NE!MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:17Buraz, je li to to na avataru Bora Drljača?Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Ovi levati bukvalno ne znaju sta ce od muke pa sad dobijenu tekmu (za koju nazalost nisu najavljivali da smo kupili) kazu da je Igman pokraden. Analizira se igra i svaki segment igre. Jao jao sta im uradise dvije solidne tekme protiv Sirokog i Veleza i jedna dobra protiv Igmana.. Toliki kompleksi su im nabijeni da se prepadnu kad Igmana isprasimo i uvezemo 2 pobjede hahahah padnu svi milionu u vodu izgleda cim Zeljo nesto pokaze na terenu, kad vide pun stadion i brojku na prosjecnoj utakmici koju oni nikad nece imati.
Vi ste nase kujice.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro su ga znali ljudi koji su vas osnovali, sramota da ti NE znas ko je.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:17Buraz, je li to to na avataru Bora Drljača?Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Ovi levati bukvalno ne znaju sta ce od muke pa sad dobijenu tekmu (za koju nazalost nisu najavljivali da smo kupili) kazu da je Igman pokraden. Analizira se igra i svaki segment igre. Jao jao sta im uradise dvije solidne tekme protiv Sirokog i Veleza i jedna dobra protiv Igmana.. Toliki kompleksi su im nabijeni da se prepadnu kad Igmana isprasimo i uvezemo 2 pobjede hahahah padnu svi milionu u vodu izgleda cim Zeljo nesto pokaze na terenu, kad vide pun stadion i brojku na prosjecnoj utakmici koju oni nikad nece imati.
Vi ste nase kujice.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 18 avg 2024, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Koji vam je bre moj.
Vas niko ne sme da bije

Vas niko ne sme da bije

Je li privatni klub Sarajevo dobio besplatno stadion na koristenje dok odrzavanje ide na budzet? Da li je privatni klub Sarajevo dobio budzetsku pomoc od vlasti kantona i opcine jednako kao Zeljeznicar?TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:20Milionima iz drzavne kase![]()
STOP LICEMJERSTVU I TROSENJU BUDZETSKOG NOVCA NA PRIVATNE FIRME.
Razlika izmedju privatnih firmi iz RS koje ne priznaju drzavu a svoj kapital zasnivaju na budzetskom novcu iz drzavne kase je nikakva sa vasim klubom. Nadji nesto trece za sta se mozes uhvatiti u raspravi jer ovdje si na tankom ledu.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:17Buraz, je li to to na avataru Bora Drljača?Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Vi ste nase kujice.

Izvinite svi sa foruma, ovo je moja greška. Zanemario sam ga malo pa se pustio s lanca. Samo da skupim vremena i dresiranje opet počinje, prošli put je djelovalo, a nema razloga da tako ne bude i ovaj put.Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Vi ste nase kujice.
Još jednom, duboka isprika svima što ovo morate čitati.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 18 avg 2024, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sva sreca pa postoji ova tema da svi pratitelji ove lige koji su na ovom forumu mogu vidjeti koliko ovi kmece kad Zeljo odigra ok. Ma vi ste smijesni i iskompleksirani ali necu vam vise prisjedati na muku. Ako sutra ne dobiju Goska, uz jos jednu Zeljinu pobjedu moglo bi biti tjeranja sa istoka
Al svidja mi se sto pored nas imamo toliku bazu pratitelja naseg kluba, hvala vam ljudi, dokazujemo da je Zeljeznicar najpraceniji i najbitniji klub lige, pogotovo pratitelji sa lavora
Al svidja mi se sto pored nas imamo toliku bazu pratitelja naseg kluba, hvala vam ljudi, dokazujemo da je Zeljeznicar najpraceniji i najbitniji klub lige, pogotovo pratitelji sa lavora
Jesi ti dosadan lik čudoOrvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Vi ste nase kujice.
Prvo, ograničen si pa ne možeš da skontaš ni zajebanciju, ni kad te neko loži, na svaku glupost koju neko napiše eto tebe da dubokoumnim postom.
Drugo, kakve veze ima što raja komentariše utakmicu? To što neko napiše neku analizu ne mora da znači da je zavidan i da se jede, već jednostavno gleda našu ligu. Samo kod vas debila se na svaki pomen vašeg kluba pojavljujete i ide ona standardna "samo o Želji pišete", pa.grob te hebo glupi o kome da pričam sinoć? O Slobodi? Pa vi ste igrali majka mu stara.
Ljudi pišu dobro Željo igra, odma ide jedete se, mrzite nas... na kraju krajeva pokazali ste neki kvalitet u ove tri utakmice i normalno je da pratim konkurente, neću Radnik pratit u pm
I tetka ti je kujica smradu
Jos nisi zadacu uradio koju sam ti postavio prije mjesec dana. Raspust samo sto nije gotov. Ostavi ga covjek u dogs trust misleci da ce se vratiti socijalizovan a gledaj sta on radi. Uz sve to nasao se pametan i uletio na teren proslu tekmu Sarajeva i Slobode. Ja znam da mu nije lako jer navija za jedan klub, a prati drugi, teska je to muka rodjaci, oprostite mu zaista.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:34Izvinite svi sa foruma, ovo je moja greška. Zanemario sam ga malo pa se pustio s lanca. Samo da skupim vremena i dresiranje opet počinje, prošli put je djelovalo, a nema razloga da tako ne bude i ovaj put.Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Vi ste nase kujice.
Hvala ti na lijepim rijecima ali si zapjenio. Dobro ja zmam prepoznati namjeru i uociti razliku pracenja i komentarisanja utskmixe objektivno ili u smislu kompleksa ili prcanja. Ja nemam problem sa realnom i iskrenom analizom i mogu ti sam izanalizirati sve greske mog tima koje sam ja vidio i smatram ih greskama ali ako xe neko napisati nesto lose samo iz razloga da umanji pobjedu plus dodati komentar o prodaji tekme ili neke druge smijesne opise onda normalno da je stvar kompleksa po cemu ste poznati.pitara je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:36Jesi ti dosadan lik čudoOrvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Vi ste nase kujice.
Prvo, ograničen si pa ne možeš da skontaš ni zajebanciju, ni kad te neko loži, na svaku glupost koju neko napiše eto tebe da dubokoumnim postom.
Drugo, kakve veze ima što raja komentariše utakmicu? To što neko napiše neku analizu ne mora da znači da je zavidan i da se jede, već jednostavno gleda našu ligu. Samo kod vas debila se na svaki pomen vašeg kluba pojavljujete i ide ona standardna "samo o Želji pišete", pa.grob te hebo glupi o kome da pričam sinoć? O Slobodi? Pa vi ste igrali majka mu stara.
Ljudi pišu dobro Željo igra, odma ide jedete se, mrzite nas... na kraju krajeva pokazali ste neki kvalitet u ove tri utakmice i normalno je da pratim konkurente, neću Radnik pratit u pm
I tetka ti je kujica smradu
Tetka mi navija za Sarajevo srce
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Raspravljate sa likom koji je napisao da će Ćorić u Dinamu završiti. 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Šta si postavio? Ako si šta pisao prije mjesec odgovarajući meni, moguće da nisam vidio, nisam imao vremena za dresiranje, a moguće da sam isfurao jer te ne smatram relevantnim za diskusiju. Nemam stvarno vremena sad u ozbiljnija predavanja se upuštati. Izvini jbg. Uživaj još malo dok dresiranje ponovo ne počne.Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:38Jos nisi zadacu uradio koju sam ti postavio prije mjesec dana. Raspust samo sto nije gotov. Ostavi ga covjek u dogs trust misleci da ce se vratiti socijalizovan a gledaj sta on radi. Uz sve to nasao se pametan i uletio na teren proslu tekmu Sarajeva i Slobode. Ja znam da mu nije lako jer navija za jedan klub, a prati drugi, teska je to muka rodjaci, oprostite mu zaista.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:34Izvinite svi sa foruma, ovo je moja greška. Zanemario sam ga malo pa se pustio s lanca. Samo da skupim vremena i dresiranje opet počinje, prošli put je djelovalo, a nema razloga da tako ne bude i ovaj put.Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:14Sta kae, pokrali Igmana hahahhaha
Vi ste nase kujice.
Vidim da me malo i kopiraš, ušao ti u glavu, šta ćeš, bolest ko i svaka druga.
A u pm to nisam upratio. Moram što prije naći vremena. Bolest baš uzela zamaha... Baš se oteo kontroli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:44Raspravljate sa likom koji je napisao da će Ćorić u Dinamu završiti.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jel se sta promijenilo u Veleza ili omladinci ipak igraju?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:11Švrakindolac, kad se već bavimo pravopisomsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 08:06Aaaaaa
Ne zna on to
On je Pitar s Kobilje Glave
Za njega je mjera okulist da napiše
Al on ne zna ni značenje te riječi![]()
Piše se ja bih.
Ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi. Potencijal se gradi od aorista pomoćnog glagola biti i radnog glagolskog pridjeva: ja bih bio, ti bi bio, on bi bio, mi bismo bili, vi biste bili, oni bi bili.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TurkishAirlines
Da li ti je Opcina NS dala saglasnost da mozes pisati na ovom forumu?Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:26Je li privatni klub Sarajevo dobio besplatno stadion na koristenje dok odrzavanje ide na budzet? Da li je privatni klub Sarajevo dobio budzetsku pomoc od vlasti kantona i opcine jednako kao Zeljeznicar?
STOP LICEMJERSTVU I TROSENJU BUDZETSKOG NOVCA NA PRIVATNE FIRME.
Razlika izmedju privatnih firmi iz RS koje ne priznaju drzavu a svoj kapital zasnivaju na budzetskom novcu iz drzavne kase je nikakva sa vasim klubom. Nadji nesto trece za sta se mozes uhvatiti u raspravi jer ovdje si na tankom ledu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.