Volio bih jos da ode i Ottl, pa da se rijesimo tog otpada u ekipi.

Danas ocekujem rutinsku pobjedu uz dva gola Maria i jedan Robbena.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

al ako mu jupp kaze da ce imat ravnopravnu sansu da igra onda hamit ostaje...sve zavisi sta ce heynckes sad reci pojedinim igracima....a ottl nikad ne moze izborit prvi sastav et jedino dobro dodje ko rezerva nekad, nekad neke koristi i od njega ima, iako bi ga bolje bilo prodat....glavnog otpada smo se rijesili sa brafheidomJetSet_Hantraga je napisao/la:Cisto sumnjam da ce Hamit htjeti jos jednu sezonu sjediti na klupi. I pred pocetak ove sezone se jedva odlucio na ostanak, ali je ipak htio da proba izboriti mjesto u timu. Ove godine je dobijao jos manje priliku, tako da mislim da Hame odlazi na ljeto.
Volio bih jos da ode i Ottl, pa da se rijesimo tog otpada u ekipi.
Danas ocekujem rutinsku pobjedu uz dva gola Maria i jedan Robbena.
 ja bih mozda prodao i pranjica jer nije on klasa za bayern, a ako bi dosao vidal onda mozemo i tymu prodat....prije sam tymu mnogo hvalio al ak se dovede bolji igrac onda treba onog slabijeg prodat...a pozicija defanzivnog veznog je i onako dobro popunjena sa schweisteigerom i gustavom...u vecini igraca u postojecem kadru ima velikog potencijala samo ga opet treba do maksimuma izvuc iz sviju njih
 ja bih mozda prodao i pranjica jer nije on klasa za bayern, a ako bi dosao vidal onda mozemo i tymu prodat....prije sam tymu mnogo hvalio al ak se dovede bolji igrac onda treba onog slabijeg prodat...a pozicija defanzivnog veznog je i onako dobro popunjena sa schweisteigerom i gustavom...u vecini igraca u postojecem kadru ima velikog potencijala samo ga opet treba do maksimuma izvuc iz sviju njih Nadam se odmah Kroos out Breno in. Badstuber nastavlja sa lošom formom u dresu Bayerna, sreća pa je tu požrtvovani Gustavo, inače moglo je biti i gore.
 Nadam se odmah Kroos out Breno in. Badstuber nastavlja sa lošom formom u dresu Bayerna, sreća pa je tu požrtvovani Gustavo, inače moglo je biti i gore. 

Preznojio sam se par puta zbog Vas. Kao prvo odigrao sam na kladionici na Vasu pobjedu, kao drugo mislio sam na Njemacki fudbal i jos kada je Hannover dao gol onda sam mislio da ode sve u neku stvar. No na kraju je sve ispalo kako treba. Sada sto se pozicije 3. drzite sve u svojim rukama. Ovo je danas bila tipicna utakmica Bayerna i kao sto je Kahn uvijek prije nakon ovakvih utakmica govorio:
 Preznojio sam se par puta zbog Vas. Kao prvo odigrao sam na kladionici na Vasu pobjedu, kao drugo mislio sam na Njemacki fudbal i jos kada je Hannover dao gol onda sam mislio da ode sve u neku stvar. No na kraju je sve ispalo kako treba. Sada sto se pozicije 3. drzite sve u svojim rukama. Ovo je danas bila tipicna utakmica Bayerna i kao sto je Kahn uvijek prije nakon ovakvih utakmica govorio: 

Za koliko klubova ti navijaš?Saurman je napisao/la:Teško osvojena 3 boda ali najvažnije da smo ispred Hanovera..
178..Carlo je napisao/la:Za koliko klubova ti navijaš?Saurman je napisao/la:Teško osvojena 3 boda ali najvažnije da smo ispred Hanovera..

Omerbavarac je napisao/la: Ponovo neprijatnosti glede Neuera.
Ovo postaje pomalo iritirajuce.
Dobri su.Omerbavarac je napisao/la: Ponovo neprijatnosti glede Neuera.
Ovo postaje pomalo iritirajuce.

geronimomoustapha je napisao/la: Imaju stila. Kakav crni Neuer.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.