Da bi igrao kontre moras imati igrace koji su u stanju trcati. A gledajuci nase dizelase tesko bogami. Na to kad dodas jos Dzeku.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da bi igrao kontre moras imati igrace koji su u stanju trcati. A gledajuci nase dizelase tesko bogami. Na to kad dodas jos Dzeku.
Mozda planira Dedica i Kolasinca na wingbacka, Gigovica, Basica, Krunica (on ce svakako startat) u sredini i u napadu Demirovica i tu imas odma par igraca sto mogu 90 minuta drzat dobar tempo. Najabolje bi bilo da se vrati na 3-5-2 pa da imamo targeta (Tabakovica) uz Demirovica.
Kolasinac najvise moze donijeti kao lijevi stoper, sto je na kraju krajeva i pokazao protiv Ukrajine. Jusuf ce vjerovatno igrati lijevo.Sindikat12 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:34Mozda planira Dedica i Kolasinca na wingbacka, Gigovica, Basica, Krunica (on ce svakako startat) u sredini i u napadu Demirovica i tu imas odma par igraca sto mogu 90 minuta drzat dobar tempo. Najabolje bi bilo da se vrati na 3-5-2 pa da imamo targeta (Tabakovica) uz Demirovica.
Znam da je šteta premjestit Kolu sa njegove trenutne pozicije ali sa Jukom na neprirodnoj poziciji ne dobivamo puno toga ofanzivno.
Jedino što je Belmin postavio interesantno pitanje u vezi Bajraktratevica - da li mjenamo formaciju sa njim ili ce igrat desetku.Sindikat12 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:43To sto nasi novinari bas i ne znaju radit svoj posao je druga prica. Meni je nije normalno da niko nije pitao sta planira u zadnjoj trecini da li pridruzit napadaca Demirovicu ili nesto drugo. Jer ne moze cilj biti samo da se branimo ovi 8 utakmica.
Pa dobro i na wingbacku je pruzao jako dobre partije, protiv francuza, ukrajine u gostima, pa onda u ligi naciji. Bio je medju najboljim igracima u tom periodu. Zbog njegovih ofanzivni kvaliteta dobivamo mnogo na WB, eh sad je pitanje koga stavit na stopera. Radeljic ne uljeva neku nadu…RajvoSA03 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 16:31Kolasinac najvise moze donijeti kao lijevi stoper, sto je na kraju krajeva i pokazao protiv Ukrajine. Jusuf ce vjerovatno igrati lijevo.Sindikat12 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:34Mozda planira Dedica i Kolasinca na wingbacka, Gigovica, Basica, Krunica (on ce svakako startat) u sredini i u napadu Demirovica i tu imas odma par igraca sto mogu 90 minuta drzat dobar tempo. Najabolje bi bilo da se vrati na 3-5-2 pa da imamo targeta (Tabakovica) uz Demirovica.
Znam da je šteta premjestit Kolu sa njegove trenutne pozicije ali sa Jukom na neprirodnoj poziciji ne dobivamo puno toga ofanzivno.
I onda na poluvremenu da Bicakcic mijenja Dedica, a Mujakic Jusufa?
Znaci istina je meni je skoro rekao ovaj komsija sto navija za Sturm da dovode nekog bosanca, samo nije znao ko je u pitanju
Grob te j3bo glupi, Dedic je bek/wing bek i tu prica zavrsava. De popusti malo, znamo da nisi inteligentan, ne moras to konstantno dokazivati.NoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 01:05Znaci istina je meni je skoro rekao ovaj komsija sto navija za Sturm da dovode nekog bosanca, samo nije znao ko je u pitanju
Sigurno mali je za A reprezetacije mi svakako krila nemamo i neophodna su nam
Bajraktarevic, Dedic, Beganovic i mozda Cuze i mogli bi imati mlade igrace na krilima koji fakat imaju potencijal
Cuze kazem jer ako iko iz nase lige zasluzuje poziv to je neki igrac Zrinjskog
Ostali dok ne uzmu bodove u grupnoj fazi nema sta da rade u repki
Problem je kad Mujakić igra neprirodnu poziciju, a ne bi bio problem da Dedić igra neprirodnu poziciju.NoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 08:45Na meni bi barem ucile buduce generacije, na tebi ne bi ni degeneracije
levatiiii fataj te se nogeeee haha
Kad vidim koliko vas ima vidim zasto smo najgori u fudbalu, cak i janezi nas presisali
Oni kojima je svakom drugom babo iz BiH
Znate zasto su nasi uspjesniji u Sloveniji, zato sto su pobjegli od vas nepismenih tvrdoglavih debila i vaseg primitivnog zaostalog fudbalskog razmisljanja
Na Euru su to potvrdili kad je desni bek Stojanovic igrao desno krilo, a vi jos se nista nista naucili od eura..
Jos se cudite kad Dedica guram na krilo….
A najjace kad je Mujakica panja stavio sa stopera na lijevog beka i onda protiv Italije na lijevo krilo, niko od vas se nista nije komentarisao
Jos ga hvalite i pratite svaku utakmicu smijesnog igraca koji igra u smijesnom klubu
Dinamo Kijev 7:1 gubio se ko abdest
Zolotic je babo i tata za svakog naseg stopera osim Anela samo sto nema ljude u savezu koji ce ga gurati kao vase panjeve
Dupli standardi kitarsko tuzlanskih neznalica, cas izuetcima naravno
Kad ne znate objasniti i obrazloziti nesto odmah vrijedjate, jer ste glupi ko ****, a puni ste samopouzdanja sto je fascinatno
Vi toliko pojma nemate, da bih vas dobio s onim timom onih jadnih invaldida sto igraju sljedecu odbojku
Ne samo ja nego mnogi ovdje koji znaju nesto ovdje ne mogu da dodju do riieci od vas nepisemnih i bezobraznih levata koji ih odmah vriedjate s psovkama i zgadite im forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.