GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:44
Raspravljate sa likom koji je napisao da će Ćorić u Dinamu završiti.
Ovaj cita temu Zeljeznicara i onda meni onaj gore kaze ja se hvatam na provokacije hhahahahha kakve dalebu.
Da, Denis Coric ako nastavi raditi posao kako ga radi, kroz 2, 3 godine moze zavrsiti u Dinamu.
Prica je sta bi bilo kad bi bilo ali ds je covjek donio pozotivnu promjenu gdje god.je dosao, da je napravio sistem gdje god da.je radio. Da prati moderne fudbalske trendove i forsira atraktivnu i brzu igru. Niko mu to je moze osporiti i uz dobre rezultate kroz par godina siguran sam da moze doci do Dinama. Mlad.je a.Dinamo to trazi. Ti meni daj argument zasto to ne bi bilo.moguce.
A ovaj zzuti, ne kopiram.ja tebe nego sam te kerom nazvao prvi put kad sam vidio koliko lajes protiv nas. A.upratio sam da te i druti tako zovu sto znaci da nisam pojedinacan slucaj nego da si ti ker ocigledno. Ako sve sagledamo mozemo sumirati da ti kopiras druge ljude jer ispasti duhovit ne znas iako se bas trudis. Ja nisam vidio tvoj nijedan relevantan post ovdje a busas se u prsa da se ti s nekim.ne mizes raspravljati.