PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
nemojte postavljat prijave za druge lige na ovu temu. ovo je tema o nasoj ligi!
nema nista od te ljubaviLBJ MVP je napisao/la:Kad ste tako fino krenuli mogli ste i ove Ruse izbacit CSKA i Zenit
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
evo me, ajmo da uzmes ta tri bodaDaRtAnJaN je napisao/la:dziza jesi tu?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
fuj hebem ti igru. aj nema veze sto sam bio bolji. imao milion poluprilika i prilika. al lik mi 2 igraca povrjedi. pa reci da ak ti je stalo toliko da te odmah pustim da dobijes. ne igra mi se stvarno s nekim ko se udara.

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
ajde dartanjane
eu2 soba:5.kolo
pass: rus
eto medziza_23 je napisao/la:ajde dartanjane
i molim te log out sa svega osim pes6j foruma
we love United, we do!
dobro brate jesmo li mi igrali istu utakmicu pa ti imao milion prilika.... pa lol...kivi je napisao/la:fuj hebem ti igru. aj nema veze sto sam bio bolji. imao milion poluprilika i prilika. al lik mi 2 igraca povrjedi. pa reci da ak ti je stalo toliko da te odmah pustim da dobijes. ne igra mi se stvarno s nekim ko se udara.![]()
...konačna statistika imao si 5(1), ja 14(3)... ko je ovde lud ? drugo poluvrijeme šanse nisi imao ako si korektan to ćeš bar reć.... svakakvih nas ima...
strašno..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
izacu ja iz svega, a stavio sam i one detalje na low. sad ako ti bude laga ti izadji, boli me brigaDaRtAnJaN je napisao/la:eto medziza_23 je napisao/la:ajde dartanjane
i molim te log out sa svega osim pes6j forumada ne bi bilo laga i to
ja ako vidim da je lag ja odmah prekidam
wtf. kakvi su tvoji sutevi bilisilenT. je napisao/la:dobro brate jesmo li mi igrali istu utakmicu pa ti imao milion prilika.... pa lol...kivi je napisao/la:fuj hebem ti igru. aj nema veze sto sam bio bolji. imao milion poluprilika i prilika. al lik mi 2 igraca povrjedi. pa reci da ak ti je stalo toliko da te odmah pustim da dobijes. ne igra mi se stvarno s nekim ko se udara.![]()
...konačna statistika imao si 5(1), ja 14(3)... ko je ovde lud ? drugo poluvrijeme šanse nisi imao ako si korektan to ćeš bar reć.... svakakvih nas ima...
strašno..
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
pa brate nije ni meni stalo do fucking pobjede nego si napričo ovde da si imao milion šansi kojih nije bilo... prvo poluvrijeme si imao mislim 2 čiste šanse ono 100% i ono kad je onaj profulo prazan gol... a drugo poluvrijeme koliko se sjećam nijednu šansu nisi imao... nisam imao ni ja, al eto nije bitno... a faula se sjećam samo onog jednoga kad sam izgubio loptu negdje pred tvojim golom pa me naživciro jockstick jer zna sam nekad skrenut pa "majgeri" s leđa onom jednom da malo ispušem
... drugog se nesjećam stvarno....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
drugi je bio na centru kad sam krenuo u kontru. ja nema veze. ipak pobjeda je tvoja i sretno u nastavku lige.silenT. je napisao/la:pa brate nije ni meni stalo do fucking pobjede nego si napričo ovde da si imao milion šansi kojih nije bilo... prvo poluvrijeme si imao mislim 2 čiste šanse ono 100% i ono kad je onaj profulo prazan gol... a drugo poluvrijeme koliko se sjećam nijednu šansu nisi imao... nisam imao ni ja, al eto nije bitno... a faula se sjećam samo onog jednoga kad sam izgubio loptu negdje pred tvojim golom pa me naživciro jockstick jer zna sam nekad skrenut pa "majgeri" s leđa onom jednom da malo ispušem... drugog se nesjećam stvarno....
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
tučaaa tučaaaa 
hoce li ko friendly ?
hoce li ko friendly ?
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Malo menadjerskog prepucavanja preko novina nakon utakmice 
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
jarane jos jedan ovakav mec i istupam iz lige, dziza je ispo picka, samo takva
prvo je dao gol iz prvog naprada i to na srecu, i kasnije je cijeli mec zadrzavao loptu po odbrani, molim sve normalne ljude da se ustrucavaju takve igre, ako imate ista medju nogama, onda ce te musko igrat
ovaj kloc mi je izvuko zivac
we love United, we do!
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
room struka, eu2, pw 123 cekam da te oprobamFunjai je napisao/la:tučaaa tučaaaa
hoce li ko friendly ?
we love United, we do!
naletio je unica, idem sa njim igrati liga match, sorry
- Donnie Darko
- Kontakt:
joj sve škandal do škandala 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.