Ono "pravo" EP, gdje su najbolje reprezentacije?
Mlade muške rukometne reprezentacije
Moderator/ica: Pasha
Re: Mlade muške rukometne reprezentacije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Ma nema se koga zvati u a repku.
Jedino Hadžić što je bio u b timu Pelistera, koji je igrao prvu ligu Makedonije.
Ovaj lijevi bek Hadžimuhamedović igra oberligu. Pivot je u Zrinjskom i igra drugu ligu.
Desni bekovi su tanki skroz, a krila samo na momente odigraju nešto.
Jedino Hadžić što je bio u b timu Pelistera, koji je igrao prvu ligu Makedonije.
Ovaj lijevi bek Hadžimuhamedović igra oberligu. Pivot je u Zrinjskom i igra drugu ligu.
Desni bekovi su tanki skroz, a krila samo na momente odigraju nešto.
Bas mi je drago

Nadam se da ce na EP odigrati makar upola kao ovdje. Mada je to prvenstvo i ovo nebo i zemlja po kvaliteti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- EastwichTown
- Kontakt:
Golman odličan , Hadžimuhamedović veliki potencijal , njemu bi najbolje bilo kada još ojača da ide u cvajtu Njemačku (kao što su radili Holanđani i Farani sa svojim mladim momcima i sada dobili odlične igrače) , Hadžić odličan , i njemu bi bilo bolje da pređe u Njemačku cvajtu , Halilović iz Metkovića (desni bek) je bio odličan nedavno kada je sa juniorima nastupao , po kvaliteti je rame uz rame sa Hadžićem i Hadžimuhamedovićem , moguće da je neka povreda u pitanju pa sada nije došao do izražaja , Kristijan Katić (desno krilo) davno pokazao da je odlično krilo , dokaz je i potpis za Izviđač , Živanović (desni krilo) isto pokazao kvalitet , dobra su i lijeva krila ako gledamo prošle kvalifikacije , istina sada su imali malo manje lopti na krilo ... Srednji bek Lugavić isto interesantan igrač .
- Realno još je rano iz ove Selekcije da se poziva u A selekciju , možda za godinu kada još ojačaju pa pozvati nekoga kao nagradu za trud , ali imamo mi i juniosku reprezentaciju iz koje bi se sigurno mogla 2-3 igrača gurnuti u vatru .
- Realno još je rano iz ove Selekcije da se poziva u A selekciju , možda za godinu kada još ojačaju pa pozvati nekoga kao nagradu za trud , ali imamo mi i juniosku reprezentaciju iz koje bi se sigurno mogla 2-3 igrača gurnuti u vatru .
Mislim da će to i biti U20 prvenstvo 2026-te godine, tako da bi to trebala biti ova generacija, jer su sad U18 kako sam skontao?CAZIN je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:39Nadam se i ja brate ali vecina trenutnih igraca ce preci u juniorsku selekciju do tog prvenstva tako da ce igrati novi momci
Uglavnom, i ovo je dokaz koliko zapravo sa vrlo malo ulaganja i truda možeš napraviti neki rezultat u rukometu.
Doduše nije ovo sad neki spektakl, momci igraju finale B divizije, ali kada bi stalno imali ove mlade repke i kada bi stalno igrali ova "glavna" prvenstva za omladince izrodilo bi se iz svake generacije po 1-2 igrača za A reprezentaciju i eto nekog kontinuiteta i šanse za razvoj da ne budemo samo učesnici na seniorskim Evropskim prvenstvima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U20 ce biti to prvenstvo. Tako da ce igrati ovi momci, naravno ako neko u medjuvremenu ne promijeni drzavljanstvo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad tek vidjeh odlicna stvar ima igraca u juniorskoj i kadetskoj selekciji koji za 2-3 godine mogu biti za reprezentaciju sad jos dobiti Latviju u finalu

Razbijena Latvija. Cestitke momcima i strucnom stabu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast momci ima slifa za A reprezentaciju
Zasto Hadzic nije igrao gledao sam od polovine prvog poluvremena i nije ga bilo
Cestitke svima koji su ucestvovali

Zasto Hadzic nije igrao gledao sam od polovine prvog poluvremena i nije ga bilo
Cestitke svima koji su ucestvovali

- EastwichTown
- Kontakt:
Nije bilo potrebe da igra , morali su malo i ovi sa manjom minutažom igrati , zanimljivo da se imalo lufta u finalnoj utakmici odmarati najboljeg igrača .
Ovog Hadžimuhamedovića Doborac mora dovesti da u Reprezentaciji izvodi sedmerce , ne znam je li ijedan fulio , ovo što sam gledao golmani nisu bili ni blizu
Ovog Hadžimuhamedovića Doborac mora dovesti da u Reprezentaciji izvodi sedmerce , ne znam je li ijedan fulio , ovo što sam gledao golmani nisu bili ni blizu

Sad ce portali, novinari napravit Karabatice. A, ono, pola ce ih do seniorskog rukometa zavrsit u Preventu, ostatak konobarisat u njemackoj, a jedan il dvojica otic u Vogoscu il ork bosnu da studira i usput zaboravi i ovo malo rukometa sto znaju. Mozda neki ode i u slobodu da klepi koju desetinu hiljada, ako ne propadnu do tad.
Vazda ista prica i loziona.
- EastwichTown
- Kontakt:
Nismo imali uopšte omladinskih selekcija dugi niz godina i ovo što su napravili za kratko vrijeme je nešto ogromno .
Mi da imamo normalne uslove i kvalitetan rad sa školovanim trenerima vjerovatno bi brzo sustigli Hrvatsku i Sloveniju .
Ne brinem ja za ove momke i njihov angažman samo da ovi iz Saveza nastave sa okupljanjima omladinskih selekcija i neće biti više zime za nove mlade igrače u A Selekciji .
Mi da imamo normalne uslove i kvalitetan rad sa školovanim trenerima vjerovatno bi brzo sustigli Hrvatsku i Sloveniju .
Ne brinem ja za ove momke i njihov angažman samo da ovi iz Saveza nastave sa okupljanjima omladinskih selekcija i neće biti više zime za nove mlade igrače u A Selekciji .
Čestitke na uspjehu ali ovo je tek mali početak. U pitanju je B divizija (turnir za one koji nigdje ne igraju pa da nešto igraju) ali polako. Treba iskoristiti svaku mogucu priliku za okupljanje djece, prijaviti ih na svaki moguci turnir u regionu kako bi imali sto više utakmica. Ako treba, napraviti turnir pa dovesti malo ozbiljnije ekipe uglavnom da se igra.
Da nam od ovih 16 djecaka šest izraste u neke ozbiljne rukometaše bilo bi više nego odlično.
Da nam od ovih 16 djecaka šest izraste u neke ozbiljne rukometaše bilo bi više nego odlično.
Prva recenica potpis. Zbog toga se i radujemo svi. Ja sam iskreno ocekivao prolaz grupe. Moramo im skinuti kapu na ogromnom uspjehu, s obzirom na nismo imali nijednu mladju kategoriju u proteklim godinama.EastwichTown je napisao/la: ↑19 avg 2024, 01:41Nismo imali uopšte omladinskih selekcija dugi niz godina i ovo što su napravili za kratko vrijeme je nešto ogromno .
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Upravo. Ali tako je uvijek u omladinskim kategorijama, ne samo kod nas. Jedini veliki talenat je Hadžić. Od kojeg očekujem da će živjeti od rukometa. Ostali se moraju dobro potruditi.ljevak je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:52Sad ce portali, novinari napravit Karabatice. A, ono, pola ce ih do seniorskog rukometa zavrsit u Preventu, ostatak konobarisat u njemackoj, a jedan il dvojica otic u Vogoscu il ork bosnu da studira i usput zaboravi i ovo malo rukometa sto znaju. Mozda neki ode i u slobodu da klepi koju desetinu hiljada, ako ne propadnu do tad.
Kad bi dvojica dogurali do repke bilo bi odlično.
Od 5-6 njih očekujem da se neće ostaviti rukometa do 24-te.
Hadžić je ogroman talenat samo me strah da ne sagori. Premlad je otišao i Pelister, daleko od porodice i prijatelja, daleko od svoje "rutine", i bojim se da ga to ne sagori.
Ne znam zašto roditelji pristaju na sve to, za nešto eura koje dobijaju. Po meni je trebalo da ide preko Izviđača i Zagreba dalje ali eto, mlad je neka se razvija.
Ne znam zašto roditelji pristaju na sve to, za nešto eura koje dobijaju. Po meni je trebalo da ide preko Izviđača i Zagreba dalje ali eto, mlad je neka se razvija.
- EastwichTown
- Kontakt:
Jednom u 100 godina naprave članak o rukometu i u fokus stave sve crnjake .
I ako ste morali pisati o tome mogli ste napisati na kraju sitnim slovima , a u fokus staviti ove momke i njihov uspjeh , kakav doček kakvi bakrači u toku radnog vremena , imali su sasvim pristojan doček svojih najbližih i o tome se nije imalo potrebe bilo šta pisati .

I ako ste morali pisati o tome mogli ste napisati na kraju sitnim slovima , a u fokus staviti ove momke i njihov uspjeh , kakav doček kakvi bakrači u toku radnog vremena , imali su sasvim pristojan doček svojih najbližih i o tome se nije imalo potrebe bilo šta pisati .

Bas tako, plus nisu uzeli u obzir da je to B divizija, a ne najjace EP...EastwichTown je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:40Jednom u 100 godina naprave članak o rukometu i u fokus stave sve crnjake .
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.