Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čuj Borcu poništen gol, ma nevjerovatno fakat

-
Convicts1988
- Kontakt:
Kako to da klub iz glavnog i najveceg grada u drzavi ima najbolju posjetu ? Kako to ?
Pa što vi ne radite koreografije, u čemu je problem?nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Pet koreografija na dvije Evropske utakmice, ili slabo pamcenje imas ili si mozda samo glup, a mozda i oboje. Moze neka vasa sa Evrope ove godine?Morpheus je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:18Pa što vi ne radite koreografije, u čemu je problem?nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
A ako pricamo o koreografijama u domacim takmicenjima, tu pogotovo ne mozete sa nama.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 18 avg 2024, 22:24, ukupno mijenjano 3 puta.
ma boli me k nego mi smijesno koliko ste malen klub i kako vas ne bi nigdje bilo da vam nema necaka. Grbavica sinoc haman puna a rezultata godinama ni na mapi, ova godina i nedavna desavanja u Evropi su najbolja godina za Borac u barem poslijeratnoj historiji a u gradu od 200 hiljada skoro ljudi sa Borcem kao jedinim klubom sa nekom iole bazom navijaca dodje 1000-1500 ljudi na utakmicu.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisam upratio
Sto nema navijaca na stadionu ? Ima li neki razlog ili ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nema, ne vole Banjalučani Borac !feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:23Nisam upratio
LETS GO FIGHTER
Izborili smo evorpu, ovo nas ne zanimafeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:23Nisam upratio
Sloboda brutalno loša.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ok pošteno. Mada je to brend, trebo bi on imat bazu daleko siru od grada.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:24Nema, ne vole Banjalučani Borac !feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:23Nisam upratio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ne moze se ovo vise gledati, Sloboda kome otkine bod ostetit ce ga debelo.
Pa sam si rekao da jedna grupa radi koreografije, pa ja te pitam što vi ne radite? Mislim da bi morali početi, ovo nema smisla više.nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:21Pet koreografija na dvije Evropske utakmice, ili slabo pamcenje imas ili si mozda samo glup, a mozda i oboje. Moze neka vasa sa Evrope ove godine?
A ako pricamo o koreografijama u domacim takmicenjima, tu pogotovo ne mozete sa nama.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Kako bre jedna grupa? Pa rade valjda i delije i ostali?nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 22:16U ovoj drzavi jedna grupa radi koreografije. Druge ili nemaju brojnost ili kvalitet da to iznesu.
Sta vam ova predstavlja?Cini se da vam je neko iz susjednih drzava nabio komplekse

Sloboda ce brojati kolko je golova dala a ne bodova osvojila. Ovo do sada je pravo lose. Jest da su igrali sa najjacim timovim na kosevu i sad u bl, a sad im zeljo dolazi cini mi se .
Gdje je onaj Misimovicev mali u borcu, trenira li ikako barem?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Realno gledajuci, Borac je top ekipa, a ovi su veoma losi
Borac šampionski!!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Realno ovo Borac igra sa pola gasa...Sloboda odron od ekipe, nažalost.
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.