FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je to ovaj stadion sa slike i te zamisli, strahoba na sta se pare bacaju. Natkrit ce sredisnji dio istoka? Da se raja nagurava u sredinu kad je lose vrijeme, da ne pricam o Evropi. Koji debil je projektovao samo da mi je vidjeti i ko je pristao da se samo sredisnji dio natkrije. Ovo je gore nego ijedan do sad projekat. Na ovo baciti ovolike pare, bolje da ga ne rade.
-
- Kontakt:
Nema veze dobra prilika da imamo 5 od 5 do utakmice s Borcem, zrinjskim i zeljeznicarom a prilika još da podignemo formu, uigramo Turkeša a možda i još nekog da dovedemo. Tako da ta odgoda nije neka pljačka.
Shvatite ljudi da se Klub nije uošte pitao da li je za odgodu ili ne.
svinjski (kao i svaki drugi klub) ima pravo da odgodi dvije utakmice bez da se drugi Klub uopšte pita. Radnik su pitali/zamolili, ovi im izašli u susret da bi mogli s nama odgoditi bez da nas iko išta pita.
Jednostavno.
svinjski (kao i svaki drugi klub) ima pravo da odgodi dvije utakmice bez da se drugi Klub uopšte pita. Radnik su pitali/zamolili, ovi im izašli u susret da bi mogli s nama odgoditi bez da nas iko išta pita.
Jednostavno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Amer kapo se spominjao da ce zamjeniti aylu i znam da je nas navijac
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
A jest smijesan ovaj projekat. Natkrit ce tu vip lozu neku sto se premjesta sa zapada. Ali kazu kao ne moze se natkriti cijeli istok zbog reflektora.Gomis99 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:20Ako je to ovaj stadion sa slike i te zamisli, strahoba na sta se pare bacaju. Natkrit ce sredisnji dio istoka? Da se raja nagurava u sredinu kad je lose vrijeme, da ne pricam o Evropi. Koji debil je projektovao samo da mi je vidjeti i ko je pristao da se samo sredisnji dio natkrije. Ovo je gore nego ijedan do sad projekat. Na ovo baciti ovolike pare, bolje da ga ne rade.
Mislim da sve te pare ne idu na ovo malo krova vec na ostale stvari potrebne da se igraju evropske na Kosevu
Mater im odgodim.
Pa ovo je prva faza da se dobije 4. kategorija ne budite glupi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Konto sam da nije toliko bezobrazan da opet plasira pricu o stadionu pred izbore a imo je 4 god da nesto poduzme.Zao mi samo raje koja jos uvijek vjeruje u ove nebuloze
Pa ljudi pratite li pricu oko toga.
Taj prvi dio, prva faza, je faza koja je minimum da se ispune UEFA uslovi da ne idemo vise u Ze.
Ovi drugi dijelovi natkrivanja, drugih tribina, su neke druge faze. Sa kojim bi se kompletiral sve.
Mislim, teoretski pricam. Ne vjeruje nikome nista dok barem ne vidim masine i pocetak radova.
Taj prvi dio, prva faza, je faza koja je minimum da se ispune UEFA uslovi da ne idemo vise u Ze.
Ovi drugi dijelovi natkrivanja, drugih tribina, su neke druge faze. Sa kojim bi se kompletiral sve.
Mislim, teoretski pricam. Ne vjeruje nikome nista dok barem ne vidim masine i pocetak radova.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ma nema od tog ništa malo pred izbore hajcaju raju,čim prodju izbori to je gotova priča pa opet za 4 godine isto...
Pa klub je trazio da se sazove sjednica, kakve veze imaju izbori koji vam je.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
prva faza u narodu poznatija kao fantazijskaHajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:32Pa ljudi pratite li pricu oko toga.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Prva faza nakon 4 godine treba će Mandiću još bar 2 mandata da dobijemo 4 cat. Svaka čast Mandiću imamo maketu prve faze nakon četiri godine bravo.
Za cat 4 je potrebno da vip loza bude na istoku
Slazem se i sa ovim 13.5miliona da bude natkriveno 2,500 je smijesno i premalo ali hajde, ako se pocne sad znamo da se bar radi nesto po tom pitanju
Slazem se i sa ovim 13.5miliona da bude natkriveno 2,500 je smijesno i premalo ali hajde, ako se pocne sad znamo da se bar radi nesto po tom pitanju
Laganini ka šeheru,Koševo zove...
Znaci poslije ove vecerasnje utakmice, u narednih cca mjesec dana, igramo samo jednu utakmicu.
Zato, pakujte se, i ka Kosevu veceras.
Mislim da nam nikako nece goditi te dvije pauze od po 15 dana bez utakmica. Jer ekipa je u sasvim ok formi, i u uzalznoj putanji.
Steta!!!!
Mislim da nam nikako nece goditi te dvije pauze od po 15 dana bez utakmica. Jer ekipa je u sasvim ok formi, i u uzalznoj putanji.
Steta!!!!
- FKS -
Taman je to da se Turkeš i ova dvojica što će doć' uigraju i Krdžalić oporavi 100%. Mislim da će se pola vremena uigravat prekidi. To je ono što ZZ govori da se propustilo na pripremama.Hajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:54Znaci poslije ove vecerasnje utakmice, u narednih cca mjesec dana, igramo samo jednu utakmicu.
Steta!!!!

Da aBd uigravamo branjenje istih i da ne komplikujemo kad imamo mi prekid, digni je kakvi pasevihazarder je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:06Taman je to da se Turkeš i ova dvojica što će doć' uigraju i Krdžalić oporavi 100%. Mislim da će se pola vremena uigravat prekidi. To je ono što ZZ govori da se propustilo na pripremama.Hajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:54Znaci poslije ove vecerasnje utakmice, u narednih cca mjesec dana, igramo samo jednu utakmicu.
Steta!!!!![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.