NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dugo godina nisam gledao losije ekipe od ove trenutno nase.
Prvo Gradini svaka cast jer da su htjeli zabili bi jos par komada.
Odbrane nemamo, ljudi su nas proigravali kako god su htjeli. Igraci daleko od protivnika, svaki pas ljudi imaju vremena da rade sa loptom sta hoce.
Golman greska amaterska.
Veze nemamo i ne postoji. Tri tacna dodavanja nismo mogli napraviti. Bocne igrace takodjer.
Jedini napadac da je ganjao, lijep gol takodjer, mozda bi i vise pokazao da je imao prilike.
KATASTROFA. VOLIO BIH CUTI STA TRENER KAZE NA OVO I NJEGOVO VIDJENJE OVE IGRE
Nezainteresovanost, bezvoljno, bez ideje. Ja nisam vidio ni jednu dobru stvar danas i bojim se da ce biti grcevita borba za opstanak. U nas je uvijek price kasnimo, prvo kolo, ne znam kako sve ostale ekipe u prvom kolu odigraju. Jbt Gradina je nas rasula
I ovdje ako 2 igraca poprave stanje ja cu prvi priznati na forumu da sam pogrijesio u svemu sta sam pisao
Odbrane nemamo, ljudi su nas proigravali kako god su htjeli. Igraci daleko od protivnika, svaki pas ljudi imaju vremena da rade sa loptom sta hoce.
Golman greska amaterska.
Veze nemamo i ne postoji. Tri tacna dodavanja nismo mogli napraviti. Bocne igrace takodjer.
Jedini napadac da je ganjao, lijep gol takodjer, mozda bi i vise pokazao da je imao prilike.
Nezainteresovanost, bezvoljno, bez ideje. Ja nisam vidio ni jednu dobru stvar danas i bojim se da ce biti grcevita borba za opstanak. U nas je uvijek price kasnimo, prvo kolo, ne znam kako sve ostale ekipe u prvom kolu odigraju. Jbt Gradina je nas rasula
I ovdje ako 2 igraca poprave stanje ja cu prvi priznati na forumu da sam pogrijesio u svemu sta sam pisao
Ne treba letiti pred rudu sa zakljuckom, nece biti toliko lose vidjet cete
Hadzi i Nuhanovic ne smiju igrati u isto vrijeme, to su dva igraca manje u odbrani. A korak im je skup ko da su iz Madrida dosli
Hadzi i Nuhanovic ne smiju igrati u isto vrijeme, to su dva igraca manje u odbrani. A korak im je skup ko da su iz Madrida dosli
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Potpisujem sve, al ja mislim da i sa ili bez grčeva ispadamonebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:06Dugo godina nisam gledao losije ekipe od ove trenutno nase.
Golman greska amaterska.

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Da ne bude da dosipam sol na ranu, ali stvarno ako vi mislite da su Hadzikadunic i Nuhanovic pojacanja, onda bi bas mogli voditi grcevitu borbu za opstanak. Hadzija ce do 5.kola max. fasovati povredu i to je to sto se njega tice, dok ovaj drugi sto ti kazes moras ga moliti da potrči, isti je kod nas bio u Tesnju.
Ma kakvi, znamo mi vec kakvi su to igraci. Ja bih bio najsretniji da nijedan ne igraHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:23Da ne bude da dosipam sol na ranu, ali stvarno ako vi mislite da su Hadzikadunic i Nuhanovic pojacanja, onda bi bas mogli voditi grcevitu borbu za opstanak. Hadzija ce do 5.kola max. fasovati povredu i to je to sto se njega tice, dok ovaj drugi sto ti kazes moras ga moliti da potrči, isti je kod nas bio u Tesnju.
Ima mali Husovic i bilo ko umjesto Alena.
Kad se promjene 3-4 igraca druga ce prica biti, pogotovo odbrana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma brate trenutno je katastrofa. Daj Boze da to bude bolje ali kao sto sam rekao, ovaj trener mi ne djeluje da to moze. Ovdje fali Zaric kojem nisu dali yebene 3000 maraka. Praznina je u vezi za nepovjerovati. Ne znam otkud vam optimizam
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nazalost, imate nekih problema koji vam se ponavljaju i vuku iz sezone u sezonu, i na to sve, belaji s tim igracima. Pa jbmu miša, i mala djeca znaju za tih recimo 10ak igraca (nazovimo ih kriticnim), i mi ih sebi dovedemo, jos jedan dodatni teret na leđa.harden je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:27Ma kakvi, znamo mi vec kakvi su to igraci. Ja bih bio najsretniji da nijedan ne igraHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:23Da ne bude da dosipam sol na ranu, ali stvarno ako vi mislite da su Hadzikadunic i Nuhanovic pojacanja, onda bi bas mogli voditi grcevitu borbu za opstanak. Hadzija ce do 5.kola max. fasovati povredu i to je to sto se njega tice, dok ovaj drugi sto ti kazes moras ga moliti da potrči, isti je kod nas bio u Tesnju.
Ima mali Husovic i bilo ko umjesto Alena.
Kad se promjene 3-4 igraca druga ce prica biti, pogotovo odbrana.
Ja vjerujem da moze bolje, pred nama je i vidjet cemo ko je bio u pravu.nebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:33Ma brate trenutno je katastrofa. Daj Boze da to bude bolje ali kao sto sam rekao, ovaj trener mi ne djeluje da to moze. Ovdje fali Zaric kojem nisu dali yebene 3000 maraka. Praznina je u vezi za nepovjerovati. Ne znam otkud vam optimizam
Jusic i Zaric fale naravno. Zaru zvati na polusezoni odmah da se vrati, vratio bi se sigurno jer mu je zena tu a i voli biti ovdje.
Nemojte klonuti, Gradina ima najboljeg trenera u ligi i talentovanu ekipu, mali Numanovic je opasan igrac.
Gradina za razliku od Jedinstva trci a i ima neki plan igre. Jedinstvo godinama nema dobrog veznog igraca, svake godine kako god postave igru u sredini je velika rupa.
Drkas loptu u sredini i primis 3 ista gola, lijevi bek ulazi u sredinu da izbija loptu, ispada a stoperi ne pokrivaju i primis golove bezveze. Daj boze da ti igraci sto nisu registrovani odskacu od ovih sto su krpili te pozicije danas, iako mislim da ce ova ekipa i sa njima biti jedno veliko nista.
Hadzija i prosli put nespreman skroz bio, Nuhanovic prvi put kad je dosao je bio jedan od boljih igraca.
Drkas loptu u sredini i primis 3 ista gola, lijevi bek ulazi u sredinu da izbija loptu, ispada a stoperi ne pokrivaju i primis golove bezveze. Daj boze da ti igraci sto nisu registrovani odskacu od ovih sto su krpili te pozicije danas, iako mislim da ce ova ekipa i sa njima biti jedno veliko nista.
Hadzija i prosli put nespreman skroz bio, Nuhanovic prvi put kad je dosao je bio jedan od boljih igraca.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja lošije ekipe odavno vidio nisam,ono što sam danas vidio možda smo i glavni kandidati za ispadanje.Jedini koji nešto zna i koji je pokazao je Mariagga ostalo odron.Od svih odrona po meni se uspio izdvojiti igrac sa brojem 14 na desnom beku,majko moja otkud njega izvukose.
Jedino pozitivno je posjeta odavno više ljudi nije bilo na tribinama čak i više nego protiv Zrinjskog.
Jedino pozitivno je posjeta odavno više ljudi nije bilo na tribinama čak i više nego protiv Zrinjskog.
-
- Kontakt:
Pa svaki put kad se narod ponada necem dobrom, oni sve syebu, tako je unazad 10 godina. Vidjeces sljedecu domacu koliko ce biti naroda.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:24Ja lošije ekipe odavno vidio nisam,ono što sam danas vidio možda smo i glavni kandidati za ispadanje.Jedini koji nešto zna i koji je pokazao je Mariagga ostalo odron.Od svih odrona po meni se uspio izdvojiti igrac sa brojem 14 na desnom beku,majko moja otkud njega izvukose.
Zalosno
-
- Kontakt:
Meni nije jasno par stvari.
Prvo kako to da ti se desi sa Ogbokeom da ne znas da ne moze igrati, a zagrijavas ga i ubacujes momka koji vjerovatno nije ocekivao da igra (Haruna Husica) i s tim ga presjeces preko nogu. Vidjelo se da je cijelo tekmu bio katastrofa.
Drugo nas je kostala ona igra sto je trener rekao "za gol vise". Digao je sredinu pred njihov sesnesterac, nabio gustinu i nije ni moglo biti kreacije. Stoperi nam spori, a 70% utakmice bili na pola terena.
Meni se Nuhanovic dopao, nisam siguran je li on prebacio njihovu odbranu i asistirao Mariaggi za gol. Cini mi se kao ok igrac.
Ljudi su bili bolji, cekali svoje sanse i iz kontre nas rasuli.
Prvo kako to da ti se desi sa Ogbokeom da ne znas da ne moze igrati, a zagrijavas ga i ubacujes momka koji vjerovatno nije ocekivao da igra (Haruna Husica) i s tim ga presjeces preko nogu. Vidjelo se da je cijelo tekmu bio katastrofa.
Drugo nas je kostala ona igra sto je trener rekao "za gol vise". Digao je sredinu pred njihov sesnesterac, nabio gustinu i nije ni moglo biti kreacije. Stoperi nam spori, a 70% utakmice bili na pola terena.
Meni se Nuhanovic dopao, nisam siguran je li on prebacio njihovu odbranu i asistirao Mariaggi za gol. Cini mi se kao ok igrac.
Ljudi su bili bolji, cekali svoje sanse i iz kontre nas rasuli.
- prisonbreak
- Kontakt:
Bujrum u Zenicu. Subota u 20:00.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Hvala brate na pozivu, vjerujem da ce decki ici, ja 99% mislim da necu moci nazalost ali nadam se dobroj utakmici i jos boljem navijanju
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sta ti ja govorim ovdje vec 2 mjeseca?nebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:06Dugo godina nisam gledao losije ekipe od ove trenutno nase.
Golman greska amaterska.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Mene ovo nista ne cudi, nemojte pricati gluposti nece biti bolje na osnovu cega, mjesecima vam trubim da cemo se grcevito tuci za opstnak al i mene je ovo iznenadilo, razbila nas je jedna od losijih ekipa kuci ne znam sta sve necu procitati.
Prosle godine smo bili losi, a ona ekipa je za 2 koplja bolja, ne treba Zara jelde narkoman, klosar… Ovaj mali Halilovic nema roditelje pa mu ne bi nista psovao, al evo nudim se javno ako ima kontakta ja cu mu dati hiljadu do polusezonu od sebe samo da ne igra za Jedinstvo, daleko najgori igrac Prve lige sigurno.
Ocajni smo Mariagi treba dati papire da ide na polusezoni , lose sam vidio na snimku mislim da je lobovao golmana punom, to samo majstori mogu.
Prosle godine smo bili losi, a ona ekipa je za 2 koplja bolja, ne treba Zara jelde narkoman, klosar… Ovaj mali Halilovic nema roditelje pa mu ne bi nista psovao, al evo nudim se javno ako ima kontakta ja cu mu dati hiljadu do polusezonu od sebe samo da ne igra za Jedinstvo, daleko najgori igrac Prve lige sigurno.
Ocajni smo Mariagi treba dati papire da ide na polusezoni , lose sam vidio na snimku mislim da je lobovao golmana punom, to samo majstori mogu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Da li iko zna kako ide to sa registracija ma? Svake sezone ista priča mi imamo uvijek par igrača koji propuste prvih par kola jer ne uspiju biti registrovani,ne razumijem oko čega je problem.
Još jedna stvar koja nema veze sa utakmicom i što mi je u jednu ruku i zgadilo što sam došao na utakmicu.Kapije stadiona otvorili tek u 16:30 i to iz razloga jer Z.T. nije uspio na vrijeme pripremit piće za prodaju.Kamion bio parkiran ispred raja čeka da udje oni iznose piće za prodaju i nikome ne daju da udje.Kad su ljudi već počeli psovat onda su na brzinu to pripremili i pustali da se udje.Ovo sam prvi put vidio u zivotu da su pustili pola sata prije utakmice ljude na stadion.
Druga stvar.Gledam danas onaj naš stadion i mi sanjamo o nekoj PL.Ne zna se gdje je gore na stadionu ili ispred stadiona jednom riječju ruglo.Nama treba najveći cilj da bude da namaknemo par miliona da se stadion renovira jer ono je stvarno sramota na šta ono sve liči.
Još jedna stvar koja nema veze sa utakmicom i što mi je u jednu ruku i zgadilo što sam došao na utakmicu.Kapije stadiona otvorili tek u 16:30 i to iz razloga jer Z.T. nije uspio na vrijeme pripremit piće za prodaju.Kamion bio parkiran ispred raja čeka da udje oni iznose piće za prodaju i nikome ne daju da udje.Kad su ljudi već počeli psovat onda su na brzinu to pripremili i pustali da se udje.Ovo sam prvi put vidio u zivotu da su pustili pola sata prije utakmice ljude na stadion.
Druga stvar.Gledam danas onaj naš stadion i mi sanjamo o nekoj PL.Ne zna se gdje je gore na stadionu ili ispred stadiona jednom riječju ruglo.Nama treba najveći cilj da bude da namaknemo par miliona da se stadion renovira jer ono je stvarno sramota na šta ono sve liči.
Victoru je problem viza jer je istekla, bas momak nema srece, drugi dio prosle polusezone nije bio registrovan a sad viza istekla.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Sve u svemu jedna velika nula i ja mislim da ovdje nece biti bolje nikad. Jednostavno nema se para za te stvari, nema se ugleda, nema se veza.
Treba jedan veliki reset uraditi
U pravu je Nebeskasila96 vezano za stadion. Ruglo je sve. Jedins svijetla tacka je SN.
Daj Boze pa da se popravi igra sa tim igracima koji fale, ali nije tu ni jedan Kroos pa da ce napraviti neku razliku.
Uprava se i nije oglasavala jer vide sigurno da ce biti teska borba.
Pokusacu da ne budem toliko negativan ali ovo danas me bas razocaralo da ekipa ne zna spojiti dva pasa, a treniras svaki dan, nevjerovatno.
Od pocetka sumnjam u trenera, da nema dovoljno znanja za ovu ligu, jer ovdje treba izvuci maksimum iz svakog igraca.
Cekacemo par kola pa ds vidimo na cemu smo. Kod kuce jos jedan kiks i borba za opstanak do zadnjeg kola.
Treba jedan veliki reset uraditi
U pravu je Nebeskasila96 vezano za stadion. Ruglo je sve. Jedins svijetla tacka je SN.
Daj Boze pa da se popravi igra sa tim igracima koji fale, ali nije tu ni jedan Kroos pa da ce napraviti neku razliku.
Uprava se i nije oglasavala jer vide sigurno da ce biti teska borba.
Pokusacu da ne budem toliko negativan ali ovo danas me bas razocaralo da ekipa ne zna spojiti dva pasa, a treniras svaki dan, nevjerovatno.
Od pocetka sumnjam u trenera, da nema dovoljno znanja za ovu ligu, jer ovdje treba izvuci maksimum iz svakog igraca.
Cekacemo par kola pa ds vidimo na cemu smo. Kod kuce jos jedan kiks i borba za opstanak do zadnjeg kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.