RŠD Velež Mostar

AlemC85
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2024, 22:02

Balorda je napisao/la:
18 avg 2024, 21:31
JimmyPage je napisao/la:
18 avg 2024, 21:24
Čestitke momcima, kad je za pohvaliti treba i pohvaliti.
Pustilo se da igraju lopte onako šanerski kako i treba pa ko koga.

Malo nas je i sreća pogledala, da je upala jedna u početku kad je široki imao inicijativu vjerovatno bi sada drugačije pisali ali i sreća je sastavni dio igre :bih:
Malo nas sreća nije pogledala kad smo pogodili stativu ili kad je Mujan zapucao zicer protiv Željezničara. Pusti tu priču.

Nego, kad su nas forumski debili poslali u drugu ligu jer smo izgubili od "najjačeg Željezničara u zadnjih desetak godina" mogli smo pretpostaviti da će sezona biti ok.
Cim su se mitomani počeli javljati, znao sam da smo na dobrom putu i da će abd biti opet dobra sezona, možda za nijansu bolja od prošle.

Samo sebe gledati i ići tekmu po tekmu, do konačnong cilja a to je vrh tabele. :bih:

A oni koji plaču za Klafurićem, samo da im javim da mu ne ide baš u srbiji i da je u sredini tabele, a još izgubio protiv OFK Beograda kući sa 1:0. Toliko.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 22:22

Fudbalmozak2 je napisao/la:
18 avg 2024, 18:51
Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 16:30
nova rijec, zamjenuca za seljakljuk.
mada moze i za kretenluk biti takodjer zamjenska rijec.

keveljuk!

igraci nam zdravi po dalekoj hodaju a mi se javno blamiramo da smo desetkovani. Ista taktika pardon pamet kao i za prskanje i unistavanje terena dronom. odlazi sramoto ne blamiraj nas dalje
**** druze vise

Reci?

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 22:30

opalaopala je napisao/la:
18 avg 2024, 21:17
Samo da provjerim da li je klimatski aktivista pod nazivom Killa preživio ovu pobjedu, veoma mu je teško pala a u vidu svog zanimanja prebacuje krivicu na sparinu pred kišu. Kila izdrži
Jedna pobjeda ne znaci apsolutno nista.

Sta god ko mislio. Bilo ti, killa ili peti deseti.

Najednom smo komplet pod virozom da bi s komplet ekipom savladali siroki kojeg smo molili za odgodu. Meni je drago da smo uzeli sva tri boda ali da cu olako kupiti ovu pricu, ne pada mi na pamet. Keveljuka mi je na vrh k

Hljeba i igara, mnogo zajebana igrica 👍

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 18 avg 2024, 22:39

A ne, itekako znaci jedna pobjeda. Znaci zato sto je podsjetila na proslosezonski kompaktni i organizovani tim i sto ce definitivno nastaviti u istom ritmu.
Kada vas ne raduju ovakve pobjede na ovakvim gostovanjima, sta se tu ima dalje diskutovati.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 avg 2024, 22:42

Ma yebo pobjede, koga briga za to. :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 22:48

Balorda je napisao/la:
18 avg 2024, 22:42
Ma yebo pobjede, koga briga za to. :rol: :tokralju:
pantljicaro procitaj jos jednom prije nego pocnes srati i pisati u superlativu za placeni dinar ili informaciju iz prve.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 18 avg 2024, 22:48

Gdje onaj user, uze' Milak vecerasnjom partijom mjesto u startnih 11 njegovom ljubimcu

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 22:51

BigEM je napisao/la:
18 avg 2024, 22:39
A ne, itekako znaci jedna pobjeda. Znaci zato sto je podsjetila na proslosezonski kompaktni i organizovani tim i sto ce definitivno nastaviti u istom ritmu.
Kada vas ne raduju ovakve pobjede na ovakvim gostovanjima, sta se tu ima dalje diskutovati.
Sta ako je nastimana?

Realno postoji velika sansa za to.

Nema se pravo razmisljati otvoreno, treba glumit glupana i samo klimat glavom!? Naredne utakmice ce pokazati koja verzija ove pobjede je istinita.

Velez je gospodski klub, rece davno jednom, jedan slavni igrac. Ja ga takvog i dan danas zelim gledati. Bez ikakvog keveljuka

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 avg 2024, 22:53

Kakav bolesnik je li realno ovo :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 22:54

Balorda je napisao/la:
18 avg 2024, 22:53
Kakav bolesnik je li realno ovo :rol:
Bolje i bolesnik nego picketina kao ti

provaljen si pantljicaro

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 avg 2024, 22:57

Ma ovo je čisto ludilo, poslije ovakve važne pobjede, konačno dobre situacije, sipati ovakav hejt, trovanje, go.vnarenje. Nevjerovatno. I onda kaže što ga se briše.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 18 avg 2024, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 avg 2024, 22:58

Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 22:51
BigEM je napisao/la:
Sta ako je nastimana?

Nema se pravo razmisljati otvoreno, treba glumit glupana i samo klimat glavom!? Naredne utakmice ce pokazati koja verzija ove pobjede je istinita.

Velez je gospodski klub, rece davno jednom, jedan slavni igrac. Ja ga takvog i dan danas zelim gledati. Bez ikakvog keveljuka
Ćao brato, može li još neka teorija zavjere? :rol: Nije bolest sve što boli, ako ti niko do sada u životu nije rekao. Pusa bokić. :bow:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 avg 2024, 22:59

A ja, ovo je onaj luđak što je pisao da Hrkać namjerno ne igra protiv hrvatskih klubova :tokralju:

Sve jasno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:00

*p!p!t@* je napisao/la:
18 avg 2024, 22:58
Gr0hot je napisao/la:
BigEM je napisao/la:
Sta ako je nastimana?

Ćao brato, može li još neka teorija zavjere? :rol: Nije bolest sve što boli, ako ti niko do sada u životu nije rekao. Pusa bokić. :bow:
A ne nerealna mi je prica. S keveljom i dronovima nam teren prskaju. Past cu na lretenluk kevelja kao vi na prvu, pa cu olako u sve sto vidim vjerovati. Neka hvala bokic i tebi topli tebra

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 18 avg 2024, 23:01

Gr0hot je napisao/la:
BigEM je napisao/la:
Sta ako je nastimana?

Sta siris smutnju i teorije zavjere nekakve jel te stid. Znaci kad izgubimo losi smo ispadamo, kad pobjedimo namjestena utakmica. Nisu imali prilike da valja u 90 min, njihov trener sam kaze da su nadigrani u svakom segmentu a ti ovdje neke teorije cuj molim te STA AKO JE NASTIMANA? Stidi se
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:02

Balorda je napisao/la:
18 avg 2024, 22:59
A ja, ovo je onaj luđak što je pisao da Hrkać namjerno ne igra protiv hrvatskih klubova :tokralju:

Sve jasno.
Pa javi se kralju. Vrijeme je.

Nisam ja instagram telegram mudrac kao ti.

imas pp oslobodi misli ako nisi picic

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 avg 2024, 23:03

Ja želim gledati Velež koji će u svakom trenutku gledati sebe, i svoje interese. A ne Velež koji će svojim potezima gledati kako da bude fin, dok ga svi yebu kako stignu. Zato odyebi i ti, i svak ko ne slavi pobjedu večeras. Mrrrrrrrrš :opaopa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:04

MostarskiVelez1922 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:01
Gr0hot je napisao/la:
BigEM je napisao/la:
Sta ako je nastimana?

Sta siris smutnju i teorije zavjere nekakve jel te stid. Znaci kad izgubimo losi smo ispadamo, kad pobjedimo namjestena utakmica. Nisu imali prilike da valja u 90 min, njihov trener sam kaze da su nadigrani u svakom segmentu a ti ovdje neke teorije cuj molim te STA AKO JE NASTIMANA? Stidi se
Nisam rekao da sam u pravu sa ovim jer nemam informaciju da jesam. ali da je ovo sve mutno, mutno mi je dok god kevelj je tu a imam muda napisati vama skrucenim ovdje. Kao sto napisah, ako vec nisi procitao cijeli post koji napisah. Vrijeme ce ili ti nastavak prvenstva pokazati karakter ove vecerasnje pobjede. Lp

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 18 avg 2024, 23:05

Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 22:30
opalaopala je napisao/la:
18 avg 2024, 21:17
Samo da provjerim da li je klimatski aktivista pod nazivom Killa preživio ovu pobjedu, veoma mu je teško pala a u vidu svog zanimanja prebacuje krivicu na sparinu pred kišu. Kila izdrži
Jedna pobjeda ne znaci apsolutno nista.

Sta god ko mislio. Bilo ti, killa ili peti deseti.

Najednom smo komplet pod virozom da bi s komplet ekipom savladali siroki kojeg smo molili za odgodu. Meni je drago da smo uzeli sva tri boda ali da cu olako kupiti ovu pricu, ne pada mi na pamet. Keveljuka mi je na vrh k

Hljeba i igara, mnogo zajebana igrica 👍
Ne znaci ni 5 vezanih pobjeda nista ako ce nastaviti navijace praviti mazlumima, a isto tako ne znaci nista ni 5 vezanih poraza ako ce se konacno unormaliti i gledati iskljucivo interes Veleza.

Cirkus je uopste sto je sebi dozvolio da ga spominjemo radi rezultata na terenu, bili oni dobri ili losi, ali kad je tenkre i kad je odlucio biti i sportski direktor onda nek trpi i kritike i tu.

Nema potrebe pominjati virozu, cinjenica je da je dosta igraca fasovalo, sad sto nas je on uvalio u **** svojim plekanjem gdje mu nije mjesto, bez trenera, losom atmosferom to je druga stvar, i sad smo dosli so toga da nas je strah odigrati utakmicu i da molimo boga da nam je odgode, zbog viroze a bogami i zbog drugih stvari.

A sto se tice nas navijaca samih, pa poznati smo po cirkusu, nakon pobjede dizemo sve u nebesa i pricamo o tituli, nakon poraza sve je katastrofa. Mi kao klub se pod hitno moramo vratiti na putanju sa koje smo zestoko skrenuli, treba nam sistem, da svak u klubu zna svoj posao i sta treba raditi, ovo sad sto mi imamo trenutno ne vodi nigdje.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 18 avg 2024, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 avg 2024, 23:07

Pa treba i Merzića i Avdu otjerat i Hrkaća isto što lažu da su bili bolesni.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.