A zasto mislis da im je balorda glavni adut u varanju?TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:42Ovi bar sudije angazuju da varaju, al vama proljev glavni adut u varanju
Premijer liga BiH - aktuelno
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesu li uopste imali edukaciju za var sudije haha
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cudi me da nisu ovo priznali
Kakav je ovo VAR i pixeli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GoskGabela
- Kontakt:
Gdje su salt city boysi u Banjaluci?
Nije uprava platila put?
Nije uprava platila put?
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Hahahahahahahahahahaahahhahahahha plasirali se u play off Evropske lige prije 3 dana, danas na ligaskoj utakmici hiljadu ljudi doslo. Smjehurija od kluba, "navijaca" i grada.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ne znam zasto se ova Sloboda slomila da se vrati odma u premijer ligu, znaci nisu se ljudi sekunde pomjerili od one svoje izbij - nabij igre, kao da je 1998. jbt.
Sloboda bas losa. Svi se utopili u sivilo.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ova slika je dokaz kolko ce moc i var-om manipulisat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:46Cudi me da nisu ovo priznali![]()
![]()
Kakav je ovo VAR i pixeli![]()
Volim tebe, više od sebe
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Ovu raspali Slobodu je teško i za platu pratiti.GoskGabela je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:49Gdje su salt city boysi u Banjaluci?
Nije uprava platila put?
A sta tebe boli k***c koliko ljudi ima na stadionu? Bavi se svojim klubom i ne serendaj po forumu previse.
' &
Iskreno nisam ni vidio, a to što ti postaviš sliku ne mora striktno značiti da si na stadionu. Nek bude da jesi, ali ostavi onda malo telefon i uživaj u fudbalskoj predstavi, kakva god da je. Dosta što većinu stanovnika BL Borac uopšte ne zanima nego i vi, koji dolazite na stadion, tokom utakmice ste na telefonima.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:28Poslao sam sliku malopre sa stadiona, kisa pada za info vas duševrižnika a do pred tekmu je bio prolom oblaka....smarate ponavljam !Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:25Jel to nisi na stadionu pa imaš vremena piskarati po forumu? Ne znam igraju li Partizan ili Zvezda, kontam možda njih gledaš pa nisi na stadionu.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:23Od 700 pa 1100 do 1500 na lraju cete mozda doci do prave cifre, a laprdate i ne prestajete :)smarate ko proljev svi skupa !
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Otiđi na stadion, pogledaj tekmu svog kluba, pozovi prijatelje
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa nema se ovdje sta popraviti.. imas dvije kamere za offside i ovo ti je sto ti je! Maksimum!
Max Allegri
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ova sloboda je gora i od tzv veleza
Lopov Vico, krade Borac.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ako smijem primjetiti, simpatizeri sarajevskih klubova na forumu imaju fetiš na posjete.
A ako ne naprežu moždane vijuge (upitne kvalitete) zbog posjete, tu su cijene na transfermarktu kao neiscrpna tema i supervažna stvar.
A ako ne naprežu moždane vijuge (upitne kvalitete) zbog posjete, tu su cijene na transfermarktu kao neiscrpna tema i supervažna stvar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sloboda smijurija od ekipe, mozda i najlosiji tim koji je igrao PL posljedniih 20 godina. Gomila amatera na jednom mjestu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Jos jedno prekucavanje igrice u nizu od strane navijacke grupe koja je vec odavno ispred svih drugih u Bosni i Hercegovini u apsolutno svakom segmentu.
Utakmica protiv neatraktivnog protivnika, termin u kojem bi vecina drugih ljudi prije odabrala da ode u neki provod za SFF, dugo godina bez osvojenog bilo kojeg trofeja, u prethodnoj sezoni se grcevito borilo za opstanak... itd itd. Izgovora je moglo biti jos, ali sve to pada u vodu jer veliki Željezničar igra taj dan, a Manijaci pripremaju spektakl.
Koreografija preko citavog stadiona, 10.000+ ljudi, atmosfera kao da se igra Evropa, a ne protiv Igmana.
ŽELJO, VOLE TE MANIJACI
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Marokanci58, NazorUso i 22 gosta.