Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Yebiga ja u bunilu i tapnu jedan. Odmah sam izaso. Yebat ga. Da uzme fb boli me djon. Nego povezan mess to zeza stvar.
Hvala ti
Hvala ti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok , tankosava bašSurreal je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:09Ima li kakve dobre robe na toj plaži?VensanKasel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08Ne moraš se razumjeti u antidruštvene mreže , da bi znao da ti je Nigerijski princ poslao code , tvoje je samo tapnešfeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:02Ko se razumije u ove društvene mreze bolje.
Doslo mi isto obavještajne na Messengeru odmah.
Sad vidim i na Inst.
Promijenio sam šifru odmah
Je l ovo neko htio ući na profil ili je neka greska FBa odnosno METAe
![]()
![]()
![]()

Sreća ima dobre travarice , pa mi je lakše

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
E tu si nayebao , očekuj napad "hakera" . Šta god da ti pošalju ne diraj , ne otvaraj , ne tapkajfeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:11Yebiga ja u bunilu i tapnu jedan. Odmah sam izaso. Yebat ga. Da uzme fb boli me djon. Nego povezan mess to zeza stvar.
Hvala ti

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Re: Re: Chat
Ako Bog da da ti i profil na forumu ukradu.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ukljuci two factor authentication i spoji sa brojem telefona. Onda niko ne bi trebao moci pristupiti tvom profilu bez koda koji dobijes u SMS-u, cak ni ti kad se pokusavas ulogovat sa drugog uredjaja i uvijek je preporuka mijenjaj sifru.feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:11Yebiga ja u bunilu i tapnu jedan. Odmah sam izaso. Yebat ga. Da uzme fb boli me djon. Nego povezan mess to zeza stvar.
Hvala ti
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Prije par godina, papa Franjo molio Boga na Trgu svetog Petra za kraj pandemije.
I to naravno ova tuka Ivana kao ni ostatak kulturnog i političkog miljea Hrvata u BIH, nisu ismijavali niti blatili.
I to naravno ova tuka Ivana kao ni ostatak kulturnog i političkog miljea Hrvata u BIH, nisu ismijavali niti blatili.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Praštamo li našoj/njihovoj stranci što ne znaju ni ko je Reis?

Reis Kavazović kao i ostale glavišne IZ su obične lopine i pajaci, koji su negatoru genocida aplaudirali na otvaranju džamije Arnaudije.
Stvar je u tome da ne možeš ismijavati bilo čije vjerske običaje. U ovom slučaju, licemjernost se očituje kroz ruganje kišnoj dovi, dok se šuti na obraćanje i molitve gospon pape.
Stvar je u tome da ne možeš ismijavati bilo čije vjerske običaje. U ovom slučaju, licemjernost se očituje kroz ruganje kišnoj dovi, dok se šuti na obraćanje i molitve gospon pape.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nisi izgleda skontao, ali nema veze.Asteriks je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:21Reis Kavazović kao i ostale glavišne IZ su obične lopine i pajaci, koji su negatoru genocida aplaudirali na otvaranju džamije Arnaudije.

- BosniaBoston
- Kontakt:
U slobodnoj državi se mogu ismijavati i satirizovati svačiji običaji, bilo ateistički ili religiozni
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E baš treba nekog pogoditi mišljenje te fukse. Sve te političke wannabe stručnjake sam blokirao po X, od Jahje, Begića, Reufa, Ivane i sličnih.
Poserem im se na svaku marku koju zarade od toga. G.ovna.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 18 avg 2024, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma govorim generalno o instituciji IZ kao ljigama, te iz perspektivne gdje je istoj opravdano uputiti masu kritika, ali neovisno o ustaljenim običajima i propisima kod muslimana.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:24Nisi izgleda skontao, ali nema veze.Asteriks je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:21Reis Kavazović kao i ostale glavišne IZ su obične lopine i pajaci, koji su negatoru genocida aplaudirali na otvaranju džamije Arnaudije.
Stvar je u tome da ne možeš ismijavati bilo čije vjerske običaje. U ovom slučaju, licemjernost se očituje kroz ruganje kišnoj dovi, dok se šuti na obraćanje i molitve gospon pape.![]()
Međutim ova smrdulja je prekoračila svaku granicu.
Politizacija vjere me ne zanima kao ni braniteljski stavovi bh stranaka vezani za istu, evetnualno njihova nereligioznost. Znamo kako je završilo uvlačenjem SDA u svaku poru islama.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 18 avg 2024, 15:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Smiju,isto kao sto se smije osporavati i kompletna nacija.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:28U slobodnoj državi se mogu ismijavati i satirizovati svačiji običaji, bilo ateistički ili religiozni
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Možda ovaj bosanski izraz “grad” pokriva i više mjesta, ali svakako da je Sarajevo jedini “city” u BiH a ostalo su towns. Uz Sarajevo potencijal da bude city ima i Banja Luka, ali kod nje su problematični zatucanost i manjak nekog svjetskog renomea
#Punoljetstvo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E dobro si napisao, wannabe. Ali šta reći za real univerzitetskog profesora Envera Kazaza, koji je tamo 2016 g govorio kako Bosni ne treba Berlusconi, misleći na Radončića, a nakon toga govorio hvalospjeve o istom? Čak je imao ili još ima redovne kolumne u njegovom glasilu.
- Marsal
- Kontakt:
Govorim realno, kad vidim kod nas Fuketa kad kaže "Zenica je četvrti groood u BiH" poželim da taj četvrti grad slučajno US Air Force zamijene za Vietnam i Vietcong i pospu nas napalmom
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U Bosni smijes ismijavati svoju religiju, a sve ostalo je neka fobija. To je realno. Kisnu dovu je ismijala masa ljudi, ali se uhvatili neke koja se zove Ivana.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:28U slobodnoj državi se mogu ismijavati i satirizovati svačiji običaji, bilo ateistički ili religiozni
Ne znam ni sta je nego za ismijavanja. Podsjeca me na ples Teda u HIMYM.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemoj tako. Ne kaže četvrti, već Ćetvrti.

- Marsal
- Kontakt:
Da li je najgori gradonačelnik Zenice u historiji tog grada? Apsolutno da.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:47Nemoj tako. Ne kaže četvrti, već Ćetvrti.A realno, kakve je protukandidate imao, on je i zlatan.
Da li će me to spriječiti da opet glasam za njega?
Apsolutno ne.
Eto kakvi su ostali.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988