je zauzet boks mečevima.
Ima li kakve dobre robe na toj plaži?VensanKasel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08Ne moraš se razumjeti u antidruštvene mreže , da bi znao da ti je Nigerijski princ poslao code , tvoje je samo tapnešfeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:02Ko se razumije u ove društvene mreze bolje.
Doslo mi isto obavještajne na Messengeru odmah.
Sad vidim i na Inst.
Promijenio sam šifru odmah
Je l ovo neko htio ući na profil ili je neka greska FBa odnosno METAe
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.