English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
City kakve je srece izgubio je ovo Savinha za cijelu sezonu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Enzo Maresca: “We competed very well for much of the game. We were similar to Man City if not better, in my personal opinion”.
“The performance was there… but we didn’t take the chances. Probably the big difference was inside the box. I’m quite happy in terms of performance”.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Uze Pepun bez napravljene izmjene
Samo ovaj sto se povrijedio
Samo ovaj sto se povrijedio
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kad vam wade svima ocita bukvicu au 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arsenalova i Unitedova animacija 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
El cucu a vejd
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nmg da vjerujem da su tom levatu nakon svega dali kapitensku

- JayCatwright
- Kontakt:
Sad ce vama onaj transfer guru reci da su se dobri rezultati slucajno poklopili sa izostankom Enza
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ugovor na 7 godina
Ugovor na 6 godina i optional 12 mjeseci
Boehly masterclass
Ugovor na 6 godina i optional 12 mjeseci
Boehly masterclass
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Al uvali im Atletico igraca kojeg nije htio ni Chelsea ni Atletico da bi mogli kupiti Gallaghera igraca koji je klasa za sve veznjake Chelsea
Boehly masterclass zivota mi
Boehly masterclass zivota mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.