Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ReX2
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ReX2 » 18 avg 2024, 13:40

DamirT je napisao/la:
18 avg 2024, 12:53
Nadam se samo da cemo poceti makar nekako koristiti kontre, a ne kao protiv Italije. Dobijemo loptu i umjesto da krenemo naprijed, okrenu se i vrate stoperima loptu...
Da bi igrao kontre moras imati igrace koji su u stanju trcati. A gledajuci nase dizelase tesko bogami. Na to kad dodas jos Dzeku. :hmmmmm: Vidjetcemo kako ce to izgledati za dvije-tri sedmice.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 avg 2024, 13:45

Nodara vidi na TM da ima "nase" ime ili prezime i da igra lopte, i etooo ga.
Dobar je mali, zvizdi zelji ispred TVa, a za 17. rodjendan babo ce ga pustiti da ide na utakmicu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 18 avg 2024, 15:34

ReX2 je napisao/la:
18 avg 2024, 13:40
DamirT je napisao/la:
Nadam se samo da cemo poceti makar nekako koristiti kontre, a ne kao protiv Italije. Dobijemo loptu i umjesto da krenemo naprijed, okrenu se i vrate stoperima loptu...
Da bi igrao kontre moras imati igrace koji su u stanju trcati. A gledajuci nase dizelase tesko bogami. Na to kad dodas jos Dzeku. :hmmmmm: Vidjetcemo kako ce to izgledati za dvije-tri sedmice.
Mozda planira Dedica i Kolasinca na wingbacka, Gigovica, Basica, Krunica (on ce svakako startat) u sredini i u napadu Demirovica i tu imas odma par igraca sto mogu 90 minuta drzat dobar tempo. Najabolje bi bilo da se vrati na 3-5-2 pa da imamo targeta (Tabakovica) uz Demirovica.

Znam da je šteta premjestit Kolu sa njegove trenutne pozicije ali sa Jukom na neprirodnoj poziciji ne dobivamo puno toga ofanzivno.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 18 avg 2024, 16:31

Sindikat12 je napisao/la:
18 avg 2024, 15:34
ReX2 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Mozda planira Dedica i Kolasinca na wingbacka, Gigovica, Basica, Krunica (on ce svakako startat) u sredini i u napadu Demirovica i tu imas odma par igraca sto mogu 90 minuta drzat dobar tempo. Najabolje bi bilo da se vrati na 3-5-2 pa da imamo targeta (Tabakovica) uz Demirovica.

Znam da je šteta premjestit Kolu sa njegove trenutne pozicije ali sa Jukom na neprirodnoj poziciji ne dobivamo puno toga ofanzivno.
Kolasinac najvise moze donijeti kao lijevi stoper, sto je na kraju krajeva i pokazao protiv Ukrajine. Jusuf ce vjerovatno igrati lijevo.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 18 avg 2024, 16:44

18 avg 2024, 12:43
To sto nasi novinari bas i ne znaju radit svoj posao je druga prica. Meni je nije normalno da niko nije pitao sta planira u zadnjoj trecini da li pridruzit napadaca Demirovicu ili nesto drugo. Jer ne moze cilj biti samo da se branimo ovi 8 utakmica.
Jedino što je Belmin postavio interesantno pitanje u vezi Bajraktratevica - da li mjenamo formaciju sa njim ili ce igrat desetku.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 avg 2024, 20:22

Hasic u prvih 11 za Osijek protiv Gorice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 18 avg 2024, 20:55

RajvoSA03 je napisao/la:
18 avg 2024, 16:31
18 avg 2024, 15:34
ReX2 je napisao/la:

Kolasinac najvise moze donijeti kao lijevi stoper, sto je na kraju krajeva i pokazao protiv Ukrajine. Jusuf ce vjerovatno igrati lijevo.
Pa dobro i na wingbacku je pruzao jako dobre partije, protiv francuza, ukrajine u gostima, pa onda u ligi naciji. Bio je medju najboljim igracima u tom periodu. Zbog njegovih ofanzivni kvaliteta dobivamo mnogo na WB, eh sad je pitanje koga stavit na stopera. Radeljic ne uljeva neku nadu…

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 avg 2024, 00:56

RajvoSA03 je napisao/la:
18 avg 2024, 16:31
I onda na poluvremenu da Bicakcic mijenja Dedica, a Mujakic Jusufa?
Imamo 3 beka u ekipi ukupno, moras imati bar jednog agilnijeg i brzog s klupe da uđe, a to je trenutno jedino Jusuf
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 19 avg 2024, 00:59

Kako izgleda ide Belmin Beganovic u Sturm za neki 500.000 €.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 01:05

BigZlatan je napisao/la:
19 avg 2024, 00:59
Znaci istina je meni je skoro rekao ovaj komsija sto navija za Sturm da dovode nekog bosanca, samo nije znao ko je u pitanju
Sigurno mali je za A reprezetacije mi svakako krila nemamo i neophodna su nam
Bajraktarevic, Dedic, Beganovic i mozda Cuze i mogli bi imati mlade igrace na krilima koji fakat imaju potencijal
Cuze kazem jer ako iko iz nase lige zasluzuje poziv to je neki igrac Zrinjskog
Ostali dok ne uzmu bodove u grupnoj fazi nema sta da rade u repki
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 avg 2024, 08:21

NoDi80 je napisao/la:
19 avg 2024, 01:05
BigZlatan je napisao/la:
19 avg 2024, 00:59
Znaci istina je meni je skoro rekao ovaj komsija sto navija za Sturm da dovode nekog bosanca, samo nije znao ko je u pitanju
Sigurno mali je za A reprezetacije mi svakako krila nemamo i neophodna su nam
Bajraktarevic, Dedic, Beganovic i mozda Cuze i mogli bi imati mlade igrace na krilima koji fakat imaju potencijal
Cuze kazem jer ako iko iz nase lige zasluzuje poziv to je neki igrac Zrinjskog
Ostali dok ne uzmu bodove u grupnoj fazi nema sta da rade u repki
Grob te j3bo glupi, Dedic je bek/wing bek i tu prica zavrsava. De popusti malo, znamo da nisi inteligentan, ne moras to konstantno dokazivati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 08:28

Sta ti znas salt boy
Nisi ti dovoljno inteligentan za fudbal da vidis da je bolji naprijed nego svako krilo koje imamo jedino Visca i Stevanovic koji su stari mogu mu parirati i to Dedic je potencijal i moze biti puno bolji nego njih dvojica
Ne samo krila nego je bolji dribler i brzi igrac od svih nasih igraca jos suta dobro s obje noge
Imas Gazibegovica i Jasica to bi “fudbalski” pametniji i psimeniji ljudi od nas poput Hrvata i Slovenaca davno iskoristili, ali mi smo zaostali u fudbalu
Ono sto je Hrvatska igrala prije 5 godina, nas selektor to hoce sad da igra, iako nemamo kvalitetnih veznih igraca za to i to nije u nasa prirodna igra
I svi vi sto pricate o nekim 3-5-2 formacijama se ofirate,iako ste ubjedjeni da ja nemam pojma
Vrijeme ce pokazati ko je u pravu
Mozete me vrijedjati, ali na kraju se kurca napusiti
Ustvari vec ga pustite dvije godine, jer sve sto vi govorite to se i radi i nas Luxemburg busi 4-1, a nodi sto govori to niko jos nije probao otkad sam poceo govoriti
Kad urade vidjet ce te koliko ne znate
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 avg 2024, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

flickposting
Kontakt:

Post Postao/la flickposting » 19 avg 2024, 08:32

Ovaj ne odustaje. :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 08:41

Ni vi ne odustajete, zasto bih ja
Ucite

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

flickposting
Kontakt:

Post Postao/la flickposting » 19 avg 2024, 08:42

Druže, na tebi će se učiti buduće generacije psihijatara.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 08:45

Na meni bi barem ucile buduce generacije, na tebi ne bi ni degeneracije
levatiiii fataj te se nogeeee haha
Kad vidim koliko vas ima vidim zasto smo najgori u fudbalu, cak i janezi nas presisali
Oni kojima je svakom drugom babo iz BiH
Znate zasto su nasi uspjesniji u Sloveniji, zato sto su pobjegli od vas nepismenih tvrdoglavih debila i vaseg primitivnog zaostalog fudbalskog razmisljanja
Na Euru su to potvrdili kad je desni bek Stojanovic igrao desno krilo, a vi jos se nista nista naucili od eura..
Jos se cudite kad Dedica guram na krilo….
A najjace kad je Mujakica panja stavio sa stopera na lijevog beka i onda protiv Italije na lijevo krilo, niko od vas se nista nije komentarisao
Jos ga hvalite i pratite svaku utakmicu smijesnog igraca koji igra u smijesnom klubu
Dinamo Kijev 7:1 gubio se ko abdest
Zolotic je babo i tata za svakog naseg stopera osim Anela samo sto nema ljude u savezu koji ce ga gurati kao vase panjeve
Dupli standardi kitarsko tuzlanskih neznalica, cas izuetcima naravno
Kad ne znate objasniti i obrazloziti nesto odmah vrijedjate, jer ste glupi ko ****, a puni ste samopouzdanja sto je fascinatno
Vi toliko pojma nemate, da bih vas dobio s onim timom onih heroja jadnih invalida sto igraju sljedecu odbojku i sto se pate s autobusima idu u Svedsku na utakmicu
Ne samo ja nego mnogi ovdje koji znaju nesto ovdje ne mogu da dodju do rijeci od vas neoismenih i bezobraznih debila, koji ih odmah vriedjate s psovkama i zgadite im forum
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 avg 2024, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

flickposting
Kontakt:

Post Postao/la flickposting » 19 avg 2024, 09:07

NoDi80 je napisao/la:
19 avg 2024, 08:45
Na meni bi barem ucile buduce generacije, na tebi ne bi ni degeneracije
levatiiii fataj te se nogeeee haha
Kad vidim koliko vas ima vidim zasto smo najgori u fudbalu, cak i janezi nas presisali
Oni kojima je svakom drugom babo iz BiH
Znate zasto su nasi uspjesniji u Sloveniji, zato sto su pobjegli od vas nepismenih tvrdoglavih debila i vaseg primitivnog zaostalog fudbalskog razmisljanja
Na Euru su to potvrdili kad je desni bek Stojanovic igrao desno krilo, a vi jos se nista nista naucili od eura..
Jos se cudite kad Dedica guram na krilo….
A najjace kad je Mujakica panja stavio sa stopera na lijevog beka i onda protiv Italije na lijevo krilo, niko od vas se nista nije komentarisao
Jos ga hvalite i pratite svaku utakmicu smijesnog igraca koji igra u smijesnom klubu
Dinamo Kijev 7:1 gubio se ko abdest
Zolotic je babo i tata za svakog naseg stopera osim Anela samo sto nema ljude u savezu koji ce ga gurati kao vase panjeve
Dupli standardi kitarsko tuzlanskih neznalica, cas izuetcima naravno
Kad ne znate objasniti i obrazloziti nesto odmah vrijedjate, jer ste glupi ko ****, a puni ste samopouzdanja sto je fascinatno
Vi toliko pojma nemate, da bih vas dobio s onim timom onih jadnih invaldida sto igraju sljedecu odbojku
Ne samo ja nego mnogi ovdje koji znaju nesto ovdje ne mogu da dodju do riieci od vas nepisemnih i bezobraznih levata koji ih odmah vriedjate s psovkama i zgadite im forum
Problem je kad Mujakić igra neprirodnu poziciju, a ne bi bio problem da Dedić igra neprirodnu poziciju. :salut:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 09:10

Eto vidis kako si ti bezobrazan kontras s duplim arsinima
Nikad ti nije bio problem da Mujakic igra neprirodnu poziciju, a uvijek se javljas i jedes **** kad Dedica spomenem na krilu
Nikad ne kritikujes ni jednog igraca u repki koji ima veze sa Fk Sarajevo, a meni seres sto komentarisem utakmice Zolotica u Casa Pia i to na pdf Zolotic
Samo udjes i vrijedjas iako nikad mu utakmice nisi pogledao u zivotu
Sve to radis jer mrzis Zeljeznicar, stavljas to rivalstvo ispred repke, jer tebe ni interesuje repka
Tebe interesuje da ima sto vise igraca Sarajeva i Slobode, a za rezultat te boli ****

A ja svakog igraca prozovem kad nije dobar, bio to Hadziahmetovic ili Mujakic svjejedno mi je kad je repka u pitanju

Sto se tice Mujakica
Meni nije problem bio, ali sad jeste kad sam uvidio da nije ni za prirodne pozicije u repki
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 avg 2024, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 avg 2024, 09:14

Znaci i u RB Salzburgu su svi levati sto nisu prepoznali da je Dedic krilo a ne bek.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2024, 09:26

Salzburgu treba bek, a ne krilo
Zato su i Dedica sa 17 prebacili s krila na beka, jer imaju previse crnca naprijed
BiH treba krilo, a ne bek
Da imamo znanja ko sto nemamo Dedic bi bio krilo, Gazbegovica iza bek, a Jasic izmjena po potrebi jednom od njih dvojice

Nisu levati oni, nego smo mi levati
Nasa repka je slabija od Salzburga
Nas bi Zrinjski dobio, jer znaju sta ce i kako ce
Mi ne znamo sta igramo i sve sto radimo branimo se i ako sta bude naprijed dobro je, a ako ga ne zabijemo nema veze patriote bore se
Prije ce Zeljeznicar sa svojom formacijom zabiti Njemackoj nego BiH s ovom pickastom igrom Barbareza
Od 2020 do danas 29 utakmica smo izgubili, samo 9 pobjedili
I to od tih 9 pobjeda Petev je 6 utakmica dobio s formacijama 4-2-3-1, 4-3-3 i jednu 3-5-2 protiv Luxemburga
Znaci s ovim 3-5-2 svake hidzretske dobijemo neki Liechenstein, ostalo sve porazi
Toliko od mene za danas
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.