Premijer liga BiH - aktuelno

FKSDoGroba
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la FKSDoGroba » 18 avg 2024, 23:19

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 14:15
FKSDoGroba je napisao/la:
18 avg 2024, 14:11

Presmijesno :rol:
Moraš se opustiti, već dva dana ti svaki post ima veze sa mnom. Znam da se osjećaš poniženo i da goriš u sebi, ali nisam ti ja kriv. Jednostavno nisi dorastao. :beba:
Kakve li je tebi komplekse onda Sarajevo nabilo :rol:

Da citiram Basica, ti si pravi forumski klOvn.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 18 avg 2024, 23:22

Morpheus je napisao/la:
18 avg 2024, 23:11
bagniadiluca je napisao/la:
18 avg 2024, 22:57
Kakvi mentoli sunce ti poljubim hahahahahah kao da samo istok postoji na stadionu....kiša pada zapad pun, natkriven....aj odebite više smarate !!!
Zapad pun?

Koliko vas je bilo fino ste se mogli prebrojati u toku utakmice.
Od poluvremena pun kad se istok preselio zbog kiše....sta se ja pravdam koji k, degenericima koji uvijek imaju šta komentarisati....mahalske nane
LETS GO FIGHTER

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 18 avg 2024, 23:25

Deen je napisao/la:
18 avg 2024, 23:16
BatistutA19 je napisao/la:
18 avg 2024, 22:08
Reko sam ja kad je Sloboda navalila da udje a kad udje ide samar realnosti ,eto vam uzivajte u WWIN LIGI BIH.Ali jok mi ljubomorni zelimo lose Slobodi ,vi ste velika Sloboda i jos ak bude istina da vam reprogram upitan zbog novog poreskog duga 135 k zaebano bgm.
Navijaci najsmjesniji samo pisu treba ovo treba ono a qurcem da mrdnu oni kontaju doci ce im neko sa parama .Vi ako budete pasivni tako ,vama ide sudbina gora od Čelika i ugasit ce vas i osnovat ce novi klub a vi ce te samo klimat glavama ko sto klimate vas 90 % i mastate o nekom investitoru.Sve sto trazite trebat dignit guzice i na proteste i trazit sto zelite ko Robija sto je radila i sto se pati godinama sama bez ikakve pomoci grada ili politike ali ide bar napred korak po korak.
Majkemi vas ce ugasit i napravit ce novi klub i Fukare im ugasili sad su Salt City Boys 😁😁
War sve u svemu odlican nista nije bolji war ostalih liga osim onih gdje ima poluautomatsko ofsajd i gol linija ..I u Srbiji i Hrvatskoj i mnogim drzavama je ovaj war sa 4 situacije aktiviranja.
Ma ova Sloboda je kanta za nabijanje.
Zadnji su na tabeli, 3 utakmice, 3 poraza, gol razlika 1:7.
I taj jedan gol bio je penal...
Bolje da je Stupcanica ili neko drugi bio u wwin ligi umjesto njih. Evo i Tuzla City vec izgubila prvu utakmicu, cijela Tuzla u sportskom smislu skroz propada, ali sami su krivi, kad ne znaju za bolje.

Najjaci su mi ovi forumski strucnjaci poput DamirT, Babodzeko i jos par forumasa. Klub im propada, a oni svaki dan pisu da bi oni to kofol bolje napravili i da znaju sve bolje od Uprave ili od trenera Nalica i Maksimovica. Ko ima najstariju ulaznicu i ko koga poznaje, to vam nece pomoci.
Vise djela, a manje tastature bilo bi vam dobro.

Pa vas pitam na sta vi cekate?
Hajde pokrenite nesto, makar jednom u vasem zivotu. Nije mi jasno, toliko trosite vrijeme na ovom forumu, 24/7 na svakoj temi ste aktivni, a vas klub propada korak po korak, tik tak tik tak.

Ako znate bolje od sviju nas i pametovati, sto nista ne uradite? Nece vam dijaspora pomoci, ili zapad ili neki investitor. Ko to danas trosi novac onako radi reda? Pa nisu ljudi toliko zaostali, trosit svoj novac u propalitet i nezahvalne navijace kao vas, sta ste sebi dopustili. Vec raja zali za Nalica logicno. Njima niko ne pase.

I kao sto si napisao BatistutA19, svaka ti cast na ovo. Da sam ja ovo napisao, bio bi njihov licemjerni argument da mrzim BiH i Tuzlu, jer drugo ne znaju, a kamoli protest napravit za klub i napokon nesto uradit osim tastature...

"Navijaci najsmjesniji samo pisu treba ovo treba ono a qurcem da mrdnu oni kontaju doci ce im neko sa parama .Vi ako budete pasivni tako ,vama ide sudbina gora od Čelika i ugasit ce vas i osnovat ce novi klub a vi ce te samo klimat glavama ko sto klimate vas 90 % i mastate o nekom investitoru.Sve sto trazite trebat dignit guzice i na proteste i trazit sto zelite"

Ovo je Allahova pravda ili Karma zovite kako hocete ili kako vam licno pase, sve se ovo desava po zasluzi. Nije ovo peh ili takva sudbina, to ti je jednostavno kriminal i ne radi se dobro vec godinama.
Ako vam je stalo do nesto, promijenite situaciju. A ne pisati i trosit bezveze vrijeme na ovom forumu. To je samo savjet za vas.
Vasa tema i opcenito cijeli forum nece pomoci Tuzli, samo da znate. ;)
Ako vas boli briga za ovo sve, samo nastavite dalje kao do sad.
Vrijeme ide tik tak tik tak....

Pozdrav ✌️
Jel istina da te crnac guzi i dalje? Kruze neke price da ne silazis sa crne kare..

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 18 avg 2024, 23:31

Fudu stalno prenosi na agresivu, ali interesantan je, lud.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 23:31

Bumbaclat je napisao/la:
18 avg 2024, 23:31
Fudu stalno prenosi na agresivu, ali interesantan je, lud.
FIN
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 avg 2024, 23:40

Reko sam ja kad je Sloboda navalila da udje a kad udje ide samar realnosti ,eto vam uzivajte u WWIN LIGI BIH.Ali jok mi ljubomorni zelimo lose Slobodi ,vi ste velika Sloboda i jos ak bude istina da vam reprogram upitan zbog novog poreskog duga 135 k zaebano bgm.
Navijaci najsmjesniji samo pisu treba ovo treba ono a qurcem da mrdnu oni kontaju doci ce im neko sa parama .Vi ako budete pasivni tako ,vama ide sudbina gora od Čelika i ugasit ce vas i osnovat ce novi klub a vi ce te samo klimat glavama ko sto klimate vas 90 % i mastate o nekom investitoru.Sve sto trazite trebat dignit guzice i na proteste i trazit sto zelite ko Robija sto je radila i sto se pati godinama sama bez ikakve pomoci grada ili politike ali ide bar napred korak po korak.
Majkemi vas ce ugasit i napravit ce novi klub i Fukare im ugasili sad su Salt City Boys 😁😁
War sve u svemu odlican nista nije bolji war ostalih liga osim onih gdje ima poluautomatsko ofsajd i gol linija ..I u Srbiji i Hrvatskoj i mnogim drzavama je ovaj war sa 4 situacije aktiviranja.
Nasi dugovi su izgovor za sirotinju. Masu toga se sredilo, racun odblokiran, reprogram potpisan, sad da dodje neko s parama veoma sitan dio mjescno ce isplacivati na dugove a sve ostalo u igracki kadar. To ti i ostali debili koji za Celik navijaju sto postajete vise ekonomisti nego navijaci nikad necete moci shvatiti. Dakle nema duga koji je omca za vratom i za kojeg bi buduci predsjednik morao istovariti stotine hiljada sad i odma samo da bi igrali utakmicu naredno kolo.

Celik i Sloboda nisu isti primjer. Mozemo se porediti kad smo prvi put ispali u PL. A po finansijama smo sad Bayern Minhen u odnosu na taj period. Al dzaba vi ne razumijete.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 23:43

Problem Slobode je sto su uzeli pare od kamatara

Bukvalno.

A sad ko sto to ide vracaju dug duplo :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 19 avg 2024, 00:00

više ljudi bilo na MK derbiju Vardar-Pelister nego u BL...
zar i ti sine Ivane!?

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 avg 2024, 00:04

Deen je napisao/la:
18 avg 2024, 23:16
Ma ova Sloboda je kanta za nabijanje.
Zadnji su na tabeli, 3 utakmice, 3 poraza, gol razlika 1:7.
I taj jedan gol bio je penal...
Bolje da je Stupcanica ili neko drugi bio u wwin ligi umjesto njih. Evo i Tuzla City vec izgubila prvu utakmicu, cijela Tuzla u sportskom smislu skroz propada, ali sami su krivi, kad ne znaju za bolje.

Najjaci su mi ovi forumski strucnjaci poput DamirT, Babodzeko i jos par forumasa. Klub im propada, a oni svaki dan pisu da bi oni to kofol bolje napravili i da znaju sve bolje od Uprave ili od trenera Nalica i Maksimovica. Ko ima najstariju ulaznicu i ko koga poznaje, to vam nece pomoci.
Vise djela, a manje tastature bilo bi vam dobro.

Pa vas pitam na sta vi cekate?
Hajde pokrenite nesto, makar jednom u vasem zivotu. Nije mi jasno, toliko trosite vrijeme na ovom forumu, 24/7 na svakoj temi ste aktivni, a vas klub propada korak po korak, tik tak tik tak.

Ako znate bolje od sviju nas i pametovati, sto nista ne uradite? Nece vam dijaspora pomoci, ili zapad ili neki investitor. Ko to danas trosi novac onako radi reda? Pa nisu ljudi toliko zaostali, trosit svoj novac u propalitet i nezahvalne navijace kao vas, sta ste sebi dopustili. Vec raja zali za Nalica logicno. Njima niko ne pase.

I kao sto si napisao BatistutA19, svaka ti cast na ovo. Da sam ja ovo napisao, bio bi njihov licemjerni argument da mrzim BiH i Tuzlu, jer drugo ne znaju, a kamoli protest napravit za klub i napokon nesto uradit osim tastature...

"Navijaci najsmjesniji samo pisu treba ovo treba ono a qurcem da mrdnu oni kontaju doci ce im neko sa parama .Vi ako budete pasivni tako ,vama ide sudbina gora od Čelika i ugasit ce vas i osnovat ce novi klub a vi ce te samo klimat glavama ko sto klimate vas 90 % i mastate o nekom investitoru.Sve sto trazite trebat dignit guzice i na proteste i trazit sto zelite"

Ovo je Allahova pravda ili Karma zovite kako hocete ili kako vam licno pase, sve se ovo desava po zasluzi. Nije ovo peh ili takva sudbina, to ti je jednostavno kriminal i ne radi se dobro vec godinama.
Ako vam je stalo do nesto, promijenite situaciju. A ne pisati i trosit bezveze vrijeme na ovom forumu. To je samo savjet za vas.
Vasa tema i opcenito cijeli forum nece pomoci Tuzli, samo da znate. ;)
Ako vas boli briga za ovo sve, samo nastavite dalje kao do sad.
Vrijeme ide tik tak tik tak....

Pozdrav ✌️
Ne znam druze za koga navijas imas pisat pravo pisat sta hoces ,ja sam samo svoje misljenje iznio i moj neki stav samo sto istina pogadja ,pa bolan kupili su ulazak ,na silu su usli ko god im stao na crtu imali su problema pobijedit i imali su sudije ,sad im je doso samar fealnosti ,samo nek oni mastaju Fukare im ugasili tako ce im i klub a oni ce i dalje pisat treba neko sa parama doci.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 19 avg 2024, 00:07

E čuj pala kiša ovi išli sa ove na onu tribinu...pa igraju ljudi grupe KL, valjda imaju skeneri na ulazu i zna se u glavu koliko je ljudi ušlo u stadion... Ili, pak, ne zna?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 19 avg 2024, 00:12

Madal je napisao/la:
18 avg 2024, 23:40
Nasi dugovi su izgovor za sirotinju. Masu toga se sredilo, racun odblokiran, reprogram potpisan, sad da dodje neko s parama veoma sitan dio mjescno ce isplacivati na dugove a sve ostalo u igracki kadar. To ti i ostali debili koji za Celik navijaju sto postajete vise ekonomisti nego navijaci nikad necete moci shvatiti. Dakle nema duga koji je omca za vratom i za kojeg bi buduci predsjednik morao istovariti stotine hiljada sad i odma samo da bi igrali utakmicu naredno kolo.

Celik i Sloboda nisu isti primjer. Mozemo se porediti kad smo prvi put ispali u PL. A po finansijama smo sad Bayern Minhen u odnosu na taj period. Al dzaba vi ne razumijete.
Cek jesam li dobro shvatio da ovaj retard Batistuta za Celik navija? Vise pise o Slobodi i Zelji nego o svom kretenskom klubu.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 avg 2024, 00:16

Madal je napisao/la:

Ko ce bolan doci sa parama moze doci investitor prevarant kao nama turcin ,ja bi volio da vam dodjete pa da vidite sta je investitor i samo ode.Vi dok ne dignite guzice kao Robijasi i dobro se ne oznojite trazit to sto zelite natjerat ove da vam udovolje da odstupe a do tad mozete pisat samo trebo neko sa parama taj ne postoji za mrtvu Slobodu..Bolan kupili ste ulazak i neka ste eto vam Wwin liga uzivajte ,Fukare vam gase vi sutite ,tako ce vam klub ugaasit i osnovat novi i vi cete samo pisat trebaju ovi otic i doci neko sa parama .
E moj Madal za pravog investitora moras imat cist teren,svoj stadion,doci ce neko sa parama i da mu ovaj sutra kaze ne mozes vise igrat tu.
Morat cete otvorit oci ili cete prihvatit realnost niko sa parama nikad doci i pokrenut se ili ce vas ugasit i osnovat novi klub a kakvi ste pasivni prodati nek vam je bog na pomoci za opstanak kluba a eto vam Wwin liga i samar realnosti sto smo vam pisali.Sad kukajte na vasoj temi a ovdje glumite veliku Slobodu ..👋👋

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 avg 2024, 00:21

Celestial je napisao/la:
19 avg 2024, 00:12
Madal je napisao/la:

Cek jesam li dobro shvatio da ovaj retard Batistuta za Celik navija? Vise pise o Slobodi i Zelji nego o svom kretenskom klubu.
[/quote
Kojem bolan Zelji nisam slovo napiso o Zelji ,pisem o Slobodi kako jest a to ako se nekom ne svidja istina to nije moj problem

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 00:32

Nesto mi zao ove Slobode
Klub s tolikom tradicijom i toliki kanton s velikim firmama i ooet niko nista ne ulaze, pa ni politicari
Sramota vala
Ali eto duga je sezona imaju jos fore da se iscupaju, nek jos izgube protiv Zeljeznicara, pa nek sve ostale pobjede sto se nodija tice

Velez danas puno bolji i ako imaju razumijevanja ostavice ovog covjeka sto ih je vodio protiv Sirokog
Siroki je realno i protiv Zeljeznicara imao veliku srecu sto je zabio prvu sansu i u ostatku utakmice nisu nista specijalno napravili
I oni imaju solidnu ekipu , ali im fali napadaca tanki su naprijed skroz

Bice ovo zanimljiva sezona svakako
Nisam gledao je li bilo spornih momentata Borac - Sloboda
Cuo sam da je posjeta dobra bila

Sutra pitari s Goskom za sad izgleda da ce ih uzeti rutinski
Ali necu da puno kometarisem, jer ne znam kakav ce Gosk biti s Pranjicem
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 19 avg 2024, 00:49

4 ekipe ispadaju, 99% Sloboda je tu uz Gosk
Ovakav roster imati, bruka i sramota ..

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 01:01

Meraak1921 je napisao/la:
19 avg 2024, 00:49
Duga je brate sezona, nikad se ne zna
A to da su katstrofa trenutno jesu i moraju nesto pod hitno mijenjati
Mislim da im je Maksimovic velika greska i da su trebali Osima angazovati
Amar im moze srediti i neke igrace i plus zna puno vise od Marka
Jeste ovaj mladji i sve to, ali ne znaci ako je neko mladji da igra moderniji fudbal
Uostalom njima treba prije svega opstanak, a ne moderan fudbal
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 19 avg 2024, 01:04

NoDi80 je napisao/la:
19 avg 2024, 01:01
Mislim da im je Maksimovic greska i da su trebali Osima angazovati
Amar moze im srediti i igrace i plus zna

Kolika god da je sezona, 4 ispada ? Ne vidim nacina osim da neki uleti sa dobrim parama, sto je tesko.. ovoj Slobodi 10 pojacanja fali

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 19 avg 2024, 01:06

Sloboda je nivo Gornjeg Rahića...kako su usli tako ce i nazad u federalnu,brzi povratak...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 01:09

19 avg 2024, 01:04
NoDi80 je napisao/la:
19 avg 2024, 01:01
Mislim da im je Maksimovic greska i da su trebali Osima angazovati
Amar moze im srediti i igrace i plus zna

Kolika god da je sezona, 4 ispada ? Ne vidim nacina osim da neki uleti sa dobrim parama, sto je tesko.. ovoj Slobodi 10 pojacanja fali
Uhljebi ih sjebase ne interesuje ih kkub uopste vec samo pozicije
Da ima razuma u rukovodstvu sami bi spremili sve sto treba i poslali ponudu bingu
Siguran sam da bi preuzeli sve,ali naravno moraju svi se noge fatati
Ali to je nemoguce poznavajuci uhljebe u BiH
I vjerovatno ce se desiti ono sto ti i ristovski govorite, jer kad su Azmira odbili tad su sami sebi potpisali ovu situaciju
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 19 avg 2024, 05:12

bhsport je napisao/la:
18 avg 2024, 23:12
Sloboda bas tanka na početku, to sto su smijenili trenera ne pomaze isto tako...
Kako nece biti tanka pokupovali su 90% utakmica u sugavoj federalnoj ligi, cak su se i falili i dicili s tim neki njihovi simptizeri te clanovi uprave po ovom forumu. Jadno i bijedno. Sada nek se dobro naguze i neka gledaju karanje u supčić, duga je sezona. Pozdrav za @Sky i ekipu :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hamagara i 17 gostiju.