Eh Morteme **** sa Rozmanom 3:0, 4:0 i 2:2 a ti nam sada nesto skroman a?
Bolje igramo nego sa Rozmanom, ocekivanja su minimum 3:0 na Kosevu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eh Morteme **** sa Rozmanom 3:0, 4:0 i 2:2 a ti nam sada nesto skroman a?
Kako me nervira ovo sto pred svaku utakmicu se mucimo kakvo ce biti vrijeme. Vec pet dana gledam kakvo ce biti vrijeme u ponedjeljak. Bas me nervira sto njima natkrivaju i cetvrtu tribinu a mi nemamo ni jednu.
ma lafe načekat ćemo se mi dok je nam je natkriju, hoće istok NEKAD(možda) a ove ostale daj Bože da ikad budu natkrivene.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:57Kako me nervira ovo sto pred svaku utakmicu se mucimo kakvo ce biti vrijeme. Vec pet dana gledam kakvo ce biti vrijeme u ponedjeljak. Bas me nervira sto njima natkrivaju i cetvrtu tribinu a mi nemamo ni jednu.
Ja cu doci i ovu utakmicu, pokisnut cu ali ne mislim voditi djecu da kisnu. S druge strane imas komsije koje nemaju te probleme i nek prica ko sta hoce zavidim im kako oni to isprose bgm
Doslo je do promjene na vremenskoj prognozi. Sad je samo u 21:00 kisaTatamata1946 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:57Kako me nervira ovo sto pred svaku utakmicu se mucimo kakvo ce biti vrijeme. Vec pet dana gledam kakvo ce biti vrijeme u ponedjeljak. Bas me nervira sto njima natkrivaju i cetvrtu tribinu a mi nemamo ni jednu.
Ja cu doci i ovu utakmicu, pokisnut cu ali ne mislim voditi djecu da kisnu. S druge strane imas komsije koje nemaju te probleme i nek prica ko sta hoce zavidim im kako oni to isprose bgm
Djaba krov kad je hladno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:57Kako me nervira ovo sto pred svaku utakmicu se mucimo kakvo ce biti vrijeme. Vec pet dana gledam kakvo ce biti vrijeme u ponedjeljak. Bas me nervira sto njima natkrivaju i cetvrtu tribinu a mi nemamo ni jednu.
Trla baba lan da joj prođe dan.guadalupe je napisao/la: ↑19 avg 2024, 16:31OPĆINSKO VIJEĆE DONIJELO ODLUKU
Stvoreni uslovi da se izda dozvola za rekonstrukciju istočne tribine na Koševu
Fudbalski klub Sarajevo obratio se Općinskom vijeću Centar sa zahtjevom da se sazove sjednica na kojoj je trebalo donijeti odluku o prihvatanju poklona urbanističkog projekta prostorne cjeline stadiona "Asim Ferhatović Hase" idejno arhitektonsko urbanističko rješenje. Uvažavajući činjenicu da se na ovaj način stvaraju pretpostavke za dogradnju i rekonstrukciju istočne tribine, što u praksi znači dovođenje stadiona u četvrtu kategoriju, predsjedavajući Općinskog vijeća je sazvao vanrednu sjednicu sa samo jednom tačkom dnevnog reda.
Predložena je navedena tačka i uprkos značajnim opstrukcijama i pokušajima da se sjednica ili ne održi ili održi u potpuno drugačijim okolnostima, odluka je ipak donesena. Vjerovatno pod lupom javnosti, a posebno navijača najvećeg kluba, odluku su podržali i oni koji su se u proteklim danima svim silama opirali da ona ne bude na dnevnom redu ili da dođe kao prijedlog nekog drugog, a ne predsjedavajućeg.
Sve s ciljem promocije i ubiranja političkih poena.
Naše zadovoljstvo je što su se stvari u vezi stadiona pokrenule s mrtve tačke i mi ćemo uvijek podržavati kvalitetne odluke.
FK Sarajevo je zahvaljujući ponajviše klubu vijećnika NIP-a u budžetu Općine Centar dobio višemilionski iznos. Svi znamo ko je bio protiv toga. Drugi su htjeli Asima Ferhatovića Haseta otjerati sa stadiona, a mi želimo da ga gradimo kako bi FK Sarajevo evropske utakmice igralo na Koševu. Drugi limenu tablu s natpisom velikana FK Sarajevo kojeg pokušavaju izbrisati koriste u političku promociju. Mi poštujemo zahtjeve FK Sarajevo koji žele graditi stadion i zajedno s nama obezbijediti igračima i navijačima da evropske utakmice u Bosni i Hercegovini igramo kao domaćini u punom smislu te riječi. A ne kao gosti.
Evo NIPO-vci objavili, jos glavni sad projekat i pravi se.
Jel ovo svinjski tražio odgodu (znam da imaju pravo na dvije odgode bez da pitaju drugi Klub za saglasnost)?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], andreasbaader, Dave, Google Adsense [Bot], juka55 i 43 gosta.