RŠD Velež Mostar

Gr0hot
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:30

BigEM je napisao/la:
18 avg 2024, 23:22
Svaka dalja diskusija je suvisna. Covjek je veceras optuzio klub za koji navija za namjestanje utakmica. To nam ni najveci dusmani odavno ne prisivaju.
Ne zelim klub kao borac svinjski i ostali isprdci.
Cist, gospodski, shportski Velez zelim pa taman i u federalnoj!

Nisam nikog optuzio, citaj malo bolje sta sve napisah.

Rekoh da olako ne vjerujem u ovu pobjedu. Slavim je ali sa uzbudjenjem pratim daljni tok prvenstva. Lp

Al se slazem sa tobom za dusmane kluba da su nam nepotrebni kada imamo debila za izvoza.

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 18 avg 2024, 23:30

Radnik (A)
Igman (H)
Sloboda (A)
Doboj (H)
Gosk (A)

Odlican raspored, ako bude igra kao danas eto bodova za siguran opstanak :mrgreen:

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 18 avg 2024, 23:31

Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 23:10
Rodjeni81 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:05
Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 22:30

Jedna pobjeda ne znaci apsolutno nista.

Sta god ko mislio. Bilo ti, killa ili peti deseti.

Najednom smo komplet pod virozom da bi s komplet ekipom savladali siroki kojeg smo molili za odgodu. Meni je drago da smo uzeli sva tri boda ali da cu olako kupiti ovu pricu, ne pada mi na pamet. Keveljuka mi je na vrh k

Hljeba i igara, mnogo zajebana igrica 👍
Ne znaci ni 5 vezanih pobjeda nista ako ce nastaviti navijace praviti mazlumima, a isto tako ne znaci nista ni 5 vezanih poraza ako ce se konacno unormaliti i gledati iskljucivo interes Veleza.

Cirkus je uopste sto je sebi dozvolio da ga spominjemo radi rezultata na terenu, bili oni dobri ili losi, ali kad je tenkre i kad je odlucio biti i sportski direktor onda nek trpi i kritike i tu.

Nema potrebe pominjati virozu, cinjenica je da je dosta igraca fasovalo, sad sto nas je on uvalio u **** svojim plekanjem gdje mu nije mjesto, bez trenera, losom atmosferom, i sad smo dosli so toga da nas je strah odigrati utakmicu i da molimo boga da nam je odgode, zbog viroze a bogami i zbog drugih stvari.

A sto se tice nas navijaca samih, pa poznati smo po cirkusu, nakon pobjede dizemo sve u nebesa i pricamo o tituli, nakon poraza sve je katastrofa. Mi kao klub se pod hitno moramo vratiti na putanju sa koje smo zestoko skrenuli, treba nam sistem, da svak u klubu zna svoj posao i sta treba raditi, ovo sad sto mi imamo trenutno ne vodi nigdje.
Imas ovdje onih koji dopustaju keveljuk iako ne vjeruju u isti a imas i onih koji slijepo vjeruju u sve sto vide.

Neka mudrac debeli ce nam ovdje pomutit mozgove pa ce okrenuti na njihovu vodu. Kurcu mome mozes dalje balljorda debeli
Ovo što si napisao na internetu zaslužuje pravne poslijedice i Kevelj, ukoliko se odluči na takav korak, ima zakon na svojoj strani.

Vjerujem da ti neće smetati ići na sud zbog stvari koje pišeš po internetu.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 18 avg 2024, 23:32

Mostarwolf1981 je napisao/la:
18 avg 2024, 22:48
Gdje onaj user, uze' Milak vecerasnjom partijom mjesto u startnih 11 njegovom ljubimcu
Rece covjek koji je malog Kadrica zvao Iniestom. Ne da ti se nikako da pocnes gledati filmove koje volis.
Poyy

P.S. svaka cast na pobjedi, dobro ce doci za nastavak. Steta sto ste umjesto veselja ovdje napravili lakrdiju.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 18 avg 2024, 23:32

opalaopala je napisao/la:
18 avg 2024, 23:28
Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 23:24
18 avg 2024, 23:18

Imaš li neke dokaze slike/video ili je rekla/kazala ?
Te rekla/kazala stvari smo se naslušali, po toj priči očekivao sam da će Hrkač pijan izaći na teren.
Teško se može ugasit požar koji nije aktivan.
Par bolida koji su povjerovali skutoru nakvom sto je pisao na glavnoj temi ili par bosanskih balvana.
Teško da ti možeš ista upalit
Aj ne seri sa tim svojim ogranicenjima.

Imam provjeren info za 5 igraca u dalekoj.

Bezveze ti prica i branjenje neodbranjivog.
Samo ne kontam sta je tebi motiv?
Imam provjerenu info da si ti gej.
Nemam slike ni video al sam čuo priča jedan skutor po gradu, sad ko je koga nemam pojma.
Motiv mi je za trolovi kao ti i Killa izbrišu svoj profil na ovom forumu.
Skuter njega u tišini, provjeren info.
Toliko.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 avg 2024, 23:34

Želi gospodski klub u federalci :rol:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2024, 23:34

@grohot

Svaki klub ima gresaka, ali kad znas da te anamo oni ne vole i zele ti sve najgore, pa se njima pridruze pojedini pitari i mitomani iz novog sarajeva, onda moras shvatiti da nema Velez prijatelja, niti je ikada imao. Oni bi rado da se 1993 ponovi i da nestane klub i sve oko njega. A mi sa nasom svadjom samo pomazemo u tome.

Prljav ves je dovoljno izbacen, sad je vrijeme da se isti pocisti.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:35

18 avg 2024, 23:28
Gr0hot je napisao/la:
18 avg 2024, 23:24
18 avg 2024, 23:18

Imaš li neke dokaze slike/video ili je rekla/kazala ?
Te rekla/kazala stvari smo se naslušali, po toj priči očekivao sam da će Hrkač pijan izaći na teren.
Teško se može ugasit požar koji nije aktivan.
Par bolida koji su povjerovali skutoru nakvom sto je pisao na glavnoj temi ili par bosanskih balvana.
Teško da ti možeš ista upalit
Aj ne seri sa tim svojim ogranicenjima.

Imam provjeren info za 5 igraca u dalekoj.

Bezveze ti prica i branjenje neodbranjivog.
Samo ne kontam sta je tebi motiv?
Imam provjerenu info da si ti gej.
Nemam slike ni video al sam čuo priča jedan skutor po gradu, sad ko je koga nemam pojma.
Motiv mi je za trolovi kao ti i Killa izbrišu svoj profil na ovom forumu.

Jadno i posve glupanski. Bolje da se nisi javljao 👍

Vjeruj u sta ti mozak dopusta da vjerujes a druge pusti da jednako tako zive van jednoumlja i sve oke.

Gospodski smo klub nekada bili. Da
Ovaj keveljski ne gotivim halalite mi 💔

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 18 avg 2024, 23:37

AlemC85 je napisao/la:
18 avg 2024, 23:34
@grohot

Svaki klub ima gresaka, ali kad znas da te anamo oni ne vole i zele ti sve najgore, pa se njima pridruze pojedini pitari i mitomani iz novog sarajeva, onda moras shvatiti da nema Velez prijatelja, niti je ikada imao. Oni bi rado da se 1993 ponovi i da nestane klub i sve oko njega. A mi sa nasom svadjom samo pomazemo u tome.

Prljav ves je dovoljno izbacen, sad je vrijeme da se isti pocisti.
Prevarantskim igrama i pricama cemo preskociti ih pa sve nanovo kroz par dana? Ne da mi se brate, halali 👍

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 18 avg 2024, 23:40

Nadam se da moderator neće obrisati ništa od večerašnjih postova. Ove ispisane gluparije treba da ostanu kao dokaz i normativ koliko daleko može ići ljudska glupost.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 18 avg 2024, 23:44

Kako je branio mali ter Stegen u bihacu danas? Kolika se prasina digla kad je otisao mora da je odlican bio.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 18 avg 2024, 23:46

Bravo Merza, odlicno postavljena utakmica. Ne pamtim kad smo ovako limitirali Siroki, pogotovo na njihovom terenu. Ovo bi trebao biti vjetar u ledja igracima, nadam se da se nece rasuti iduce kolo u Bijeljini.

Steta utakmice protiv Zeljeznicara, sto kaze Balorda 4 boda iz ove dvije utakmice bi nam bila top. Imamo fin raspored do kraja, ocekujem 12 bodova u iducih 5 kola.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 avg 2024, 23:47

Sijamija zabio dva gola Tuzli danas, a sve ne valja napadač :mrgreen:

Fudbalmozak2
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalmozak2 » 18 avg 2024, 23:48

Vi ste jos gori sto se raspravlja te sa njim

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 18 avg 2024, 23:54

Radnik je neugodan tim ali daleko od toga da je nepobjediv. Uz Mirzada, koji je provjeren igrač, naš bivši saigrač koji nije dobio previše prostora, Pantelić, njihova su dva najjača igrača. Đorđe je nekako uvijek raspoložen kad igra protiv nas.
Republika Bosna i Hercegovina

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 avg 2024, 00:00

Izbjegavam da se oglašavam jer tu su moderatori teme. No, ovaj put moram. Dakle, ponovit ću opet, diskusija, različita mišljenja uvijek da. Međusobno vrijeđanje i iznošenje neprovjerenih informacija zbog kojih problem moze imati i onaj ko ih iznosi, a za njega mi realno puca, ali i onaj koji to dopušta, nikako ne može i neće biti na ovom forumu. Nema potrebe da više bilo sta pišem po ovom pitanju. Mislim da je poruka shvaćena.

Da se uključim u zdravu diskusiju. Ovaj vas trener nema licencu? Može li voditi ekipu ili je to ograničeno na neki period.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 19 avg 2024, 00:11

admin je napisao/la:
19 avg 2024, 00:00
Da se uključim u zdravu diskusiju. Ovaj vas trener nema licencu? Može li voditi ekipu ili je to ograničeno na neki period.
Nema licencu, mislim da ima ogranicen broj utakmica u kojima moze voditi ekipu, ne znam koliko tacno.

Inace, clan UO nedavno je rekao da vjeruju Merzi maksimalno, da ima znanja i vrijedan pravo ali da mu svakako ne bi pruzili priliku u skorije vrijeme jer je previse dobar, pojeli bi ga igraci za par dana.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 avg 2024, 00:15

MostarskiSin je napisao/la:
19 avg 2024, 00:11
admin je napisao/la:
19 avg 2024, 00:00
Nema licencu, mislim da ima ogranicen broj utakmica u kojima moze voditi ekipu, ne znam koliko tacno.

Inace, clan UO nedavno je rekao da vjeruju Merzi maksimalno, da ima znanja i vrijedan pravo ali da mu svakako ne bi pruzili priliku u skorije vrijeme jer je previse dobar, pojeli bi ga igraci za par dana.
Hm, meni su recimo vaši igrači večeras izgledali kao tim za razliku od prije. Možda bi im ga najlakše bilo pojesti na Pecari. Mislim da znanje daje autoritet, ne to da li je neko dobar, strog...

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 19 avg 2024, 00:24

Da su ljudima bitniji nekakvi kevelji i ostala bagra od Veleza jos jednom dokazuju likovi poput grohota i (donekle) kile. Pa kakvi ste vi mazlumi da cak ne slavite pobjedu i da vam to u ovom momentu nije najbitnije vec se bavite keveljima i ostalim picicima. Zaboli me neka stvar za kevelja, sutra da bog da otisao sto se mene tice retard celavi, ali da me vise zanima sta on radi nego kako Velez igra e toliki mazlum nisam. Nabijem na k svakoga ko ne slavi pobjedu nego se bavi nekim teorijama zavjere, napusite mi se qrca, a pogotovo se napusite momcima koji su danas otisli u listici da bodre Veleza i koji se ne zanimaju glupostima kakvim se vi zanimate.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 19 avg 2024, 00:30

Veeemooo je napisao/la:
19 avg 2024, 00:24
Da su ljudima bitniji nekakvi kevelji i ostala bagra od Veleza jos jednom dokazuju likovi poput grohota i (donekle) kile. Pa kakvi ste vi mazlumi da cak ne slavite pobjedu i da vam to u ovom momentu nije najbitnije vec se bavite keveljima i ostalim picicima. Zaboli me neka stvar za kevelja, sutra da bog da otisao sto se mene tice retard celavi, ali da me vise zanima sta on radi nego kako Velez igra e toliki mazlum nisam. Nabijem na k svakoga ko ne slavi pobjedu nego se bavi nekim teorijama zavjere, napusite mi se qrca, a pogotovo se napusite momcima koji su danas otisli u listici da bodre Veleza i koji se ne zanimaju glupostima kakvim se vi zanimate.
Znaci i ti povrsno odcitao sve napisano i donio sud ?

Uozbilji se makar malo.👍

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.