Ma nista tako gledati, trenutno jos nismo taj nivo da mozemo tek tako bodove upisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 12:40Sloboda je bas tanka, al bas tanka. Startni stoper, Ignjatovic, ima 36, Kemo se ozlijedio odnosno drugi stoper je u rangu Dubackica. Koliko vidim imaju Delimedjca ali nije igrao do sada, Seru koji je dosao iz Goska, Hrvanovica koji je isto bez nastupa do sada ( povreda ? ), papka SaJida koji ima 36 godina, Cvijanovica koji je igrao u Borcu i Velezu, Haracica u napadu.
U sustini, kada se svi sastave, dobiju pravo nastupa, malo uigraju bice zajebaniji i mogu nekome otkinuti koji bod pri cemu ce ispasti ko fisek iz lige. Ovo sto im igra sada moramo dobiti sa drugim timom.
Bicu pesimistican kod procjene, 1:4;
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Na Slobodu gledati kao da je Real Madrid. Nema opuštanja ni milimetra, ući u utakmicu kao i protiv Veleža i neće biti problema
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Jos dobar teren, nije vise kaljuga.Pablo11 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 12:48Ma nista tako gledati, trenutno jos nismo taj nivo da mozemo tek tako bodove upisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 12:40Sloboda je bas tanka, al bas tanka. Startni stoper, Ignjatovic, ima 36, Kemo se ozlijedio odnosno drugi stoper je u rangu Dubackica. Koliko vidim imaju Delimedjca ali nije igrao do sada, Seru koji je dosao iz Goska, Hrvanovica koji je isto bez nastupa do sada ( povreda ? ), papka SaJida koji ima 36 godina, Cvijanovica koji je igrao u Borcu i Velezu, Haracica u napadu.
U sustini, kada se svi sastave, dobiju pravo nastupa, malo uigraju bice zajebaniji i mogu nekome otkinuti koji bod pri cemu ce ispasti ko fisek iz lige. Ovo sto im igra sada moramo dobiti sa drugim timom.
Bicu pesimistican kod procjene, 1:4;
Mijenjam misljenje sto se tice rezultata, 1:6; Zabili im sest golova u prvom, a onda ubacili Focu, Sabica, Lausevica da se malo naviknu na PL.
Kao navijac vec sam upisao pobjedu, odnosno minimum 7 hodova iz naredne tri tekme, a zapravo mjerkam i svih devet, al to sam ja, (ne)realni navijac, ako igraci slicno razmisljaju treba ih udarati sakama na dnevnoj bazi

- imekorisnicko
- Kontakt:
Mojne ženskih fazona. Smajlijem na argument.Pablo11 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 11:28imekorisnicko je napisao/la: ↑19 avg 2024, 08:33Nek te nervira. Navijati za neki klub nije samo navijati za uspjeh. Radovac je nespojiv sa Željom, ne sporim njegove kvalitete čak i trenutnu potrebu za njim. Radije bi gledo tog istog Mekića koji je,u dobroj mjeri,nezasluženo pljuvan. Beća je jednostavno loš igrač, nije svaki željovac nužno dobar igrač. Radovac jeste solidan,i nama u ovom trenutku neophodan,ali bi radije nekog drugog gledao tu što prije.Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:08
Kako me nervira ovo a nije ni pitar..ne druže samo ti, već svi kolektivno..Jest on je pitar i nosi igru naše ekipe sa Al Jaberom..eto Beća je naš pa smo mu yebavai nanu naninu, Mekić je naš pa se u aprilu zajebava i govori druga liga na treningu i? Koliko su nas puta zavalila ta naša djeca Radovac pitar nam je više radosti donio
Mene recimo nervira ta priča "zavalila nas naša djeca". Postoje naravno oni koji nisu kvalitet,ali kada se analizira Željina i bliža i dalja historija Želji su skoro sve dobro donijeli željovci. Naša djeca i igrači koji su se asimilirali. Isto važi pogotovo za trenere. Ne postoji uspješan trener u Želji koji ranije nije igrao za Želju.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ako je igrao za sarajevo ne mora znacit da je pitar, covjek se ne izjasnjava tako.
Mislim da je ovo jako korektno. Muftic ima dovoljno vremena da jos napreduje i da se proda uz neki priliv prema nasem klubu.FK Željezničar je potpisao nove ugovore sa prvotimcima Vedadom Muftićem (22) i Sulejmanom Krpićem (33). Vedad Muftić je produžio ugovor do ljeta 2026. godine, a Sulejman Krpić do kraja sezone.
Sto se tice Krpica, svjesni smo svi da je trenutno u jako losoi golgeterskoj formi ali eto zabio je nekoliko golova na kraju prosle sezone i protiv Igmana proslu tekmu iako je opet imao jos jednu 100% sansu gdje je po.mom misljenju trebao puuuuno ranije sutati.
Kako god, ono sto Krpic predstavlja ovim mladjim momcima, momcima sa strane koji su tek dosli, ali i za citavu ekipu. Ono sto Krpic predstavlja za konkurenciju u ekipi, i ono sto je dao kroz nekoliko zadnjih godina te ostao tu kad je bilo najteze, zasluzuje bar ovo produzenje do kraja sezone gdje ce i on lakse moci naci drugi angazman ako nama vise ne bude potreban u vrhu napada.
Tako se pravi klub odnosi prema svojim igracima koji su ti nekad dali puno u proslosti a i trenutno doprinose ekipi na druge nacine iako to nije ona igra od prije.
I sam sam taj koji je ludio na njegove odluke, promasaje i svasta nesto u prosloj sezoni ali realno niie imao.mo saigrace neke. Ovo je putokaz kako klub treba da se odnosi prema svojim igracima, nema prostora za zlu krv gdje je ne treba biti.
SRETNO MOMCI, DA NAM DONESETE JOS PUNO SRECE U NASTAVKU SEZONE I DA USPIJETE NASTAVITI VASE KARIJERE ONAKO KAKO ZELITE. A nadam se da ce od Muftica nesto kanuti i u klubsku kasu, samo ga treba dodatno ispromovirati jos jace u narednon periodu u nadi da se on nece umisliti (kao nekad Kjosevski).
-
- Kontakt:
Igraci nespojivi sa FK Zeljeznicar su oni koji ne daju svoj maksimum na terenu, koji prave belaj i klanove u svlacionici, to je pocetak i kraj price. Toga si svjestan, naravno.imekorisnicko je napisao/la: ↑19 avg 2024, 08:33Nek te nervira. Navijati za neki klub nije samo navijati za uspjeh. Radovac je nespojiv sa Željom, ne sporim njegove kvalitete čak i trenutnu potrebu za njim. Radije bi gledo tog istog Mekića koji je,u dobroj mjeri,nezasluženo pljuvan. Beća je jednostavno loš igrač, nije svaki željovac nužno dobar igrač. Radovac jeste solidan,i nama u ovom trenutku neophodan,ali bi radije nekog drugog gledao tu što prije.Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:08Kako me nervira ovo a nije ni pitar..ne druže samo ti, već svi kolektivno..Jest on je pitar i nosi igru naše ekipe sa Al Jaberom..eto Beća je naš pa smo mu yebavai nanu naninu, Mekić je naš pa se u aprilu zajebava i govori druga liga na treningu i? Koliko su nas puta zavalila ta naša djeca Radovac pitar nam je više radosti donioimekorisnicko je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:35
Em ne košta toliko,em nije lošiji od Radovca,em nije sklon povredama kao Radovac (a nije ni pitar). Kako god,ne vjerujem da će Dado doci iz nekih drugih razloga.
Mene recimo nervira ta priča "zavalila nas naša djeca". Postoje naravno oni koji nisu kvalitet,ali kada se analizira Željina i bliža i dalja historija Želji su skoro sve dobro donijeli željovci. Naša djeca i igrači koji su se asimilirali. Isto važi pogotovo za trenere. Ne postoji uspješan trener u Želji koji ranije nije igrao za Želju.
Mekic kada je dosao u Zeljeznicar iz Radnika uvijek, Mekic koji se na kraju nafurao da je igracina + prica - nikad.
-
- Kontakt:
Ne razumijem ovaj potez produžavanja ugovora Krpiću.
Željezničar za život cijeli!
Pristao je na slabiji ugovor, ostat ce do kraja sezone i dosta.
-
- Kontakt:
Zasto da ne? I vise nego solidna opcija za rezervnog napadaca, pri tome je autoritet u ekipi.
Ne vidim razlog da napusta ekipu na polusezoni i onda da moras traziti novog napadaca kojeg ces morati cekati da se prilagodi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pa doveo si Dangubića kao prvu opciju i Lauševića koji je prospekt. Plus imaš Vukoju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:36Zasto da ne? I vise nego solidna opcija za rezervnog napadaca, pri tome je autoritet u ekipi.
Ne vidim razlog da napusta ekipu na polusezoni i onda da moras traziti novog napadaca kojeg ces morati cekati da se prilagodi
Drugo, kako stvari stoje i prema viđenom, Suljo je dao svoje.
Treće, bilo je problema u svlačionici zbog njega.
Ne znam, meni se ne sviđa ovaj potez ali ok. Struku definitivno poštujem pod uslovom da je ovo njihova odluka.
Željezničar za život cijeli!
Ma mora se negdje naci nacin da se pljuje, veci je Radovac zeljovac od Mekica npr koji je cesto mahalao.zeljovac21 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:26Ako je igrao za sarajevo ne mora znacit da je pitar, covjek se ne izjasnjava tako.
Fk Željezničar.
Sta ces brate dugo je sezona treba rotirat
Tesko je sad i naci napadaca da je bolji za slicne pare
Mislim nemoguce koga bi doveli
Neka ga valja se na dva fronta boriti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Puno je Krpić dao za Želju i golovima i svojim zalaganjem da ga se tjera tek kako.Nije u formi,to jest,ali svojim autoritetom može dosta donijeti,a i ekipa koja u svom rosteru nema 2 kvalitetna napadača(Dangubić) nema šta tražiti u borbi za neki vrh tabele i Evropu .
treba sirine, krpic ce sigurno moci pomoci s klupe. takav profil napadaca moras imati u ovoj ligi.
Zbog njega bio problem u svlacionici"SudoHusika je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:41Pa doveo si Dangubića kao prvu opciju i Lauševića koji je prospekt. Plus imaš Vukoju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:36Zasto da ne? I vise nego solidna opcija za rezervnog napadaca, pri tome je autoritet u ekipi.
Ne znam, meni se ne sviđa ovaj potez ali ok. Struku definitivno poštujem pod uslovom da je ovo njihova odluka.
Kakav je to problem bio a da poslije svega on ostane kapiten i produzi ugovor.
Toliko o tom "problemu"
Ne znam zbog cega uvijek pravimo problem tamo gdje ga nema.
Logicno da je ekstra dobar potez ovo produzivanje ugovora sa Krpicem i za nas i za njeg,ne mozemo se osloniti samo na Dangubica i ako se on povrijedi ostajemo na Zubanovicu i Lausevicu gdje realno jos uvijek ne znamo na cemu smo s njima.
-
- Kontakt:
Ne pretjeruj, sa Zubanom znamo na cemu smo sto se njega ticeEjnur je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:30Zbog njega bio problem u svlacionici"SudoHusika je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:41Pa doveo si Dangubića kao prvu opciju i Lauševića koji je prospekt. Plus imaš Vukoju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:36
Zasto da ne? I vise nego solidna opcija za rezervnog napadaca, pri tome je autoritet u ekipi.
Toliko o tom "problemu"
Logicno da je ekstra dobar potez ovo produzivanje ugovora sa Krpicem i za nas i za njeg,ne mozemo se osloniti samo na Dangubica i ako se on povrijedi ostajemo na Zubanovicu i Lausevicu gdje realno jos uvijek ne znamo na cemu smo s njima.

Imamo i Vukoju kao opciju, to si zaboravio. Njegova najbolja partija kod nas je bila protiv Veleza, a tu je igrao u napadu.
Da se razumijemo neka je ovaj ostao, al nije za startnog napadaca.
Moze i Vukoja pokrit al realno po meni on nista nije drugaciji tip napadaca u odnosu na Krpica i tu nismo nista dobili.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:36Ne pretjeruj, sa Zubanom znamo na cemu smo sto se njega ticeEjnur je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:30Zbog njega bio problem u svlacionici"SudoHusika je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:41
Pa doveo si Dangubića kao prvu opciju i Lauševića koji je prospekt. Plus imaš Vukoju.
Toliko o tom "problemu"
Logicno da je ekstra dobar potez ovo produzivanje ugovora sa Krpicem i za nas i za njeg,ne mozemo se osloniti samo na Dangubica i ako se on povrijedi ostajemo na Zubanovicu i Lausevicu gdje realno jos uvijek ne znamo na cemu smo s njima.![]()
Imamo i Vukoju kao opciju, to si zaboravio. Njegova najbolja partija kod nas je bila protiv Veleza, a tu je igrao u napadu.
Bas me zanima kako ce nam sad izgledati napad sa Dangubicem,gdje imamo napadaca koji trazi lopte u prostor a ne da se nabija na njeg.
-
- Kontakt:
Kako brate nismo dobili sa Vukojom u napadu, lik je spor drama, ali zna sa loptom i fino se gradi, moze okrenuti igraca na metar prostora i gurnuti loptu u prostor sto nam bas odgovara sa ovakvim stilom igre. Dangibic brz kolilo vidim, fino se krece, Vukoja spor, al zna sa loptom i Krpic da se gura i skace. Mjera. Vidjecemo Lausevica.Ejnur je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:40Moze i Vukoja pokrit al realno po meni on nista nije drugaciji tip napadaca u odnosu na Krpica i tu nismo nista dobili.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:36Ne pretjeruj, sa Zubanom znamo na cemu smo sto se njega ticeEjnur je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:30
Zbog njega bio problem u svlacionici"
Toliko o tom "problemu"
Logicno da je ekstra dobar potez ovo produzivanje ugovora sa Krpicem i za nas i za njeg,ne mozemo se osloniti samo na Dangubica i ako se on povrijedi ostajemo na Zubanovicu i Lausevicu gdje realno jos uvijek ne znamo na cemu smo s njima.![]()
Bas me zanima kako ce nam sad izgledati napad sa Dangubicem,gdje imamo napadaca koji trazi lopte u prostor a ne da se nabija na njeg.
Mislio sam brate u poredjenu Vukoje i Krpica,tu nismo dobili nista,slicni igraci,spori koji igraju vise na snagu i duele.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:44Kako brate nismo dobili sa Vukojom u napadu, lik je spor drama, ali zna sa loptom i fino se gradi, moze okrenuti igraca na metar prostora i gurnuti loptu u prostor sto nam bas odgovara sa ovakvim stilom igre. Dangibic brz kolilo vidim, fino se krece, Vukoja spor, al zna sa loptom i Krpic da se gura i skace. Mjera. Vidjecemo Lausevica.Ejnur je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:40Moze i Vukoja pokrit al realno po meni on nista nije drugaciji tip napadaca u odnosu na Krpica i tu nismo nista dobili.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:36
Ne pretjeruj, sa Zubanom znamo na cemu smo sto se njega tice![]()