Iskreno nisam ni vidio, a to što ti postaviš sliku ne mora striktno značiti da si na stadionu. Nek bude da jesi, ali ostavi onda malo telefon i uživaj u fudbalskoj predstavi, kakva god da je. Dosta što većinu stanovnika BL Borac uopšte ne zanima nego i vi, koji dolazite na stadion, tokom utakmice ste na telefonima.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:28Poslao sam sliku malopre sa stadiona, kisa pada za info vas duševrižnika a do pred tekmu je bio prolom oblaka....smarate ponavljam !Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:25Jel to nisi na stadionu pa imaš vremena piskarati po forumu? Ne znam igraju li Partizan ili Zvezda, kontam možda njih gledaš pa nisi na stadionu.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:23Od 700 pa 1100 do 1500 na lraju cete mozda doci do prave cifre, a laprdate i ne prestajete :)smarate ko proljev svi skupa !
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Otiđi na stadion, pogledaj tekmu svog kluba, pozovi prijatelje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa nema se ovdje sta popraviti.. imas dvije kamere za offside i ovo ti je sto ti je! Maksimum!
Max Allegri
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ova sloboda je gora i od tzv veleza
Lopov Vico, krade Borac.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ako smijem primjetiti, simpatizeri sarajevskih klubova na forumu imaju fetiš na posjete.
A ako ne naprežu moždane vijuge (upitne kvalitete) zbog posjete, tu su cijene na transfermarktu kao neiscrpna tema i supervažna stvar.
A ako ne naprežu moždane vijuge (upitne kvalitete) zbog posjete, tu su cijene na transfermarktu kao neiscrpna tema i supervažna stvar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sloboda smijurija od ekipe, mozda i najlosiji tim koji je igrao PL posljedniih 20 godina. Gomila amatera na jednom mjestu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Jos jedno prekucavanje igrice u nizu od strane navijacke grupe koja je vec odavno ispred svih drugih u Bosni i Hercegovini u apsolutno svakom segmentu.

Utakmica protiv neatraktivnog protivnika, termin u kojem bi vecina drugih ljudi prije odabrala da ode u neki provod za SFF, dugo godina bez osvojenog bilo kojeg trofeja, u prethodnoj sezoni se grcevito borilo za opstanak... itd itd. Izgovora je moglo biti jos, ali sve to pada u vodu jer veliki Željezničar igra taj dan, a Manijaci pripremaju spektakl.
Koreografija preko citavog stadiona, 10.000+ ljudi, atmosfera kao da se igra Evropa, a ne protiv Igmana.
ŽELJO, VOLE TE MANIJACI
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- bagniadiluca
- Kontakt:
Teška srca ali slažem se sa tobom od a do ž....usput ne samo u fudbalu, nego inače pate od te neke veličine, kao da žive u Parizu a ne u Smogojevu...
LETS GO FIGHTER
Nisam znao da cu ovo ikada reci ali Borac je ostecen. Ruse sebi reputaciju lopova zbog centimetarskog ofsajda kojeg vjerovatno nije ni bilo.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Ma to štrumfovi furaju jer nemaju šta drugo posjeta,članske,prskalice,dimne itd al se izgleda i ovi naši bilmezi počeli na to paliti.
- MocMahale444
E duša draga.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:04Teška srca ali slažem se sa tobom od a do ž....usput ne samo u fudbalu, nego inače pate od te neke veličine, kao da žive u Parizu a ne u Smogojevu...
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- BatistutA19
- Kontakt:
Reko sam ja kad je Sloboda navalila da udje a kad udje ide samar realnosti ,eto vam uzivajte u WWIN LIGI BIH.Ali jok mi ljubomorni zelimo lose Slobodi ,vi ste velika Sloboda i jos ak bude istina da vam reprogram upitan zbog novog poreskog duga 135 k zaebano bgm.
Navijaci najsmjesniji samo pisu treba ovo treba ono a qurcem da mrdnu oni kontaju doci ce im neko sa parama .Vi ako budete pasivni tako ,vama ide sudbina gora od Čelika i ugasit ce vas i osnovat ce novi klub a vi ce te samo klimat glavama ko sto klimate vas 90 % i mastate o nekom investitoru.Sve sto trazite trebat dignit guzice i na proteste i trazit sto zelite ko Robija sto je radila i sto se pati godinama sama bez ikakve pomoci grada ili politike ali ide bar napred korak po korak.
Majkemi vas ce ugasit i napravit ce novi klub i Fukare im ugasili sad su Salt City Boys

War sve u svemu odlican nista nije bolji war ostalih liga osim onih gdje ima poluautomatsko ofsajd i gol linija ..I u Srbiji i Hrvatskoj i mnogim drzavama je ovaj war sa 4 situacije aktiviranja.
Navijaci najsmjesniji samo pisu treba ovo treba ono a qurcem da mrdnu oni kontaju doci ce im neko sa parama .Vi ako budete pasivni tako ,vama ide sudbina gora od Čelika i ugasit ce vas i osnovat ce novi klub a vi ce te samo klimat glavama ko sto klimate vas 90 % i mastate o nekom investitoru.Sve sto trazite trebat dignit guzice i na proteste i trazit sto zelite ko Robija sto je radila i sto se pati godinama sama bez ikakve pomoci grada ili politike ali ide bar napred korak po korak.
Majkemi vas ce ugasit i napravit ce novi klub i Fukare im ugasili sad su Salt City Boys
War sve u svemu odlican nista nije bolji war ostalih liga osim onih gdje ima poluautomatsko ofsajd i gol linija ..I u Srbiji i Hrvatskoj i mnogim drzavama je ovaj war sa 4 situacije aktiviranja.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 18 avg 2024, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nidje veze, ispali iz lige, vratili se i sklopili ekipu goru i od one sto je ispala vec iz lige...svasta.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:59Sloboda smijurija od ekipe, mozda i najlosiji tim koji je igrao PL posljedniih 20 godina. Gomila amatera na jednom mjestu.
Da, evo došao je korisnik stendardo, vjerovatno napisao da su najbolja grupa u našoj galaksiji, a i šire, i postavio video koji niko ne gleda. Sve je po pravilima.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:04Ma to štrumfovi furaju jer nemaju šta drugo posjeta,članske,prskalice,dimne itd al se izgleda i ovi naši bilmezi počeli na to paliti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Najbolji su prestati necemo nikada, opusteno.
Broj ljudi u kopu i izgled koreografije govori malo drugačije u odnosu na tvoj prvi pasus, ali okej, subjektivno mišljenje.stendardo je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:01
Jos jedno prekucavanje igrice u nizu od strane navijacke grupe koja je vec odavno ispred svih drugih u Bosni i Hercegovini u apsolutno svakom segmentu.![]()
Utakmica protiv neatraktivnog protivnika, termin u kojem bi vecina drugih ljudi prije odabrala da ode u neki provod za SFF, dugo godina bez osvojenog bilo kojeg trofeja, u prethodnoj sezoni se grcevito borilo za opstanak... itd itd. Izgovora je moglo biti jos, ali sve to pada u vodu jer veliki Željezničar igra taj dan, a Manijaci pripremaju spektakl.
Koreografija preko citavog stadiona, 10.000+ ljudi, atmosfera kao da se igra Evropa, a ne protiv Igmana.
ŽELJO, VOLE TE MANIJACI
Taj neatraktivni protivnik vam je prošle sezone bio direktni konkurent, normalno je da protiv rivala imate veliki broj gledalaca na stadionu. Termin utakmice, subota 21:00. Može li idealnije? Pa ako vama termin može biti izgovor šta reći za nas koji ćemo od 3 domaće prije reprezentativne pauze 2 igrati radnim danom

I tako dalje i tako bliže... Razumijem ja da svako svog konja hvali, ali malo objektivnosti ne bi škodilo.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, kogmagie46, perodeformero, rishovski i 10 gostiju.