English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Re: English Premier League
I ove sudije ser.uckaju pravo sa ovim kasnim ofsajdima. Mogao je idiot cekati do sutra da digne zastavicu na Jacksonu.
Engleskim sudijama treba pola sata da skontaju da je offsajd. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa otkud ovom odjednom "Savinho" na dresu 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Ko je taj? Ozbiljno pitam.
- JayCatwright
- Kontakt:
Barca im uvalila nekog prevaranta ali meni je ovaj lik smijesan godinama sa daj X igraca ako boga znas.Mogli je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:12Ko je taj? Ozbiljno pitam.
- wadethegreat
- Kontakt:
Zajebavam se klocu jer je Jackson toliko los.JayCatwright je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:14Barca im uvalila nekog prevaranta ali meni je ovaj lik smijesan godinama sa daj X igraca ako boga znas.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sad ce Datro Fofana samo navijajwadethegreat je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:15Zajebavam se klocu jer je Jackson toliko los.JayCatwright je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:14Barca im uvalila nekog prevaranta ali meni je ovaj lik smijesan godinama sa daj X igraca ako boga znas.
Sad će ti neki reći da se to tako poklopiloJayCatwright je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:55Ma čim Enzo igra znaš da Chelsea nema šanse za dobar rezultat. Jedino su i igrali dobro kad je bio povrijeđen
Jackson je neinteligentan covjek, a tu nema pomoci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pravo pitanje je ko je gori Enzo ili Mainoo. Obojica svaki put kad ne igraju pojacaju svoju ekipu.Finn je napisao/la: ↑18 avg 2024, 18:18Sad će ti neki reći da se to tako poklopiloJayCatwright je napisao/la: ↑18 avg 2024, 17:55Ma čim Enzo igra znaš da Chelsea nema šanse za dobar rezultat. Jedino su i igrali dobro kad je bio povrijeđen![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Bez zezancije Gallagher je klasa za svakog veznjaka Chelsea
Poketinjo vrati se...sudija im pušta akciju ,njih boli qurac..vratiše loptu haman golmanu..i oni prodaju Galaghera..čovjek je tata mata za sve i jednog trenutnog veznjaka
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 18 avg 2024, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Jest tajkunska liga obesmislila fudbal.
Igrači izgledaju nezainteresirano i ništa ne nude osim trčanja. Publika pozorišna, sudije uz svu tehnologiju svijeta odluke donose po 5 minuta. E ne znam ni šta je funkcija kapitena na terenu, pa je svejedno jel kapiten Enzo Fernandez ili Fofana...
Igrači izgledaju nezainteresirano i ništa ne nude osim trčanja. Publika pozorišna, sudije uz svu tehnologiju svijeta odluke donose po 5 minuta. E ne znam ni šta je funkcija kapitena na terenu, pa je svejedno jel kapiten Enzo Fernandez ili Fofana...
Ovaj Mareska je bas lud u glavu ako misli sa ovim balvanima da igra slično kao Pep ili Arteta da se iznosi lopta od gola Chelsea osim Enza i Palmera nema tehnički vrhunskog igraca
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Kad chesea sad okrene na 2 - 1, pisat ce se hvalospjevi...
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Treba mi 4-5 utakmica Chelsea odgledanih da pohvatam igrace koji igraju ...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.