FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znaju sutnuti na gol, a kamoli akciju napraviti...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi smo ovo krivi, da je danas otislo 5000 Tuzlaka u Banja Luku druga bi prica bila.
Klasicno nase. Skinemo gace na Sickom. Smije li se napast kad? Razumijem da nismo kvalitetniji od Borca, razumijem da treba igrat defanzivno, ali ako vec oduzmes loptu i imas koliko toliko prostora pokusaj kreirati nesto, istrci, sutni. Nadam se da ce se probudit u drugom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Da mi bi zapamtit jednu smislenu akciju da odigraju .
Ja stvarno ne znam sta oni rade na treningu,pa nas 11 da stavis da igramo koji se nikada nismo sreli napravili bi jednu akciju, ovo sve izbi nabij i moli boga da zavrsi nula.
E jes ih neko skaùtiro svaka mu cast na tome.
Ja stvarno ne znam sta oni rade na treningu,pa nas 11 da stavis da igramo koji se nikada nismo sreli napravili bi jednu akciju, ovo sve izbi nabij i moli boga da zavrsi nula.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U sve tri utakmice primamo gol pred kraj poluvremena i onda u drugom nastavimo samo gore gdje primimo još koji.
Ako se ovo ovako nastavi, mi ćemo s obzirom na to da su iduće tri Željezničar, Široki i Velež imati okruglo 1 bod u prvih 6 kola.
Ako se ovo ovako nastavi, mi ćemo s obzirom na to da su iduće tri Željezničar, Široki i Velež imati okruglo 1 bod u prvih 6 kola.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Neko nam je optimisticanbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:00

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Dje nadje taj 1 bodbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:00U sve tri utakmice primamo gol pred kraj poluvremena i onda u drugom nastavimo samo gore gdje primimo još koji.
Volim tebe, više od sebe
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sam čovjek na petercu nam daje go glavom, ne moramo dva puta pogađati ko ga je trebao čuvati..veza katastrofa,do napada nismo ni došli..ispadanje u najavi, al dobro to smo znali..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Ovi ako osvoje bod u prvenstvu biće ravno osvajanju titule.
Tri dodavanja ne mogu povezati, grčevi ih hvataju u 40oj minuti, valjanje po terenu je znak nemoći, pretrči ga igrač on trči par koraka i samo stane, to znači da je kondiciona sprema 0.
Protiv Posušja su nas vile pronosale i sačuvale od debakla a večetas je Borac u stand by modu i dobićemo još jedan go taman toliko da se osiguraju, inače bi nas raskovali.
Tuga je ovo.
Jbo vas led da vas ebo TRČITE barem shupci nijedni!!
Tri dodavanja ne mogu povezati, grčevi ih hvataju u 40oj minuti, valjanje po terenu je znak nemoći, pretrči ga igrač on trči par koraka i samo stane, to znači da je kondiciona sprema 0.
Protiv Posušja su nas vile pronosale i sačuvale od debakla a večetas je Borac u stand by modu i dobićemo još jedan go taman toliko da se osiguraju, inače bi nas raskovali.
Tuga je ovo.
Jbo vas led da vas ebo TRČITE barem shupci nijedni!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Apelujem vlasniku FK Sloboda Admiru Husaricu da dovede "kaki boji" igraca.
Mi smo zadnju smislenu akciju napravili sa Pranjićem.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Reko sam vam da smo prvi kandidat za ispadanje, trrbali smo bar bod uzeti protiv Posusja nemas ti sta traziti protiv Borca u Banja Luci.
Nego moji tuzlaci, ej vi klosari sto sisate nargilu, i boli vas k za sve zivo, sledeca na Tusanj pa da grmi sjever
I kadaaa teskoooo jeeee kada redas porazeee pjesma sa Tusnjaaaa nikada ne prestajeeee
Nego moji tuzlaci, ej vi klosari sto sisate nargilu, i boli vas k za sve zivo, sledeca na Tusanj pa da grmi sjever
I kadaaa teskoooo jeeee kada redas porazeee pjesma sa Tusnjaaaa nikada ne prestajeeee
-
- Kontakt:
Čudi me da već nije krenula priča da ne igraju jer nije bila plata. Što nas sramote malo je reći.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ono sto je pozitivno je da se vec vidi potpis Maksimovica.
Samo sto je taj potpis da meda ne mozemo.
Samo sto je taj potpis da meda ne mozemo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Neće ljudi da pjevaju tuđe pjesmeFKBilder je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:05Reko sam vam da smo prvi kandidat za ispadanje, trrbali smo bar bod uzeti protiv Posusja nemas ti sta traziti protiv Borca u Banja Luci.

-
- Kontakt:
Mene ne zanima ni ko je uprava, ni ko igra, ni ko je trener! Al me zanima da se igra fudbal, da ne bude igra izbij nabij. Pa nisam vidio dva povezana dodavanja u 3 utakmice, sramota. Zanima me da opstane, a ovako će se ispast i to do polusezone, mi smo jedina ekipa koja još smislene akcije nije imala. I onda neke bajke krenut će nas, vam tam će nam se vratiti, nije nas išlo, nije do nas. Sve izlizane priče i fore, niko ovdje ne traži da mi ove sezone osvojimo ista, hoćemo samo da opstanemo. Ne dovodim ja u pitanje rad uprave oko dugova i stabilizacije, ali ovo na terenu je malo reci boli i ne vodi nigdje drugo nego u federalnu ligu.
-
- Kontakt:
Cijelu prošlu sezonu nismo smislenu akciju napravili, igralo se na silu i kvalitet pojedinaca koji su bili okej za federalnu ligu.Bosanac1997 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:59Da mi bi zapamtit jednu smislenu akciju da odigraju .
Od ove ekipe nemaš šta očekivati ljudi ne znaju, nema kvaliteta za premijer ligu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.