Nije bas za ovu temu ali moram objaviti. Teren u Podgorici

wow, svaka čast
Dobro. A sta je sa vama u Sarajevu?napapijri1987 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:32Ma siroki brijeg je jedna strasna sportska sredina i ljudima dole treba cestitati za sve sto su uradili u sportu. Dobar stadion,dobra dvorana,mislim da imaju i onaj trening kamp, jednostavno primjer kako jedna sredina treba da funkcionise u sportskom smislu. Znam da cete sada poceti sa: "ali hrvati","ali hdz"...Niko nije kriv tuzlacima sto se politika sprda s cijelim gradom i kantonom pa nemaju ni stadiona ni dvorane uslovne a i vec godinama su nebitan faktor u fudbalu i kosarci. Ili zenicanima koji su izabrali covjeka za gradonacelnika kojemu je bitnije da asfaltira put Nemila Donja - Zabrzdje Donje ( karirikiram,i smatram da je bitno da se asfaltiraju svi putevi ali to treba da prestane da bude vijest,i da ne iskljucuje ulaganje u sport i Grad Zenicu),nego da pomogne razvoju sporta. Takodje nebitno u fudbalu i kosarci godinama.
Sta je sa Biscanima? Oni nemaju uopste stadiona ili dvorane,ono je sve nivo Njemacke 8. lige.
Zasto se u svakom ovom gradu ne rodi po jedan Mepas koji cu uloziti ogroman novac u sport kao sto je isti uradio u Sirokom? A mogucnosti postoje,npr Bingo Arena u Tz i Bingo glavni sponzor Fk Slobode,jos je lakse uraditi jer imas vise firmi koje zaradjuju milione. Ili Hifa u Zenici?
Treba postovati ono sto drugi mogu uraditi a mi ne mozemo jer necemo,ne zelimo,sujetni smo itd itd.
Sarajevo nije na nivou na kojem bi trebalo biti s obzirom na standard, broj stanovnika i sl. Međutim, Tuzla je fakat užas.sekin je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:45Dobro. A sta je sa vama u Sarajevu?napapijri1987 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:32Ma siroki brijeg je jedna strasna sportska sredina i ljudima dole treba cestitati za sve sto su uradili u sportu. Dobar stadion,dobra dvorana,mislim da imaju i onaj trening kamp, jednostavno primjer kako jedna sredina treba da funkcionise u sportskom smislu. Znam da cete sada poceti sa: "ali hrvati","ali hdz"...Niko nije kriv tuzlacima sto se politika sprda s cijelim gradom i kantonom pa nemaju ni stadiona ni dvorane uslovne a i vec godinama su nebitan faktor u fudbalu i kosarci. Ili zenicanima koji su izabrali covjeka za gradonacelnika kojemu je bitnije da asfaltira put Nemila Donja - Zabrzdje Donje ( karirikiram,i smatram da je bitno da se asfaltiraju svi putevi ali to treba da prestane da bude vijest,i da ne iskljucuje ulaganje u sport i Grad Zenicu),nego da pomogne razvoju sporta. Takodje nebitno u fudbalu i kosarci godinama.
Sta je sa Biscanima? Oni nemaju uopste stadiona ili dvorane,ono je sve nivo Njemacke 8. lige.
Zasto se u svakom ovom gradu ne rodi po jedan Mepas koji cu uloziti ogroman novac u sport kao sto je isti uradio u Sirokom? A mogucnosti postoje,npr Bingo Arena u Tz i Bingo glavni sponzor Fk Slobode,jos je lakse uraditi jer imas vise firmi koje zaradjuju milione. Ili Hifa u Zenici?
Treba postovati ono sto drugi mogu uraditi a mi ne mozemo jer necemo,ne zelimo,sujetni smo itd itd.
Vidio na prenosu neki dan, počeli su betonski radovi, valjda bude gotovo do kraja godine (makar betonska kontura)badblueboylivno je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:56https://hercegovina.in/foto-hsk-zrinjsk ... e-tribine/
Potvrđeno (konačno) da se na Bijelom brijegu radi po prije prikazanom projektu.
Naučili se Grci raditi tj. ispekli zanat na drugim bh terenima.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:47Jesam li ja nešto se preračunao,ali čini mi se da se najbrže završiše radovi na Mokrom Docu.