Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je za niksicev glas za promjenu izbornog zakona
Nigdje vezene pvo sto su promjenili poziciju kamere,o o je totalna fula..Pa puno bolja je slika kad se vidi suprotna tribina.Recimo nikad mi nece biti jasno zasto se na Tusnju snima sa glavne tribine a ne sa nekog postolja sa suprotne strane.Kako bi bilo da se na Grbavici snima sa istoka,totalna fula...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakvi navijaci takva i uprava. Mitomani i lazoviRigoletto je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:17Nije mi jasno zašto su pijaĆari izvodili ovu indijanštinu sa zahtjevom za odgodu. Znam da imaju urođenu potrebu za patetikom al ovo je i za njih previše.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:19haaaahahaahah kakvi mitomani i falsifikatori viroze..izadje im prva postava maltene
- hordasDoboj
- Kontakt:
Radnik ih oducio od fudbala, vile ih pronosale i eto dobili onaj penal.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:15hordasDoboj je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:13Siroki ima najbolju ekipu u zadnjih 5 sezona a u sve tri utakmice do sada su bili gori protivnik.
Fakat igraju katastrofalno , cak Igman opasniji
Velez treba ostaviti Merzica, i na Kosevu je bio sasvim solidan a ovako ce opet dobiti macka u vreci a valja pljunuti pare. Nadam se da ce se rijesiti celavog seljaka sa laznom diplomom iz Cazina, to bi im bilo najvece pojacanje

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Bravo rodjeni haha jao svak svakoga dobije , zanimljivo.... 

04.10.2009 !
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Uzasan vikend
Boze sacuvaj. 

Velez zasluzeno.
Odlazak trenera uprkos manjka igraca o poluspremnog tima bio je dovoljan za pobjedu.
Odlazak trenera uprkos manjka igraca o poluspremnog tima bio je dovoljan za pobjedu.
Cestitke velezu , zasluzeno .
Druze moj, kao navijac zelje navijacu zelje, ja sam ti malo vise i duze u ovoj bljuvotini zvanoj bosanski fudbal. Ako mislis da je nasa liga postena, da nema stimanja rezultata, pa i dogovora medju klubovima, onda se zestoko varas i zivis u iluziji. Ne kazem da nema utakmica gdje se ne igra normalno pa ko pobjedi, al kakve se pare sve vrte za stimanje nekog meca, to pojedini mogi samo sanjati.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:22qaa18 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:18Ma sve su to dugovi od ranije, zeljo im je nesto bio duzan, dao im bodove, danas siroki vraca velezu, i idemo dalje. Samo valja pohvatat sve kad ce ko kome vratit.KimJongEsmer je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:07Ova sezona će biti definitivno izjednačena i zanimljiva. Široki dobije Želju na Grbavici, onda Željo pobjedi Veleža u Vrapčićima a sad Velež na pragu pobjede u Lištici
E cuj mongolca![]()
![]()
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ovo su najsladje pobjede kad te protivnik dodatno motivira.
Papa Listica.
Papa Listica.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ovo je cista sreca, ili narodski receno - PROSRALO IH !
Hajdeeeee Slobodooooooooo po booooooood !
Hajdeeeee Slobodooooooooo po booooooood !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nisam brate nego malo tebe " ismijavam " 'ebala te kladionica i ponuda i kvota.qaa18 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:21Ako si ih skuzio, svaka cast.Devedesetka je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:06aAAaaaaa jeeeeebiii premier predobra kvota aaaa bolest ih poharalaaa dignuta lova AAAAaaaa
Okani se tog zla.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Pokradose listicu
Da ima stimanja ima ito kakvog . Ali ovo nije sigurno. Siroki je protiv zelje a pogotovo u biljeni imo srece pa se sve vrati. Ocigledno ne tako dobra ekipa kao sto neki pricaju. Nece oni evropu vidjeti ni ove g.
Kako ih lagano dobise
bravo
Objektivno Široki ima više bodova nego sto je zasluzio,Radnik ih je trebao dobiti,a Zeljeznicar bar bod uzeti ,danas bezopasni skroz,loše izgledaju na otvaranju.

Objektivno Široki ima više bodova nego sto je zasluzio,Radnik ih je trebao dobiti,a Zeljeznicar bar bod uzeti ,danas bezopasni skroz,loše izgledaju na otvaranju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne igram ja to smece, al upalo mi je u oci kad sam vidio ove pojacane ponude. Navlakusa zesca bila ocito.Devedesetka je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:43Nisam brate nego malo tebe " ismijavam " 'ebala te kladionica i ponuda i kvota.qaa18 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:21Ako si ih skuzio, svaka cast.Devedesetka je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:06
aAAaaaaa jeeeeebiii premier predobra kvota aaaa bolest ih poharalaaa dignuta lova AAAAaaaa
Okani se tog zla.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Dajte shizopitarima i pomahnitalim skretničarima šećera i vode.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Sad ce slobodanka ogaditi fudbal bajinim lucanima
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 7 gostiju.