Ma pusti skajušu baca bombe. Psrsesa je htjela Slobida ali se nisu nasli u cijeni.Hazre je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:03Ima li istine za haskica i prsesa brate? Moze i ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 avg 2024, 19:38Borben , bez nekih tehnickih sposobnoasti, ali sa dobrim šutom. Kao najvecu manu ja bih naveo kratak fitilj, sklon raspravi i cesto kartoniran.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:14Ma pusti skajušu baca bombe. Psrsesa je htjela Slobida ali se nisu nasli u cijeni.Hazre je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:03Ima li istine za haskica i prsesa brate? Moze i ppTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 avg 2024, 19:38
Borben , bez nekih tehnickih sposobnoasti, ali sa dobrim šutom. Kao najvecu manu ja bih naveo kratak fitilj, sklon raspravi i cesto kartoniran.
Mislim da nije bilo do plate, vec jednostavno smo medju zadnjim opcijama.
Vjerovatno ostaje u Velezu, ako tamo ne ostane, ima nekih opcija da ode u srbiju, mozda cak i kod Fedje.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Znam da je bilo ponuda sa vase strane, ono koliko ja imam inf. nije bio zadovoljan finansijskim uslovima, moguce je da nije tacno, da je tako pokusao dici malo cijenu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:37Izvinjavam se na upadu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:14Ma pusti skajušu baca bombe. Psrsesa je htjela Slobida ali se nisu nasli u cijeni.
Mislim da nije bilo do plate, vec jednostavno smo medju zadnjim opcijama.
Vjerovatno ostaje u Velezu, ako tamo ne ostane, ima nekih opcija da ode u srbiju, mozda cak i kod Fedje.
Elvir Baljic
Prenosi li se gdje utakmica. Baš bih volio vidjeti skroz drugačiju ekipu na djelu. Sretno nam.
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam, mozda MY TV oni prenose federalnu ligu, ali ne znam imali sta danas od prenosa. Juce su prenosili Celik.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo ujediniti sa Gradinom i napraviti stabilnog ucesnika federalne lige. Sve ostalo je patnja
-
- Kontakt:
Ubaci Anela izgidosmo.
Iznenadio me kvalitet terena u Duvnu.
Na odličnom terenu jako loša, troma, spora i nepovezana igra garantuje da od povratka ove sezone nema ništa.
Bilo bi dobro u Goraždu zapeti na bod jer opstanak zna zavisiti i od kojeg gostujućeg poena. Al' hjde, možda se prvi mačići u vodu bacaju kako kaže narodna poslovica.
Na odličnom terenu jako loša, troma, spora i nepovezana igra garantuje da od povratka ove sezone nema ništa.
Bilo bi dobro u Goraždu zapeti na bod jer opstanak zna zavisiti i od kojeg gostujućeg poena. Al' hjde, možda se prvi mačići u vodu bacaju kako kaže narodna poslovica.
-
- Kontakt:
Ako nam nosilac igre bude Halilović sa 35 godina kojeg više niko nije htio onda će nam bod iz Goražda mnogo značiti u borbi za opstanak.Beledija je napisao/la: ↑18 avg 2024, 19:06Iznenadio me kvalitet terena u Duvnu.
AH lagano dovodi klub do kraja.I federalna liga je za njega sada preveliki zalogaj. 

Kako god bilo njegovo je vrijeme prošlo.
-
- Kontakt:
Tanko, slabo, bezidejno....Iskreno po sastavu i trenutnoj ekipi nisam ni ocekivao borbu za vrh tabele. Fali ovdje tri-cetiri igraca za nesto ozbiljnije. Ali hajde nema potrebe nesto ni da se sikiram, zadovoljan bih bio ostankom u ligi.
Elvir Baljic
Ovo danas si opisao baš onako kako jest, sa ovom ekipom kad bi se i ušlo u Pl moralo bi se bukvalno sve zamijeniti.lpak da su ušli sa malo više energije mogli su i pobijediti. Nikad nisam gledao federalnu u živo, kontra Bratstva biće moj debi. Prva liga fed. biće dobra liga kad se smanji bar na 12 klubova.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 avg 2024, 21:23Tanko, slabo, bezidejno....Iskreno po sastavu i trenutnoj ekipi nisam ni ocekivao borbu za vrh tabele. Fali ovdje tri-cetiri igraca za nesto ozbiljnije. Ali hajde nema potrebe nesto ni da se sikiram, zadovoljan bih bio ostankom u ligi.
@ CityCity, AH je i podigao klub i doveo ga do neke visine( vicešampioni BiH, drugo kolo kontra velikog Alkmara) koje prije njegovog dolaska niko nije mogao ni usniti. Mnoge od nas je povukao za sobom, i mene je. Ja sam se spustio na zemlju kad je prvi put izjavio da bi ponovo preuzeo Slobodu a kad je konkurisao za predsjednika potpuno me uvjerio da je za njega City sporedna stvar. Ovo juče samo ljudi sa fanatičnim optimizmom doživljavaju kao neuspjeh. Realnost je sasvim drugačija. U budućnosti se može svašta desiti zato treba mirno pratiti razvoj događaja vođeni onom Titinom devizom " ništa nas ne smije iznenaditi.
-
- Kontakt:
Pozdrav.
Gdje ćete igrati domaće utakmice.
Tušanj ili Simin Han.
Subotom ili nedjeljom.
Tušanj ili Simin Han.
Subotom ili nedjeljom.
-
- Kontakt:
Sta je sa onim Marinovićem pa nije pozvao našeg Šukilovića za u21 reprezentaciju. Pa kako ga nije sramota našeg kapitena, našeg dragulja. Sigurno nas mrzi jer nemoguće da Mustafa svojim igrama nije zaslužio.
Ili ni prije nije bio kalibar? Da ga neko svjesno nije gurao?
Ili ni prije nije bio kalibar? Da ga neko svjesno nije gurao?
-
- Kontakt:
Druže ovo je tako zatvoren klub da se ništa ne zna.BratstvoGracanica je napisao/la: ↑19 avg 2024, 16:00Pozdrav.
Tušanj ili Simin Han.
Subotom ili nedjeljom.
Kod nas igrači znaju doći i biti po 15 dana sa ekipom i tek onda neko se sjeti da objavi. Jucer utakmica a mi nismo mogli ni saznati postave, klupu i sl.
Vlasnika navijači ne zanimaju pa i ne smatra važnim da ih o bilo čemu obavijesti. Tako da odgovor na tvoje pitanje nadam se da ćemo imati do utakmice sa vama, da znamo u kom pravcu da krenemo na stadion.
- ASD
- Kontakt:
Od malog Garčevića bi moglo biti premijerligaškog igrača.
Malo mi se čini, ali je uprava dobre greške pravila sa iskusnijim igračima.
Malo mi se čini, ali je uprava dobre greške pravila sa iskusnijim igračima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.